CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6790|Reply: 35

Bekas pemain gitar lalok lalu ditangkap

  [Copy link]
Post time 27-1-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Bekas Pemain Gitar Kumpulan Rock Ditahan Ketika ‘Lalok’ Dalam Studio

Megat Azri Pada 27/01/2022
Bekas pemain gitar kumpulan rock ditahan bersama adiknya semalam disebuah studio rakaman di Petaling Jaya semalam. Apa kes ini?

Menurut laporan Harian Metro, kedua-dua individu yang berusia 46 dan 26 tahun itu didapati sedang ‘lalok’ pada pukul 9 malam ketika operasi dijalankan Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) daerah Petaling.

Dalam operasi itu juga mendapati beberapa bungkusan ketulan mampat daun kering yang disyaki dadah jenis ganja dan perkara ini dikatakan sendiri Ketua AADK Daerah Petaling Mazlinna Kassim.

Dadah seberat 343 gram itu dipercayai untuk diedarkan kepada penagih dadah di sekitar daerah ini.

Kedua-dua suspek diserahkan kepada Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik (BSJN) Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Petaling Jaya untuk siasatan lanjut.

Kedua-dua mereka didapati positif dadah jenis methamphetamine dan seorang lagi yang turut sama disitu pula didapati positif dadah jenis opiat.

Kesemua mereka ditahan mengikut Seksyen 3(1) Akta Penagih Dadah (Rawatan dan Pemulihan) 1983.

https://ohmedia.my/ohtidak/bekas-pemain-gitar-kumpulan-rock-ditahan-ketika-lalok-dalam-studio/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauh benar beza 20 tahun ngan adiknya
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk beno lah berdadih dgn adik sendiri
Nak berdadih, ko sorang2 jahanam udah ler. Ni sama naik bwk adik
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca kt fb katanya Sh*m Kamika**. Betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:38 PM | Show all posts
iols masuk awal sangat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingereez at 27-1-2022 09:39 PM

Baca tajuk tred sepantas kilat aku ingat si aweera slang selenger....fuuhhsemangat...takut depressed kalah tak bermaruah gv8 tempohari.....ingatkheun kalau dia

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada 2 klu je. Tu pun general sgt. Umur 46,ada adik umur 26.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:57 PM | Show all posts
Awal sangat aku check in benang ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 01:24 PM | Show all posts
mamastoney replied at 27-1-2022 09:37 PM
Baca kt fb katanya Sh*m Kamika**. Betul ke?

Part umo sama. Elok je dia kat IG.
Orang lain kot.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:40 PM | Show all posts
mamastoney replied at 27-1-2022 09:37 PM
Baca kt fb katanya Sh*m Kamika**. Betul ke?

wowwww... bukan ker da tukar imej islamik gitu.... tak ekkk????
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 28-1-2022 01:24 PM
Part umo sama. Elok je dia kat IG.
Orang lain kot.

Bukan lah tu....iols ada bc beberapa komen kt fb yg bg hint pasal heols
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Nauzubillah min zalik, kalau betul yang forumer kata tu, sesuai betul la nama Kamikaze tu sebagai nama band, aku tak takut mati... Lu sapaaaaa? Agittew kan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 28-1-2022 04:40 PM
wowwww... bukan ker da tukar imej islamik gitu.... tak ekkk????

Heols kan yang ex wife dakwa bangun subuh semata nak post quote islamik pastu terbungkang atas katil balik? Ex wife kata sebenarnya heols bertopengkan imej setat, padahal suka nengok bini pakai seksi meksi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi megat azri tu bukan nama yg kena tuduh ke.... Ingat kan nama pemain gitar tu dah.... Bukan nma megat ni, nama laki si saerah dulu??? Ke bukan
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 07:09 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 28-1-2022 04:40 PM
wowwww... bukan ker da tukar imej islamik gitu.... tak ekkk????

tak islamik mana pun. ex dia yg backup singer GV suara sedap tu penah spill dia ni penungang agama kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 28-1-2022 07:08 PM
Jadi megat azri tu bukan nama yg kena tuduh ke.... Ingat kan nama pemain gitar tu dah.... Bukan nma  ...

Megat azri tu penulis berita ni je lah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
So teh belum tumpah lagi?
Nanti iol datang nyinggah lagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm i terbaca nama grup tu kat fb ade netz komen
Tp i x ingat (sbb x glemer)
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah baca hint2 kat fb dorang ckp si ejam kumpulan giegil tp x mungkin lah sbb wife dia nafikan... Jeff giegil pun bukan .... Takkan pojie aisunam ... Sbb dlm aisunam mmg ada anggota muda belia... Org panggil dia Adik jgak.... Huhuhuhu.... Tapi pojie still lagi kot dgn aisunam... Ni bekas...kalau ikut poster dlm studio tu mmg terpampang poster kumpulan giegiel..... Hope x laaa... Jeff tu okey...ejam pun okey dedua pon okey je.... Pojie aku x pasti laaa....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Riverdale replied at 28-1-2022 01:01 PM
Megat azri tu penulis berita ni je lah..

Hahahahaha... Baiklah confius susunanya...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 09:31 AM GMT+8 , Processed in 0.113651 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list