CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: annadonna

Bekas pemain gitar lalok lalu ditangkap

  [Copy link]
Post time 29-1-2022 10:04 AM | Show all posts
masih menunggu jawapan........
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sendunya smpi tkde jawapan. kalau tak tu laju je
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi gi merambu kat efbi
Jumpa pulak 1 gossip baru kat komen under berita pemain gitar lalok ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 29-1-2022 09:47 PM
Tadi gi merambu kat efbi
Jumpa pulak 1 gossip baru kat komen under berita pemain gitar lalok ni

Siapakah itu. Aku kalau nilai aku speku anjuling je   ke ada retis atau bekas retis dok nilai yg aku tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal sgt ni masuk
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Riverdale replied at 28-1-2022 09:01 PM
Megat azri tu penulis berita ni je lah..

Hahhahah... Kesian si megat
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 29-1-2022 09:47 PM
Tadi gi merambu kat efbi
Jumpa pulak 1 gossip baru kat komen under berita pemain gitar lalok ni

Sapa plak nihh? Sapa duk nilai impian?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MarryPottet at 29-1-2022 10:24 PM
missHaidiD replied at 29-1-2022 09:50 PM
Siapakah itu. Aku kalau nilai aku speku anjuling je   ke ada retis atau bekas retis dok nilai ...


Tulah, aku pun tak pasti

Kita listkan dulu clue yg ada

OKG 1
Pelakon TV
Umur nak dekat 50 tahun
Rumah mak dia kat nilai impian

OKG 2
Adik kepada OKG 1
Bekas penyanyi berkumpulan
Baru kawen dengan miss j

Wahhhhh....semenjak kes azam belen & adiknya mendonia, banyak pulak menyusul kes jenayah lain melibatkan abang & adik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MarryPottet at 29-1-2022 10:26 PM
Suchi replied at 29-1-2022 10:13 PM
Sapa plak nihh? Sapa duk nilai impian?


Clue dah banyak tapi tak tercapai akal siapakah gerangan OKT tersebut

Saja share sini sebab mungkin ada forumer who can connect the dots
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 29-1-2022 09:47 PM
Tadi gi merambu kat efbi
Jumpa pulak 1 gossip baru kat komen under berita pemain gitar lalok ni

Yg aku tau mak duduk nilai impian, si jue aziz je. Si juling bukan kat nilai impian. Kazen aku laa kataaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 29-1-2022 10:38 PM
Yg aku tau mak duduk nilai impian, si jue aziz je. Si juling bukan kat nilai impian. Kazen aku laa ...

Jue & juling tak menepati clue yg diberi

Ni kena tag penyimpan mohor besar majalah mangga & urtv, sisthurrr @cmf_premierleag kot2 ada dalam simpanan kutubkhanah sisthur siapakah gerangan OKG2 dalam petikan gossip yg ai share kat post #23
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 29-1-2022 10:38 PM
Yg aku tau mak duduk nilai impian, si jue aziz je. Si juling bukan kat nilai impian. Kazen aku laa ...

Yeke. Aku asal nilai je aku teringt anjuling. Takpon jah sb dulu pernah menilai kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Heran gueee acik2 porem gagal jumpa jawaban apa sudah jadik
Mabuk limau ke
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 nak teka adik beradik yg muka mcm jerangkung tu tapi umur muda plk
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 30-1-2022 12:35 AM
Mula2 nak teka adik beradik yg muka mcm jerangkung tu tapi umur muda plk

Uols maksudkan Isabella ke

Tu dh warga emas kot

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Anjuling bukan nilai impian
Dia duk rumah banglo (rumah sebiji) kat nilai nuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 10:46 AM GMT+8 , Processed in 0.101968 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list