CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 26556|Reply: 169

Putera Mateen Dan Pasangan Di Istiadat Perkahwinan Diraja Brunei

  [Copy link]
Post time 27-1-2022 05:23 PM | Show all posts |Read mode
Majlis Istiadat Perkahwinan Puteri Sultan Brunei, Pengiran Anak Puteri Fadzilah Lubabul Bolkiah bersama pasangan beliau, Awang Abdullah Nabil Mahmoud Al-Hashimi yang berlangsung selama 10 hari bermula 16 Januari telah pun berakhir pada 26 Januari.


Selain daripada tumpuan yang diberikan kepada pasangan pengantin diraja, satu lagi pasangan yang turut menarik perhatian adalah adinda kepada Pengiran Anak Puteri Fadzilah, Pengiran Muda Abdul Mateen Bolkiah dan Anisha Rosnah Isa Kalebic.


Kelibat Anisha yang sentiasa dapat dilihat di sisi Putera Mateen di dalam foto-foto sekitar Istiadat Perkahwinan Diraja itu menguatkan lagi spekulasi yang bermula sekitar awal tahun 2020 yang mengatakan cucu kepada negarawan Brunei, Pehin Dato Haji Isa itu adalah bakal isteri kepada Putera Mateen.





Foto : Instagram bruneiroyals, majalah remaja




Hasil pandangan mata netizen yang tajam juga berjaya menemukan cincin yang dikatakan pernah dipakai oleh bonda kepada Putera Mateen di jari Anisha.


Tidak banyak maklumat yang dapat dicari berkenaan gadis ini, laman instagram miliknya juga telah hilang, dikatakan akibat diserang 'cewek-cewek gila Indonesia' yang obses dengan Putera Mateen.






Foto : Instagram support.anishaik




  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
So cantik.. takkan la dia nak pilih org marhaen plak kan. Kang jakun plak kawin royal family jd cm kes……. ada agenda terkantoi la bagai ²
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa.. Sesuai ls tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 07:54 PM | Show all posts
sesuai la tu kannn....
takde anak2 raja kat semenanjung yang berjaya pikat ekkk...
kot2 la anak Sultan Pahang ker gitu....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ok la sekufu.. iols cannot imagine kalau dapat ke lemak. Hhaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa tahu apa maksud negarawan brunei tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bff to gf gittew
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ig hilang akibat diserang cewek² indo muaheheheg...yg Malaysia jaga perangai Yee. Jgn buat malu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 08:35 AM | Show all posts
cantik.. sama padan
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalo kat malaysia.. Mesti acik2 lobainita komplen bertudung tapi nampak leher.. Kulu kilir dosa
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 09:32 AM | Show all posts
sepadan sangat
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm muka2 dia gak, kacukan ke?

Yg gegadis tu dh kenapa korang igt putera raja tu mcm watak cite pepetang tu ke? Tiber boleh jatuh cinta ngan marhaen bagai.

Walaupun rupa dia biasa2 je tp dia putera raja bawak2 la sedor diri skit.
Lagi satu yg korang hadap sgt ke anak raja dh kenapa?berpotensi tinggi utk dimadukan tau.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 09:43 AM | Show all posts
nice couple
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 10:04 AM | Show all posts
hareeeesah replied at 27-1-2022 06:49 PM
So cantik.. takkan la dia nak pilih org marhaen plak kan. Kang jakun plak kawin royal family jd cm k ...

Mmg dia xkn pilih Marhaen pun, pompuan2 Marhaen ni je yg angan2 lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 10:05 AM | Show all posts
aysia19 replied at 27-1-2022 08:08 PM
ok la sekufu.. iols cannot imagine kalau dapat ke lemak. Hhaha

Mmg skufu pun & Anisha ni pun sllu rjin mngunjungi Jab Gym milik Prince Matteen, tu yg iol prnh nmpk kat Insta.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 10:06 AM | Show all posts
wahh cantiknyaa pompuan tu. sesuai sgt !!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 10:22 AM | Show all posts
hokeyhhhh..cakap lelebih iollss ni marhaennn jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 28-1-2022 02:04 AM
Mmg dia xkn pilih Marhaen pun, pompuan2 Marhaen ni je yg angan2 lebih.

Pompuan marhaen kuat berangan nak kawin anak raja..ha3
Terpengaruh filem purba ikan kaloi dan bawang putih bawang merah
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 10:43 AM | Show all posts
ada x ig gf tu.. nk tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 10:46 AM | Show all posts
ntahnya apa la yg di kagum taksub sgt dgn putera2 raja ni

kalau ko tu marhaen jgn la nak perasan sgt di pinang ank raja

derang pon cari yg muka2 mix juga nak baiki keturunan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 03:34 AM GMT+8 , Processed in 0.090762 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list