CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1758|Reply: 13

Bigo Live, Online game dan Tinder

[Copy link]
Post time 24-1-2022 03:04 PM | Show all posts |Read mode
Salam,

Td my mum tunjuk statement CC adik. Hutang dia saja RM29k+
Drp statement dia setiap bulan dia banyak langgan bigo live dan online game(I rasa lah). Cgarges untuk piratesonline  ada kala mencegah RM979. Pastu nampak dia berjinak2 dgn tinder.

Pertanyaan:
Bigo live tu kena bayar ke untuk tenguk orang perform?
Tinder kena bayar juga ke

Sorry bertanya, memang tak pernah buka apps ni semua.

Macamana nak tolong my brother ni? Perlu kah dia pergi jumpa psychiatrist?

Terima kasih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 11:48 PM | Show all posts
Bigo live


beli diamonds...nk bg kt awek2 lh tu...(dlm bigo tu)

tu je aq tau ...kalo x ctrl mcm air jelh diamond tu...asyik nk bg kt awek
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:23 AM | Show all posts
wow kayanya 29k hanya untuk bendalah mcm ni...nasihatla and stop buang duit and buang masa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 10:28 AM | Show all posts
adila39 replied at 25-1-2022 10:23 AM
wow kayanya 29k hanya untuk bendalah mcm ni...nasihatla and stop buang duit and buang masa

itulah.. Rasanya dia ketagih selepas break dgn GF dia.

Kena slow talk dgn dia ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 10:29 AM | Show all posts
musangbodoh replied at 24-1-2022 11:48 PM
beli diamonds...nk bg kt awek2 lh tu...(dlm bigo tu)

tu je aq tau ...kalo x ctrl mcm air jelh di ...

Ohhh... kena beli hadiah baru girls dlam tu layan ke? Habis duit je!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
oh bigo ni i ada account tp xkena jiwa la
xreti sgt

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 02:35 PM | Show all posts
aiyoh...kalau beli barang ada la juga bendanya..ni mcm sedekah tp xde pahala... baik xyah... kanselkan aja cc tu dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 02:08 PM | Show all posts
W'salam..
Saya tak pernah ada akaun apps yang TT nyatakan tapi menurut my friend, Tinder apps mencari kenalan.
Apps Tinder ni bahaya sikit sebab banyak perhubungan terlarang dalam ni. Ada perempuan jadikan apps Tinder sebagai platform one night stand.
My friend terjebak dengan Tinder dan berkenalan dengan seseorang dalam ni sampai boleh diajak ke hotel.. Memang senang cari perempuan murahan kat situ.
Itu berdasarkan pengalaman my close friend sendiri.

Untuk kes adik TT, tak pasti laa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2022 10:52 AM | Show all posts
Kalau utk Tinder tu, ada Tinder Gold yang kena bayar. So dia ada feature extra la yang Tinder biasa takdek. contohnya kita boleh tengok siapa yang like kita etc
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2022 11:08 AM | Show all posts
recently i tgk documentary kat netflix The Tinder Swindler. Lelaki ni scammer pretend as rich as hell siap naik private jet and so on. And dia dah menipu perempuan hampir satu dunia. So be careful ...x perlu la semua apps ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Firstly
Sila cut ur bro punya cc
Secondly pergi AKPK utk bt restructuring hutang sbb dia xreti manage duit..nk ada awek tp duit yg xreti gerak ckp Pon xblh nk control cmne awek nk lekat?
Thirdly uninstall apps tu sume sbb dia addicted..
Keempat Suh dia keje bt PTimer mana2 job..lg busy lg cpt dia move on..pki cc smpi 29k nmpk sgt byk naw masa lapang..so better make use of it jd cashier ke apa..janji masa terisi and hutang terbayar
Last but not least bg moral support kat dia
Nmpk sgt kurang kasih syg smpi awek hilang dh lost gitu..belum lg tuwe n hadapi real challenge in life besar anak etc
kesian sungguh

Ps:byk tinder ni Kaki hook up..BIGO plak paid show porn.. hopefully adik ko xsampai level tu lagi laaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia depress ke sampai bertenggek kt tinder n bigo? Berabis sampai dekat RM30k thats insane
RM30k klau dia setup biz n untung besar, silap2 awek yg cari dia. Bukan dia cari awek
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow,30k utk benda camtu je?Nak kenal dgn adik sis boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Bigo ni memang platform paid nudes kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 05:52 AM GMT+8 , Processed in 0.096034 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list