CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 24-1-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 24-1-2022 02:47 PM
Anak dia yg ada rupe cm dia ameera tu kot wpun chubby siket. Faith ni terserlah jongos dia.

Takleh lawan gen boksit. Kuat sangat menyerap.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki pilihan: Yang baik, tinggi dan kacak

Tinggi ke?

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 24-1-2022 05:10 PM
teringin sangat nak tengok gambar proper JR masa sekarang ni....mesti cantik tu tak hilang kan.
Pute ...


Kalau ikut daripada pembacaan kat thread gosip retis zmn 80s, 90s.. ada yg komen rupa paras JR dah lain sket kesan dari accident kereta yg dia naik ngn Susan Lankester..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jadi 2nd wife sultan or raja ke anak raja ke memang kena hidup berahsia camni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:31 PM | Show all posts
sukanya dengan JR.. suara lemak2 merdu gitu. baru2 ni tgk filem driving school, padan betul dia dgn tok usop...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:39 PM | Show all posts
fadz84 replied at 24-1-2022 05:21 PM
Kalau ikut daripada pembacaan kat thread gosip retis zmn 80s, 90s.. ada yg komen rupa paras JR dah ...

haaa...baru ingat kan thread gossips 80-an 90-an tu... rasanya last gambar JR pun sebelum accident tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa julia ni org sskjp ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok gambar tu macam still lawa lg jr tu. Teringin sgt nak tgk muka sheols skrg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-1-2022 05:12 PM
Wujud eh filem suci dalam debu?

sidi oraza hero chuols
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 24-1-2022 04:22 PM
Masa pertabalan Sultan P jad Agong dulu, ada netizen komen ‘mana Che Puan JR, takde nampak pun’. A ...

Oh macam tu. Meols tertanya juga kenapa beliau takde gelaran, sedangkan CP Bahiyah ada gelaran wpun dia yg ke2.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
haznor replied at 24-1-2022 05:49 PM
Oh macam tu. Meols tertanya juga kenapa beliau takde gelaran, sedangkan CP Bahiyah ada gelaran wpu ...

Yer hati dia remuk time tu, si ayahanda + ayahanda mertua tersayang decided macam tu. Yelah tak boleh nak halang si suami kawin sebab they all semua pun ada ramai isteri.
Tapi tak tahu pula JR ni orang kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lohhh yg I love my grandma tu mak nya kah.. Perghhh cm anak dara..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nuyak replied at 24-1-2022 04:08 PM
Julia Rais dahhh...mana datang aisyah nya...hahaha..minat gila dengan dia , mira edora ...

Nama penuh btl dia la tu ada aisyah.. Mcm abby abadi la.. Nama betul dia arbakyah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 24-1-2022 05:57 PM
Yer hati dia remuk time tu, si ayahanda + ayahanda mertua tersayang decided macam tu. Yelah tak bo ...

Pak nya mmg org Kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-1-2022 05:12 PM
Wujud eh filem suci dalam debu?

Hero sidi oraza
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 24-1-2022 02:29 PM
Faith dan siblings tak boleh lawan kecantikan omak. Antara aktres tercantik di Msia circa 80-90an. A ...


Betul.. ada pnah tgk gamba bersuka ria pehh omaknyo jauh lebih menarik dr anak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain majalah dulu2, siap ada alamat ye.. Cantik sgt JR ni, sayang dia kawen awal masa nama tgh naik.. Hujung2 gambo sekeping pon xdak
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:10 PM | Show all posts
julia rais ni berkait dgn nazri teksi tu eh?

anak sedara?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 24-1-2022 08:59 PM
Kemain majalah dulu2, siap ada alamat ye.. Cantik sgt JR ni, sayang dia kawen awal masa nama tgh nai ...

Elok lah dia bersara awal...belakon pun tah hapa
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 24-1-2022 08:03 PM
Pak nya mmg org Kelantan

Dia ni ada kena mengena dgn Nazri teksi ke mak boss ned kan? Iolss baca kat sini jugak. Duluuuu pun ada anak Nazri teksi tu (yg mana satu ntah. Boss ned ke abg dia) komen kat gambar faith sebut cousin (?)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 01:18 PM GMT+8 , Processed in 0.133346 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list