CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 28-1-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 28-1-2022 12:15 AM
SpyLeman replied at 27-1-2022 11:54 PM
Maksud chuols arwah apak jagong ke? Mmg ler takde sbb tak dirasmikan statusnya. Iols tak nak tumpa ...


Maksud iols, ayahanda sultan perak. Tak pernah dgr gosip kawin dua.

Angin bertiup dahan jatuh tu pernah jd bini bapak boksit ke?



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-1-2022 12:13 AM
Maksud iols, ayahanda sultan perak. Tak pernah dgr gosip kawin dua.

Angin bertiup dahan jatuh tu  ...

Oooowhh...almarhum sultan silver tak pernah dengar pulak ada bini lain.

Soalan no 2 tu chuols maksudkan Datin Rafeah Buang ke? Dia bkn kawin apak jagong, dia kawin dgn uncle jagong
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 28-1-2022 12:24 AM
Oooowhh...almarhum sultan silver tak pernah dengar pulak ada bini lain.

Soalan no 2 tu chuols ma ...

Bukan. Penyanyi seberang tambak tu.

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 27-1-2022 11:19 PM
Alahai dah tua pun sebok menambah.memang napsu lelaki khenn

Kalau setakat umur jagong skrg ni masyarakat tak panggil tua tapi masih garang. Kalau tua tapi gedik nak berbini tu mcm Taib mahmood. Bini umur 43, dia 87 thn
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-1-2022 12:25 AM
Bukan. Penyanyi seberang tambak tu.

Iols tak dapat detect siapa yg dimaksudkan
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 28-1-2022 12:26 AM
Iols tak dapat detect siapa yg dimaksudkan

Uols google penyanyi lain yg nanyi lagu angin bertiup dahan jatuh dari kota singa.



Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 27-1-2022 11:51 PM
Iyooooo...apoooo yg mustahil? Tapi yg pasti bukan acik garita dari utan aji tu

Muda lagi ke yg no 4 ni, jumpa kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-1-2022 12:13 AM
Maksud iols, ayahanda sultan perak. Tak pernah dgr gosip kawin dua.

Angin bertiup dahan jatuh tu  ...

Bapak boksit pun prnh dgn retis ke uolss? tak faham la why lelaki genes boksit ni mcm always ada scandal history dgn retis.

From Jagong, uncle jagong, menantu jagong and now anak jagong pun mcm tu jga, ada porumers cakap dia pun suka flirt dgn retis, model, influencer kt IG. Boksit dan retis berpisah tiada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 28-1-2022 12:26 AM
Iols tak dapat detect siapa yg dimaksudkan


Penyanyi seberang tambak yg kahwin dgn ayah jagong ke? Org indon? Pudar itu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 27-1-2022 11:54 PM
Maksud chuols arwah apak jagong ke? Mmg ler takde sbb tak dirasmikan statusnya. Iols tak nak tumpa ...

Tapi tu bukan wife Kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 28-1-2022 08:18 AM
Bapak boksit pun prnh dgn retis ke uolss?  tak faham la why lelaki genes boksit ni mcm always ad ...

Cuols boksit mana dulu dgn perantin yg pelamin  ada bunga matahari tu. Nk sebut nama takut pulak . HahA
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 09:21 AM | Show all posts
Incanto replied at 25-1-2022 11:05 PM
Bila plak JR di kawal tak leh jumpa anak anak?

dia duduk kat Uk bertahun tahun dgn anak anak dia, ...

jadi JR mmg dah stay KL for good ke? or berulang alik UK - KL
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 10:33 AM | Show all posts
mendeluk replied at 28-1-2022 08:20 AM
Penyanyi seberang tambak yg kahwin dgn ayah jagong ke? Org indon? Pudar itu ke?

pernah duet dgn ahmad jais chuols,lagu dlm filem man laksa
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 11:07 AM | Show all posts
cikmah78 replied at 28-1-2022 10:33 AM
pernah duet dgn ahmad jais chuols,lagu dlm filem man laksa

kartina dahari ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 02:16 PM | Show all posts
nape korang panggil dia jagong?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:09 PM | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

empat?biar betul ni kemain jagong makin tua makin banyak banyak buat koleksi thropy.orang mana pulak yang ke empat tu?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sultan tak ada isteri kedua
Dan setia kepada isteri yg satu..
Tunku muhriz negeri sembilan
Dan sultan nazrin shah
Ni yg aku tau..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:24 PM | Show all posts
SpyLeman replied at 27-1-2022 11:54 PM
Maksud chuols arwah apak jagong ke? Mmg ler takde sbb tak dirasmikan statusnya. Iols tak nak tumpa ...

Ooo yg tu ada baca. Nurse & anaknya. Anak pompuan dia sebijik muka arwah apak jagong. Kat mana aku baca. Siap gambo lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Faith pun bff ngan hajah
Kerabat Pahang ngan retis berpisah tiada..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:30 PM | Show all posts
siapa kalangan payong kunin yang ada dot dot dot dgn  pelakon sampai terilham cerita Ali setan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 06:50 AM GMT+8 , Processed in 0.111579 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list