CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 26-1-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
LemonGourmand replied at 26-1-2022 01:08 PM
that's because king kerajaan kirim salam tu the only royal family kat negara tu. Isteri dia pulak  ...

Alkisahnya.. tapi sultan jamaica pun pasang banyak istana bukan setia pada satu jach.
So dua kali lima jach ngan jagong boksit.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2022 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 26-1-2022 07:33 PM
Rasanya la. lupa cita dah pun. Seingat ai, ai pnh jumpa dia 2 kali  je. Drg kawen masa chu rais ni ...

Mak jr omputih uk ke?

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 26-1-2022 08:34 PM
Alkisahnya.. tapi sultan jamaica pun pasang banyak istana bukan setia pada satu jach.
So dua kali  ...

Ada ke sultan yg setia pada satu je chuolss? kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 26-1-2022 07:11 PM
sbb orang assume dia kawin jagung for money kot

bukan cinta mati

Baca kat forum gak, masa lepas eksiden jr bagitau kat reporter dia boleh wat plastik sejeri kat mukanya, lebih kurang mcm tu lah kata2nya. Apa lagi reporter koreklah lagi cite. Dulu2 kan tahun 90an plastik sejeri tak ramai yg mampu buat.

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 26-1-2022 04:31 PM
Kenapa di tered ini suma mengatakan pasal Azmee (sorang) memendam rasa? Abis tu acik Julia kita re ...

Adakah anak2 jantan bakalan cukupkan kuota mcm bapaknya?

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:46 PM | Show all posts
Edited by Incanto at 26-1-2022 08:47 PM
Mamiyan replied at 26-1-2022 08:41 PM
Ada ke sultan yg setia pada satu je chuolss? kikik
ada yg kawin , cerai , repeat

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 26-1-2022 03:58 PM
Tgk cara dia reply komen2 forumer
kat bod kenamaan pun boleh baca
personalitinya macamana

Apa sheols dah buat kat thread buntat dulu

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 25-1-2022 03:33 PM
Iola rasa so JR and AMH awal2 je kot memendam rasa tapi at least anak2 theyols dapat gak title. Kene ...

Iols tazabarr nak tgk Anak2 azrinaz sambung belajar kt luar negara.. Dapat bebas jumpa mak theyols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 26-1-2022 08:41 PM
Ada ke sultan yg setia pada satu je chuolss? kikikiki

Lol
Takkan ada kan. Tu la tak tau napa orang melayu zaman berzaman suruh anak kawin anak raja last last anak ku dimadukan jua.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

Takut bini jugak jagong
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 26-1-2022 08:45 PM
Adakah anak2 jantan bakalan cukupkan kuota mcm bapaknya?

Pasti! I tak sabaq nak tengok no2 bakalan soltan jamaica itu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 26-1-2022 02:51 PM
Langsung diharamkan bergambar ke JR ni..sampai gambar sipi2 pun tak pernah nampak..kesiannya lahai ...

Kan. Macam pelik. Takkan teruk sgt keadaannya. Mungkin ada tp org2 terdekat simpan rahsia sgt kot. Ada agreement yg kena ikut
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 26-1-2022 08:41 PM
Ada ke sultan yg setia pada satu je chuolss? kikikiki

Perak kot. Nazri ke nama? Yg mcm educated sikit. Ke ada cawangan iolls taktau
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 25-1-2022 10:56 PM
iols dapat info yang nomot four tu nikoh kat Ch eh? ke mmg orang Ch?

Oghang peghlih bak hangggg
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-1-2022 11:30 PM
Masa bangnon claim have numbers, jagong masuk ijn tu ke?

Aah..... masa tu la. Walhal jagong takde la seteresss sgt isu negara. Yg dia seteresss sbb kantoi azmee tau dia baru menikah nomot ampat. Oghang peghliihhh.  Tqpi bukan acik royani laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 27-1-2022 01:02 AM
Aah..... masa tu la. Walhal jagong takde la seteresss sgt isu negara. Yg dia seteresss sbb kantoi  ...


Masa tu ramai yang gelakkan bangnon kata jagong nak elak jumpa bangnon. Rupa2nya takut bini

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 27-1-2022 12:46 AM
Perak kot. Nazri ke nama? Yg mcm educated sikit. Ke ada cawangan iolls taktau

Almarhum ayahanda pun tak peenah dgr cite kawin dua.

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
So no 4 ni jan ke dara
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 27-1-2022 01:26 AM
So no 4 ni jan ke dara

Laa dah no 4 ke si jagong ni? Azmee x mengamuk ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 26-1-2022 10:01 AM
kuin of the country. kuin dulu2 aktif kt forum guna nama ni

Tq for enlightening
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 10:01 AM GMT+8 , Processed in 0.107139 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list