CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 26-1-2022 04:22 PM | Show all posts
teringin nak tgk rupa dia skrg. tgk dari belakang pn dah tau muka tak makan tua. tak boleh nak imagine sbb lain dgn rupa anak2 nyaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 26-1-2022 02:51 PM
Langsung diharamkan bergambar ke JR ni..sampai gambar sipi2 pun tak pernah nampak..kesiannya lahai ...

Drg kan kalo kata nak.. Nak juge. Boleh tolak ke. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 26-1-2022 03:00 PM
Iols tgk illisha tu sangat la rupa opah dia org, arwah tengku afzan tu.. especially tang mata..

T ...

Ilisha ni her mom twins la, sleepy eyes dia je yg genes bauksit. Faith rupa jagong masa muda dulu, tongos macam tu

Anak2 kuin mmg kuat sangat genes jamaica, putih and body diorang ni chubby
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 25-1-2022 03:04 PM
Yg no 3 tu pon betul. Ni org phg jugak cite kat aku. Yg no 3 tu anak kpd mguru mengaji yg mengajar ...

Kenapa di tered ini suma mengatakan pasal Azmee (sorang) memendam rasa? Abis tu acik Julia kita redho hepi sokmo aje ka hada hadek2?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols x side mane2
Tapi dh acik jr pencaras
So hadap la
Dh dapat laki org
Pada iols baik sgtt la azmee tu leh layan anak2 tir dia gitu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:11 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 26-1-2022 04:31 PM
Kenapa di tered ini suma mengatakan pasal Azmee (sorang) memendam rasa? Abis tu acik Julia kita re ...

sbb orang assume dia kawin jagung for money kot

bukan cinta mati

selagi dia cukup $$$ boleh tidur malam
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:13 PM | Show all posts

uwaaaaaaaaa sheram..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 24-1-2022 05:49 PM
sidi oraza hero chuols

Encemmmmmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2022 07:17 PM | Show all posts
nw111 replied at 26-1-2022 02:51 PM
Langsung diharamkan bergambar ke JR ni..sampai gambar sipi2 pun tak pernah nampak..kesiannya lahai ...

mestilah dia  banyak gambar dgn anak cucu

cuma tak di tunjuk di socmed

org yg gila socmed nak tayang semua mesti rasa cannot live like that, tapi org yg suka kan privasi okey jer.

kena tgk lah apa benefits yg dia dapat...berbaloi ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 24-1-2022 08:59 PM
Kemain majalah dulu2, siap ada alamat ye.. Cantik sgt JR ni, sayang dia kawen awal masa nama tgh nai ...


Ye, tu sbb meols leh antar kad raya kat tin Sofea Jane , and dia balas lagi..sukenye lah masatu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 24-1-2022 02:29 PM
Faith dan siblings tak boleh lawan kecantikan omak. Antara aktres tercantik di Msia circa 80-90an. A ...

apa maksud Faith, kaka?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 25-1-2022 05:55 PM
Faith and the youngest one tu mmng bauksit genes kuat sangat. Nasib baik nose diorang tak mcm bauk ...

U mean no 2 yg ruphe mcm JR ni baik ngn azmee ? Tgk dulu kalau ada majlis kat yistana mmg muka dia je ada selain anak2 azmee.. x sangka anak tiri muka mcm madu tu lah rapat ngn dia.. maknanya baik2 aja lah kot..syg lah azmee ngn anak2 JR ni juga ye
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 26-1-2022 07:28 PM
apa maksud Faith, kaka?

Translate dr perkataan melayu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 26-1-2022 07:41 PM
EvieWanKenobi replied at 26-1-2022 07:28 PM
apa maksud Faith, kaka?


Motipp uols dah berkuntum kat forum takkan tak pandai decode lg
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 24-1-2022 02:47 PM
Anak dia yg ada rupe cm dia ameera tu kot wpun chubby siket. Faith ni terserlah jongos dia.

yelah.. baru perasan gusi depa..

takleh repair ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 26-1-2022 07:29 PM
Translate dr perkataan melayu

Masya Allah.. kreatippp..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 26-1-2022 03:09 PM
Mak ayah julia ni cerai ke chuols

Rasanya la. lupa cita dah pun. Seingat ai, ai pnh jumpa dia 2 kali  je. Drg kawen masa chu rais ni belajar kat oversea. Pastu hilang ingatan dh. Umo baru 7-8 tahun masa dia datang rumah. Last dia datang mcm sebulan dua sebelum dia meninggal. Ada lg gambarnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 26-1-2022 07:30 PM
yelah.. baru perasan gusi depa..

takleh repair ke?

Genetik boksit susah sikit nak repair kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat apa nak kesian?
JR tu sah2 pencaras. Apa susah bukan kena penatw bekerja pagi petang siang mlm.Dia yg pilih nak kwin dgn laki org. Si azmee plk nak meroyan apa plk sbb mesti dia tau perangai laki dia mcm mn.si jagong smpai 4 bini, sbb tu menarah sana sini
Anak ramai
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 26-1-2022 07:11 PM
sbb orang assume dia kawin jagung for money kot

bukan cinta mati

He has a face that only a mother can love

Gitu I summarise
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 01:27 PM GMT+8 , Processed in 0.113599 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list