CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 26-1-2022 10:49 AM | Show all posts
lasagna replied at 26-1-2022 08:53 AM
yistana saadah yg skrg kat bkt damansara tu spooky kaa? sheraaaaam nih.

Kat Pekan yang berantu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2022 11:01 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 26-1-2022 04:43 AM
Tu nak beranak baru, berapa pulak tu elaun rakyat tanggung?

Aku memang benci golongan ni

itulah kita nak lalu kalu ada gang diarang kena bagi jalan
biar jem pon
sebab kita bayar cukai jalan, tu kena bagi kat diarang.. hahahahhahahaha
i rasa mana2 gang kayangan tok sah la dok perasan kami semua suka kat korang
meluat ada la...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 25-1-2022 09:50 PM
AMH bekas bini bernombor darul kirim salam dulu ok je. Siap bawak gi majlis formal all over the wo ...

that's because king kerajaan kirim salam tu the only royal family kat negara tu. Isteri dia pulak tak silap I distant relative juga. Kahwin sepupu sepapat. Tak perlu nak buat leverage of power sebab baginda sendiri the absolute power. Lainlah kalau kat Malaysia ni ada banyak negeri bersultan. Banyak kena jaga hati dan kuasa belah sana.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 01:30 PM | Show all posts
Edited by Incanto at 26-1-2022 01:32 PM
newyork replied at 26-1-2022 10:12 AM
Walaupun kuim azmee tu ish mcm tak bro cerdik siap tulis #dongkeyker . Tp as woman kesian kat dia we ...

dia nampak betul betul syg kat jagong

bila jagong kawin no 2  kot dia sedapkan hati sbb dia takde anak masa tu . Wpun aku rasa jagong kawin JR sbb JR artis hot , bukan psl anak

skrg dia dah bagi anak berderet, dah jadi kuin yg perfect serba serbi pun jagong nak cari yg baru dan lagi baru
kesian...itulah ujian utk sorang kuin


Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mummy_vouge replied at 26-1-2022 03:29 AM
belom lagi part bila tau yg nombor 3 kan.. jenuh jgak la mengamok n mencarik rumah parents yg no 3 ...

Iols imagine dia mengamuk mcm connie dlm suara kekasih.

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
So apa kisah nya pasal julia rais? Balik2 cerita yg sama je Sudah nya jadi thread jagong ada 4 bini
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KamikuP replied at 24-1-2022 03:21 PM
Pekat betul gen payung kuning ni yaachh

Anak ajijah pekat gene dia..muka bulat2 semua..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 24-1-2022 05:44 PM
Tengok gambar tu macam still lawa lg jr tu. Teringin sgt nak tgk muka sheols skrg

Langsung diharamkan bergambar ke JR ni..sampai gambar sipi2 pun tak pernah nampak..kesiannya lahai...seronok ke hidup camtu..nak bergambar dgn anak cucu pun tak boleh...the price she has to pay for mencarasing bakal sultan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nw111 at 26-1-2022 03:02 PM
Whatsofunnyth replied at 25-1-2022 05:55 PM
Faith and the youngest one tu mmng bauksit genes kuat sangat. Nasib baik nose diorang tak mcm bauk ...


Iols tgk illisha tu sangat la rupa opah dia org, arwah tengku afzan tu.. especially tang mata..

Tapi anak2 kuin jijah mmg muka penuh dgn gene jamaica.. bulat2 semua
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

Yg bongsu orang pekan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 25-1-2022 11:15 PM
Mesti azmee salu nangis di bucu katil khuenn..bertabahla azmee yach

Lama merajuk katanya...yg lovey dovey masa memula naik takhta dulu pun lakonan semata...skrg ni maybe dh ok..dh blh terima kenyataan...nak buat apa pun tok leh....tok laki cukup syarat nk tambah cawangan. Bkn jantan sengkek..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 25-1-2022 11:35 PM
2nd cousin xsalah. Mak ai ngan ayah JR ni pun 2nd cousin. Ayah dia ada datang umah mak sblm mening ...

Mak ayah julia ni cerai ke chuols
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mummy_vouge replied at 26-1-2022 03:35 AM
a'a.. anak jati pekan, apaknye tok imam ke bilal camtu la, family simple je, MJ anak sorg kalau xs ...

Comey berdooh ke..sampai tewas jagong
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

Skrg masuk ijn betui2 sakit ke ada kantoi apa2?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:22 PM | Show all posts
Masih iolls igt lagi masa anak2 JR uploud gambar mak deyols dekat IG. Masa tu i think sempena bday salah sorang. Tak sampai bape minit gais, gambar kena buang.
Iolls nak speku org kuat yistana suruh remove gambar JR huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:49 PM | Show all posts
apedehal replied at 25-1-2022 08:04 PM
Xpaham..makanan, sekolah rahsia..alamat bg plak..luls..nk siruh hntar hadiah ye dak ...kuikuikui

hahahahah.. khennnzzzz
agaknya nk hadiah mcm kakak kabo tu ler...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 25-1-2022 08:53 AM
Aku percaya je azmee xbagi bergambar.... personality azmee pon jenis keras..ni org pahang bgtau ak ...

Tgk cara dia reply komen2 forumer
kat bod kenamaan pun boleh baca
personalitinya macamana
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:00 PM | Show all posts
jagong kalau nk tambah cawangan takyah buat permohonan mcm khalid samad ka?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

kesian jr
lepas beranak
anak kena serah ke makcik azmee
masa tu makcik azmee belum ada anak kan
tu la… sapa suruh ambik laki org
mendapat la… laki anak raja jamaica pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 25-1-2022 11:05 PM
Bila plak JR di kawal tak leh jumpa anak anak?

dia duduk kat Uk bertahun tahun dgn anak anak dia, ...

masa anak2 dia dah besar kot
dah bersekolah
dorang bersekolah kat uk
masa kecik2 baru lahir
dgn makcik azmee?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 11:12 PM GMT+8 , Processed in 0.120678 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list