CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 25-1-2022 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

Masa bangnon claim have numbers, jagong masuk ijn tu ke?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 24-1-2022 05:40 PM
Laaa julia ni org sskjp ke

Ayah dia org kpg ai. Perak
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 24-1-2022 09:14 PM
Dia ni ada kena mengena dgn Nazri teksi ke mak boss ned kan? Iolss baca kat sini jugak. Duluuuu pu ...

2nd cousin xsalah. Mak ai ngan ayah JR ni pun 2nd cousin. Ayah dia ada datang umah mak sblm meninggal. Teringin nak mkn masakan mak ai katanya. Org zaman dulu kan ngan sedara mara rapat. Dulu abg kpd taxi tu penah terjah umah mak. Rindu nak jumpa adik katanya. Lamaaa dulu taun 90an.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sk8er replied at 25-1-2022 04:57 PM
Ada istana di pekan utk JR


Yg dekat bandar tu ke uols? Kat selekoh dekat dengan sekolah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:29 AM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 24-1-2022 05:57 PM
Yer hati dia remuk time tu, si ayahanda + ayahanda mertua tersayang decided macam tu. Yelah tak bo ...

belom lagi part bila tau yg nombor 3 kan.. jenuh jgak la mengamok n mencarik rumah parents yg no 3 kt pekan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:35 AM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 25-1-2022 03:04 PM
Yg no 3 tu pon betul. Ni org phg jugak cite kat aku. Yg no 3 tu anak kpd mguru mengaji yg mengajar ...

a'a.. anak jati pekan, apaknye tok imam ke bilal camtu la, family simple je, MJ anak sorg kalau xsilap aku n dulu ade la jgak keje jd penari kebudayaan negeri bauksit tu.. kira mmg dok bjmpe la dgn jagong slalu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

wah baru tau cerita yg no 4.. ???????? mase yg no 3 pon jenuh kecoh time tu.. masing2 x berani bersuara sebab azmee mengamok mencari siapakah no 3 ittew.. dah lama x balik pekan.. nk kena tunggu raya la baru dpt mengorek cerita
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:35 AM | Show all posts
Aku tak heran pun set set jantan boksit kawen banyak
Memang dah dari keturunan suka mengumpul isteri
Tu adik si jagong tu pun masa muda suka buat koleksi apom dengan retis
Pastu dia bajet dia digilai ramai pompuan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2022 04:37 AM | Show all posts
Istana Saadah tu bapak la berantu
Mana ada orang kekal duduk
Tu, masjid putih dalam kawasan kubur diraja tepi sungai pahang tu pun
Kuat sangat situ, siang2 pun mengusik
Main dengan raja2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:42 AM | Show all posts
Lelaki pilihan, kacak tinggi dan baik....mampu gelak je la
Yang pasti mata ikan lolong puak boksit, pastu penghancur alam sekitar
Ketua agama konon, pakkal la masa tu aku pakai henpon nokia 8210, kalau tidakkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:43 AM | Show all posts
Tu nak beranak baru, berapa pulak tu elaun rakyat tanggung?

Aku memang benci golongan ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 06:13 AM | Show all posts
harus la sesama preggy dgn bffnye...you know who right
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 25-1-2022 11:15 PM
Mesti azmee salu nangis di bucu katil khuenn..bertabahla azmee yach

Iolas bila jdi sis azmee ni ye takdelah nk nangis kt atas katil. Dah tau punya suami keturunan bauksit yg mmng hobby kawin banyak tu, untuk apa nk risau. At least sis azmee dah secure her position jdi queen, lepas tu pewaris pun anak dia. Apa lagi nk risau kan hahahaha bila jagong ni mangkat, bini benombor tu easy je nk kena tendang kan

Masa dulu tu mmng sis azmee kena risau, dahlah dia susah dpt anak lepas tu madu dia bederet dpt anak. Mesti risau la azmee, takut jr dpt anak lelaki. Tapi ttp la azmee the winner
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:40 AM | Show all posts
mendeluk replied at 25-1-2022 03:00 PM
Yup ada agreement after julia got married to jagong mmg cannot publicize her image. Itu kata2 Azme ...

time buat perjanjian tu dulu..mesti JR tak sangka yg suatu hari akan ada insta dan media sosial kan...jauh dalam hati dia mesti dia ada gak rasa teringin nak post gambor macam kawan2 seangkatan dia yg lain..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:51 AM | Show all posts
sk8er replied at 25-1-2022 07:11 PM
Sbb u duduk kuantan kot .
Kalau betul2 org pekan, mesti tau

yaa saya dulu balik Pekan kami tau jer dia ada ruma kat Pekan & Kuantan. dlu arwah pakcik iols player polo dgn agong skrg ni, pernah pegi ruma JR kat Kuantan juga ala2 rumah ada escalator katanya. kurlassttt..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:53 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 26-1-2022 04:37 AM
Istana Saadah tu bapak la berantu
Mana ada orang kekal duduk
Tu, masjid putih dalam kawasan kubur di ...

yistana saadah yg skrg kat bkt damansara tu spooky kaa? sheraaaaam nih.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2022 09:00 AM | Show all posts
dejure replied at 25-1-2022 09:41 AM
Tp AMH xdelah istana langsung x bg jumpa..rasanya dorang ada juga berjumpa kat luar istana..JR seg ...

AMH langsung tak boleh jumpa anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 09:16 AM | Show all posts
x sangka jagong dh isi penuh kuota....ada yg penah terserempak ke ngn no 3 & 4...memendam hati la azmee
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:01 AM | Show all posts

kuin of the country. kuin dulu2 aktif kt forum guna nama ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun kuim azmee tu ish mcm tak bro cerdik siap tulis #dongkeyker . Tp as woman kesian kat dia weh beranak Iv utk teruskan keturunan . Si husband buat perangai adoi. Tp tu lah mmg kena get ready la sapa kawin dgn royal2 ni mmg akan ada madu2. Org biasher2 pun kalau bleh nak tambah ni kan plak duit tak pernah putus..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 09:30 AM GMT+8 , Processed in 0.119434 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list