CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 25-1-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 24-1-2022 04:13 PM
baca lam box bio tu kelakar..
tahap pendidikan : rahsia
makanan kegemaran : rahsia

Xpaham..makanan, sekolah rahsia..alamat bg plak..luls..nk siruh hntar hadiah ye dak ...kuikuikui
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 25-1-2022 07:52 PM
Bukan jr kena duduk london ke? Klu HoB nak jumpa ke pegi sana. I usually tak suka pencaras ni tapi,  ...

Pastu yg tanggung depa rkayat
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lazy weather masih dipuja kah. Nurtizen.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sk8er replied at 25-1-2022 07:05 PM
Ada, istana lama.

Ada orng speku yestana saadah ke? Iolss tak le brain la jr nk duduk kt yestana tu Dah la mcm museum, rumah dia kt kl lagi grand.
If jr dah tua macam maria menado tu oke la iolss boleh brain sheolss dduk kt yestana lama mcm tu but for jr i think she mesti picky jga
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 24-1-2022 05:25 PM
Kalau jadi 2nd wife sultan or raja ke anak raja ke memang kena hidup berahsia camni ke?

AMH bekas bini bernombor darul kirim salam dulu ok je. Siap bawak gi majlis formal all over the world. Ape dehal. Fair is fair
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 25-1-2022 07:52 PM
Bukan jr kena duduk london ke? Klu HoB nak jumpa ke pegi sana. I usually tak suka pencaras ni tapi,  ...

Mcm dah dduk kl for good la. Kan sheollss ada dpt rumah dari agong kt kl. Masa anak faith bday jagong je yg dtng celebrate, queen azmee takde. Mesti bcs ada jr kt rumah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee mmg yg jaga Faith dari kecik thats y Faith rapat dgn Azmee. Dia yg take over anak JR. Pastu jagong skrg bkn 2, bukan 3 ya porumer sekalian, ada AMPAT. Titik.
Azmee baru tau no ampat masa keluar berita jagong masuk IJN time politik mesia tgh ribut. Konon jagong gering walhal jagong kantoi dgn azmee
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

Ptt la gigih mmbalk bnyk tanggunfan rupanye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohemgeee!! Biar betul... kusangka 3 rupanya 4. Please spill the tea chuolls..sapakah gerangan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 25-1-2022 03:04 PM
Yg no 3 tu pon betul. Ni org phg jugak cite kat aku. Yg no 3 tu anak kpd mguru mengaji yg mengajar ...

wahh.. info sebijik sama iols dapat dari staff ofis iols umat pekan totok kategori daddy2 hampir pencen. sahih la ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

4 rupanya. Hebat..dah penuh
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...


iols dapat info yang nomot four tu nikoh kat Ch eh? ke mmg orang Ch?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:05 PM | Show all posts
dejure replied at 25-1-2022 09:41 AM
Tp AMH xdelah istana langsung x bg jumpa..rasanya dorang ada juga berjumpa kat luar istana..JR seg ...

Bila plak JR di kawal tak leh jumpa anak anak?

dia duduk kat Uk bertahun tahun dgn anak anak dia, jagong ( masa tu belum jagong) dtg visit tiap bulan

skrg dia pun ada rumah kat sini. Boleh jumpa anak2 and cucu anytime, just tak boleh tunjuk muka saja dan tak boleh attend official functions

kawan aku yg baik dgn Faith selalu jumpa JR




Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

Wow dah 4 je hahaha. No 4 ni anak dara ke or janda lagi chuolss. No 3 kan orang kata janda dari pekan, yg bungsu ni dari mana pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang pasti, bakalan anak dolah sok mesti ada lebih jugak.
Yg empat itu how old is she?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape kurang Julia raise yg cantik rupawan sampai  tambah lagi 2kuota? Boleh tahan yach jagong
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti azmee salu nangis di bucu katil khuenn..bertabahla azmee yach
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:17 PM | Show all posts
terror nya jagung

ingat umur 60+ dah pencen
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-1-2022 05:17 PM
Lelaki pilihan: Yang baik, tinggi dan kacak

Tinggi ke?

baik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis kuota?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 12:58 PM GMT+8 , Processed in 0.108811 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list