CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 25-1-2022 03:25 PM | Show all posts
makcun14 replied at 25-1-2022 03:14 PM
Tolong la jangan percaya image yang sheols tampilkan konon binik vvip terpaling humble serba serbi ...

humble brag sebab tu terkeluar #dengkike
katanya masa si dia amek no#3, lama azmee merajuk bawak diri tp sbb nk kekal title permaisuri makan je la hati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 24-1-2022 03:10 PM
Ada dayang yistana bgtau JR nih singgah sekejap je kat yistana pastu adalah dayang ponen nak bergamb ...

Ye lah takut di post mana2
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 24-1-2022 03:10 PM
Ada dayang yistana bgtau JR nih singgah sekejap je kat yistana pastu adalah dayang ponen nak bergamb ...

Dayang istana mana ni chuollsss? IN ke or istana pahang? Boleh ke jr masuk istana? Bukan ke azmee dan anak" dia je yg duduk kt istana tu? Jr dan anak2 dia ada rumah. Masa menempah bidan 3thun lepas kt istana, jr tak boleh dtng pun
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 25-1-2022 03:25 PM
Mana you tahu she tak happy??
Tah2 happy jer.
Tak payah berlemoih jaga anak

x payah susah2 buat official duty juga..nak kena buat actions utk amik hati rakyat ke apa..jadi lady of leisure je, takkanlah sheols x happy kan..nak terbang ke mana,anytime anywhere pun boleh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 25-1-2022 03:31 PM
x payah susah2 buat official duty juga..nak kena buat actions utk amik hati rakyat ke apa..jadi la ...

Duit sangatlah membeli kebahagiaan.
Siapa kata tidak
Tu namanya kufur nikmat
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Iola rasa so JR and AMH awal2 je kot memendam rasa tapi at least anak2 theyols dapat gak title. Kene la tempias2 istana.. hujung2 anak2 dah besar tetap la mak depa no1 jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 24-1-2022 03:53 PM
Paling lawa ilisha lah
Ikut muka Jr..
Iman Dan ilyana tu muka biasa jer

Ye.. Filter je...
Anak2 perempuan kuin putih je...nothing extra
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 25-1-2022 03:27 PM
Dayang istana mana ni chuollsss? IN ke or istana pahang? Boleh ke jr masuk istana? Bukan ke azmee  ...

Ada istana di pekan utk JR
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sk8er replied at 25-1-2022 04:57 PM
Ada istana di pekan utk JR

Istana mana satu? Iolls duduk kuantan tak pernah dgr pun pasal ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 24-1-2022 02:47 PM
Anak dia yg ada rupe cm dia ameera tu kot wpun chubby siket. Faith ni terserlah jongos dia.

Faith and the youngest one tu mmng bauksit genes kuat sangat. Nasib baik nose diorang tak mcm bauksit.

Ilisha ni chubby and tomboy sikit and more down to earth la iolss rasa. And iolss rasa from the 3sisters dia ni la yg rapat dgn sis azmee
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sk8er replied at 25-1-2022 04:57 PM
Ada istana di pekan utk JR

Istana mana satu chuolss? Iolss thu kat pekan tu ada istana mahligai mahkota, tu istana sis azmee. Dulu sis azmee buat majlis kahwin anak lelaki sulong dia kt situ la.

Lepas tu ada jga istana pnya sis azmee kt pantai balok. Istana untuk cik puan muda julita tu pun ada kt pahang. Maybe Sis confuse ke between julita aisyah and jr.

Boleh ke jr masuk ke territory sis azmee
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 25-1-2022 06:08 PM
Istana mana satu chuolss? Iolss thu kat pekan tu ada istana mahligai mahkota, tu istana sis azmee. ...

Ada, istana lama.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 25-1-2022 06:08 PM
Istana mana satu chuolss? Iolss thu kat pekan tu ada istana mahligai mahkota, tu istana sis azmee. ...


You mean wedding tg amir? Mmg x pelik la kalau wedding tg amir di situ
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
soflala replied at 25-1-2022 05:09 PM
Istana mana satu? Iolls duduk kuantan tak pernah dgr pun pasal ni

Sbb u duduk kuantan kot .
Kalau betul2 org pekan, mesti tau
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak T Iman yg first tu mcm muka unyang dia kan. Mmg takda rupa nek Julia lgsg la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sk8er replied at 25-1-2022 07:05 PM
Ada, istana lama.

Istana saadah ker?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 07:35 PM | Show all posts
orkidorkido replied at 24-1-2022 04:22 PM
Masa pertabalan Sultan P jad Agong dulu, ada netizen komen ‘mana Che Puan JR, takde nampak pun’. A ...

me too kesian tgok dia punyalah cinta laki..masa mula naik takhta dlm interview tv dari mata nampak bkaca cinta bcrita tentang laki
tapi tulahhhh nasib perempuan
ehhhh
tapi kdg2 me olls pun 50-50
nyampah daku dgn keturunan kerabat perabis hasil negara
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa azmeee????
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan jr kena duduk london ke? Klu HoB nak jumpa ke pegi sana. I usually tak suka pencaras ni tapi, tak naklah salahkan ppuan je. Yg lelaki mcm tak de apa siap boleh kawin lain. I pun menyampah. Yelah, mana tak sauk semua selagi boleh, bini je 3, anak2 dah
berapa, cucu lagi.. kerabat kerabit lagi. Mana maunya hidup mcm org biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 25-1-2022 04:52 PM
Ye.. Filter je...
Anak2 perempuan kuin putih je...nothing extra

Takcantik pun sorry to say, tapi ada yang memuja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 12:33 PM GMT+8 , Processed in 0.111671 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list