CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 25-1-2022 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 24-1-2022 03:55 PM
Tak bestnya hidup mcm ni kann..semua benda di kawal.smp nk tgk cucu sendiri pon susah..apa guna be ...

Tapi tapi tapi meolls lagi kesian dengan AMH macam dinafikan hak sebagai ibu huhu.. JR nih mungkin cuma tak boleh keluar public je kot. Yelah JR kan grandma hot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 24-1-2022 03:10 PM
Ada dayang yistana bgtau JR nih singgah sekejap je kat yistana pastu adalah dayang ponen nak bergamb ...


Aku percaya je azmee xbagi bergambar.... personality azmee pon jenis keras..ni org pahang bgtau aku. So JR mestila takut dgn madu first kan. Azmee mesti sakit hati je kan ..tengok madu lagi letopss hottss kebabom
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 08:54 AM | Show all posts
prince_marhaen replied at 24-1-2022 05:10 PM
teringin sangat nak tengok gambar proper JR masa sekarang ni....mesti cantik tu tak hilang kan.
Pute ...

ada hrtu kt igs tengku iman tnjuk jr ni..still cantik
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 24-1-2022 03:10 PM
Ada dayang yistana bgtau JR nih singgah sekejap je kat yistana pastu adalah dayang ponen nak bergamb ...

tgk le ayah deme
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 24-1-2022 03:56 PM
Sah2 la. Dah genetik apak kuat melekat. Kalau bukan puteri raja, tak mungkin porumer2 penyembah ke ...

Haruslah sembah ratu sebab puteri raja walaupun kehidupan nauzubillah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 25-1-2022 08:53 AM
Aku percaya je azmee xbagi bergambar.... personality azmee pon jenis keras..ni org pahang bgtau ak ...

Iye raut wajah pun keras macam mak2 garang.. of course lah JR nenek hot kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:00 AM | Show all posts
She is definately not 49 this year cause she is my senior dekat sekolah. Lahir tahun 1971 so she's 51 this year.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 25-1-2022 08:54 AM
tgk le ayah deme

Tapi kira diperbaiki juga hasilnya walau sipi2 acuan JR.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 25-1-2022 08:50 AM
Tapi tapi tapi meolls lagi kesian dengan AMH macam dinafikan hak sebagai ibu huhu.. JR nih mungkin ...

Tp AMH xdelah istana langsung x bg jumpa..rasanya dorang ada juga berjumpa kat luar istana..JR segalanya dikawal smp nak jumpa cucu pon dikawal.dahlah anak2 semua membesar dgn kuin habis tu peranan kau hanya memuaskan nafsu si dolah sahaja,suka pakai xsuka buang..kalau i la xpelah biarlah x berduit janji happy life.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:35 PM | Show all posts
napa terbaca haritu kata dah cerai?

ke orang saja buat cerita??

pastu ada jugak cakap ada yang no 3
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:38 PM | Show all posts
Lama JR x muncul dlm IG TI kan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 25-1-2022 08:53 AM
Aku percaya je azmee xbagi bergambar.... personality azmee pon jenis keras..ni org pahang bgtau ak ...

Yup ada agreement after julia got married to jagong mmg cannot publicize her image. Itu kata2 Azmee sbb of course lah takkan nak tgok madu lebih dpt sambutan kat public kn lagi u no.2
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 25-1-2022 09:41 AM
Tp AMH xdelah istana langsung x bg jumpa..rasanya dorang ada juga berjumpa kat luar istana..JR seg ...

Pada iols mmg wajar pun buat camtu that’s a thing that u need to pay laa when you get married to someone’s hubs. Seolah mcm u hanya tuk pemuas nafsu aje.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 25-1-2022 12:35 PM
napa terbaca haritu kata dah cerai?

ke orang saja buat cerita??

Yg no 3 tu pon betul. Ni org phg jugak cite kat aku. Yg no 3 tu anak kpd mguru mengaji yg mengajar kat istana bauksit.mesti azmee pendamm perasaaan je khuenn
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 24-1-2022 09:14 PM
Dia ni ada kena mengena dgn Nazri teksi ke mak boss ned kan? Iolss baca kat sini jugak. Duluuuu pu ...

Yup they’re cousin. Teksi dgn julia are cousins so automatically ned dgn TI sepupu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 25-1-2022 03:04 PM
Yg no 3 tu pon betul. Ni org phg jugak cite kat aku. Yg no 3 tu anak kpd mguru mengaji yg mengajar ...

Ada no 3 pulak .. wow.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
haznor replied at 24-1-2022 05:49 PM
Oh macam tu. Meols tertanya juga kenapa beliau takde gelaran, sedangkan CP Bahiyah ada gelaran wpu ...

Kenapa? Lahh kuin boksit/terpaling humble/bini vvip zuhud rajin masuk dapur berasal dari negeri mana chuols??.buat buat lupa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 25-1-2022 03:04 PM
Yg no 3 tu pon betul. Ni org phg jugak cite kat aku. Yg no 3 tu anak kpd mguru mengaji yg mengajar ...

Tolong la jangan percaya image yang sheols tampilkan konon binik vvip terpaling humble serba serbi.
Kalau dah asal dari negeri jamaica ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 25-1-2022 09:41 AM
Tp AMH xdelah istana langsung x bg jumpa..rasanya dorang ada juga berjumpa kat luar istana..JR seg ...

Smp nak jumpa cucu dikawal? Bukan ke jr ni duduk satu rumah dgn anak2 dia ye? Yg duduk kt istana negara/istana abdulaziz pahang tu kan only queen azmee dan anak" dia je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 25-1-2022 09:41 AM
Tp AMH xdelah istana langsung x bg jumpa..rasanya dorang ada juga berjumpa kat luar istana..JR seg ...

Mana you tahu she tak happy??
Tah2 happy jer.
Tak payah berlemoih jaga anak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 08:53 AM GMT+8 , Processed in 0.107530 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list