CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 15-2-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat apa nak kesian dekat JR
Hidup pun hasil menarah balak, baukshite
Patut sorok muka je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Madam_H replied at 15-2-2022 09:18 PM
Maknanye all time ni wife spedo ke? Phtographer vvip ke bise2 je.. Tgk spending umah n g cuti kt d ...

AMH itu 7 keturunan x habis. Rasa most of money dia blanja kiranya lakitu dpt wife trophy. Time cerai dulu dpt approximately 100M.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 15-2-2022 04:10 PM
hensem sangat ke sampai ramai artis nak?

Iolls dolu2 baca majalah masa hot isu Ratu Vs ex duta loreal ni, ada ayat wartawan " Putera Raja yg masih bujang dan tampan"

Dan Si Ex duta Loreal marahkan si Ratu, "sy faham krn kekacakan dan status kekasih saya ni ramai yg mahu mndekatinya." Sekali iolls tgk si org tu buat sidang akhbar..lah....tampan celah mana??
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian Faith dengan family kena covid. Dengarnya siap nak saman lagi tukang pembawa covid ituu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 01:53 PM | Show all posts
la kena covid ke? satu family kena termasuk baby dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 15-2-2022 11:37 PM
Kesian Faith dengan family kena covid. Dengarnya siap nak saman lagi tukang pembawa covid ituu

Yeke? Patutlah tengok laki sheollss dah x nampak update dgn bicyle club dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 16-2-2022 09:02 PM
Yeke? Patutlah tengok laki sheollss dah x nampak update dgn bicyle club dia tu

Satu family kena kecuali baby yang baru lahir tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 15-2-2022 11:37 PM
Kesian Faith dengan family kena covid. Dengarnya siap nak saman lagi tukang pembawa covid ituu

Mcm kelakar pulak nak saman2 org sbb covid. Iolss tengok time pregnant dia kesana kesini attend mcm2 event.  Takyahlah beria sgt, meluat rasa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2022 12:09 PM | Show all posts
Beribear replied at 17-2-2022 09:22 AM
Mcm kelakar pulak nak saman2 org sbb covid. Iolss tengok time pregnant dia kesana kesini attend mc ...

kannn mentang ada kuasa semua bnda nk saman. ehhh bukan dulu ambik vaksin kayangan ke?? tetap kena gak ek
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmlantakko replied at 31-1-2022 04:12 PM
Yekeee.  Alamak kena berpantun la pulak demi sesuap tacangggs

U komen2 kat benang bod borneo pon mod rajin bg tacang...5 10 kdg dpt 20
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mini.Me replied at 20-2-2022 10:40 PM
U komen2 kat benang bod borneo pon mod rajin bg tacang...5 10 kdg dpt 20


Uols bagi link bod mana yang bagi tacang
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-2-2022 10:45 PM
Uols bagi link bod mana yang bagi tacang

Meols tak reti tepek link hahaa...selalu meols tengok kat latest threads je
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2022 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Mini.Me replied at 21-2-2022 08:29 AM
Meols tak reti tepek link hahaa...selalu meols tengok kat latest threads je

Ambil lah bod title itu tepek je kat sini link itu
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Mini.Me replied at 20-2-2022 10:40 PM
U komen2 kat benang bod borneo pon mod rajin bg tacang...5 10 kdg dpt 20

Bod borneo such as what chuolss?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 03:05 AM | Show all posts
mendeluk replied at 15-2-2022 02:36 PM
Husband AMH before this kerja photographer. Iols pernah bagitau my dad time AMH kahwin. Pastu my d ...

macam pernah terbaca, laki AMH yang sekarang ni adalah kawan lama sheols jugak, mungkin ex-bf lah kot. Sori iols terlupa statement media tu. Kes ni serupa macam ex-Sawie si Sarni Sazira yang kawen dengan ex-bf sheols sebelum kena tangkap kering dengan sawie zaman2 filem Sembelit gitulah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 09:25 AM GMT+8 , Processed in 0.112577 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list