CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 29-1-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 29-1-2022 08:41 AM
Nape tak jadi? Ogy dah macam nenek2

mak jagong x bagi.. suruh cari bini yg sekufu jugak.. itu yg mak jagong pilih azmee as calon menantu.. bukan kawen
atas dasar cinta pun..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 29-1-2022 04:50 PM
mak jagong x bagi.. suruh cari bini yg sekufu jugak.. itu yg mak jagong pilih azmee as calon menan ...

Yang ada gosip jagong dengan ratu dulu betul ke?

Royal Yg Ada gosip dgn anak mariani dan penyanyi jejaka IdaMan tu jagong juga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mamiyan at 29-1-2022 06:45 PM
aina_shaira replied at 29-1-2022 08:41 AM
Nape tak jadi? Ogy dah macam nenek2


Dulu2 ada porumers kata, tak dapat restu bonda. Pewaris boksit kena kahwin dgn anak raja jga. Tu la ogy tak jdi masuk yestana.

Dulu" pun Azmee dah kata kt benang lama anak dia kena kahwin dgn kerabat jga. Confirm la tu anak dia pun nnti ada bini benombor jga. Taste pilihan mak bapak ni mesti tak sama dgn taste yg anak suka
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 06:23 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 29-1-2022 05:27 PM
Yang ada gosip jagong dengan ratu dulu betul ke?

Royal Yg Ada gosip dgn anak mariani dan penyanyi ...

bukan jagong, yg tu adik jagong hasben JA dan BA
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 29-1-2022 10:02 AM
Betul. Janganlah ada yg bingai kata, "Mana kau tau tak bahagia, duit kepok2 tu".

Sebagai orang y ...


Duit tetaplah mmberi kebahagiaan chuols.
Pada ai sejenis kufur nikmat jer x bahagia bila ada brduit.
Masalah hidup semua org akan hadap
Tp org brduit ni boleh alihkn prhatian dgn duit yg dia ada.
Melainkn org biasa tak byk pilihan yg dia ada.
Tiba masanya wlu brdepan dgn perkara tak best ko ttp bersyukur sbb kau ada duit.
Dan pd aku itu tak bingai
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 28-1-2022 02:16 PM
nape korang panggil dia jagong?

Buanglah J tu.
Bape lama dahlah berforum?
Kdg tak pyh tahulah mana asal usul
Dpt decode sudahlah
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 28-1-2022 04:47 PM
sebenarnya aku ketawa saja bila ada yang bangga kalau dapat tackle kerabat ni padhal bila kau jadi b ...

Biasalah klu dlm hidup kita takkan dpt memiliki semua
As for JR...kestabilan hidup yg paling utama
Itu bahagian dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lista replied at 29-1-2022 08:17 AM
Abis tu..kalau binik ketiga & keempat dah beranak, queen nak bela jugak ke macam anak2 jr ni?

Lor..masa anak2 jr lahir dia kan tak ade anak lagi
Haruslah dibesarkan as royalty
Skrg koser lah kot
Dia pun dah tua
Dan dan lahirkan pewaris takhta
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sk8er replied at 25-1-2022 07:08 PM
You mean wedding tg amir? Mmg x pelik la kalau wedding tg amir di situ

knp uolss tak pelik? bg pencerahan plishh
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 29-1-2022 05:27 PM
Yang ada gosip jagong dengan ratu dulu betul ke?

Royal Yg Ada gosip dgn anak mariani dan penyanyi ...

Hehe dengan anak mariani itu siap ada anak tut. Iols ada tengok tiktok anak ehem itu. Kesian budak itu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 28-1-2022 06:48 PM
Jamaica ke chuolss??? Iolss tengok jamaica ni mcm cinta mati dgn bini dia. Iolss more curious dgn  ...

Faith itu mesti kot. Tgk lah sejarah burn. Bab Jamaica itu.. tak pasti haha. Tengok within this 7 yrs
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 29-1-2022 07:50 PM
Hehe dengan anak mariani itu siap ada anak tut. Iols ada tengok tiktok anak ehem itu. Kesian budak ...

apa dah nama tiktok dak tu? i is lupa dh. tp mmg sejibik muka apaknya
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 29-1-2022 07:05 PM
Duit tetaplah mmberi kebahagiaan chuols.
Pada ai sejenis kufur nikmat jer x bahagia bila ada brdui ...

Cuols perempuan mmg hadap duit dan kemewahan. Sb tu dlm syurga da takde jeles2 dgn bidadari.. sb dlm tu perempuan2 ni semua diberi nikmat syurga kemewahan  yg tak terhingga.
Kt dunia ni pun kalau laki nk kawen dua syarat dia mesti kita minta kemewahan.. gituh laki iols kasi ceramah
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by abadi84 at 29-1-2022 11:55 PM
missHaidiD replied at 29-1-2022 09:46 PM
Cuols perempuan mmg hadap duit dan kemewahan. Sb tu dlm syurga da takde jeles2 dgn bidadari.. sb d ...


Realiti chulols
Kaya lg indah dr miskin
Tp jgn salah faham
Klu ada laki kaya yg jahat vs laki sederhana yg baik
Iolls lebih pilih laki sederhana yg baik.
Sbb tu lah iolls kahwin dgn husband iolls.

Ape chuols ckp tu betul. Tak nafi.
Iolls brkwn dgn semua org tak kira status
Malah my ex housemate semua pun tak tahu keluarga iolls sbnrnya mcm mana .
Iolls boleh nmpk struggles dlm hidup anak2 org sederhana ni mcm mana.
Mcm mana mak bapak nak cukupkan keperluan anak2..so klu anak2 org have2 ni jd spoilt  brats dgn alasan kaya harta dan miskin kasih syg iolls  rasa marah sgt coz what... mcmlah anak2 org ssh ni kaya sgt kasih sgt sdgkn mak bapak deme ni struggles  nak bagi dorang mkn and keperluan...
Knp ko nak jd org kaya yg jahat klu kau boleh jd org kaya yg baik?? Paham dak maksud iolls??

Problem dlm life semua  org akan hadap...jd gunalah duit2 yg ada utk mmbahagiakn diri...

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 26-1-2022 04:37 AM
Istana Saadah tu bapak la berantu
Mana ada orang kekal duduk
Tu, masjid putih dalam kawasan kubur di ...

Istana Saadah tu dekat mana? Dulu iols study sana tak perasan ada banyak istana. Yg tau istana dekat padang polo tu je
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 29-1-2022 08:48 AM
Bukan tak benar tp dikawal..fungsi JR hanyalah memuaskan nafsu jagong sahaja..suka pakai tak suka  ...

Herm kira napsu jagong xpnah puas la erkkkk..dah dpt bini cantik meletop mixxxx pon stillll mrnambah cawangan 3&4....adakah no 3&4, cantik persis bidadari pulak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 29-1-2022 10:21 AM
tu lah....its not siapa / berapa bini dia ada
tp kesian lah kat rimau

Rimau tu sbb kes house of balak keww?
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 29-1-2022 04:50 PM
mak jagong x bagi.. suruh cari bini yg sekufu jugak.. itu yg mak jagong pilih azmee as calon menan ...

Oh bukan kawen atas dasar cinta..nowonder la jagong xpernah puas berhenti mencari cinta...agaknya sapela pempuan yg bakal membuatkan jagong gila bayang hanya pada dia je khuenn
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 29-1-2022 07:15 PM
Lor..masa anak2 jr lahir dia kan tak ade anak lagi
Haruslah dibesarkan as royalty
Skrg koser lah  ...

Mesti waktu setiap Kali JR peknen , azmeer berdoa setiap masa spy dpt baby gurll....
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 09:33 AM | Show all posts
putricitrasari replied at 30-1-2022 03:26 AM
Istana Saadah tu dekat mana? Dulu iols study sana tak perasan ada banyak istana. Yg tau istana dek ...

Dekat sekolah agama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 08:41 PM GMT+8 , Processed in 0.223859 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list