CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 28-1-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 28-1-2022 03:30 PM
siapa kalangan payong kunin yang ada dot dot dot dgn  pelakon sampai terilham cerita Ali setan?

Jagong kan cuols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 03:36 PM | Show all posts

ada hasilkan theyols?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:40 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 26-1-2022 02:33 PM
Iols imagine dia mengamuk mcm connie dlm suara kekasih.

spill skit sapa bini no 3 jagong?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 28-1-2022 03:30 PM
siapa kalangan payong kunin yang ada dot dot dot dgn  pelakon sampai terilham cerita Ali setan?

Movie ali setan ke suara kekasih?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:36 PM | Show all posts
cruz2 replied at 28-1-2022 03:41 PM
Movie ali setan ke suara kekasih?

suara kekasih.. confuse jap. dah berzaman. pelontar suara suara kekasih ni memang sedap nyanyi lagu tema ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:42 PM | Show all posts
DianaSaksen replied at 28-1-2022 03:24 PM
Sultan tak ada isteri kedua
Dan setia kepada isteri yg satu..
Tunku muhriz negeri sembilan

Sultan Kedah skrg pun takde rasanya
Perlis pun tak pernah dgr

low profile jer derang ni


Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:47 PM | Show all posts
sebenarnya aku ketawa saja bila ada yang bangga kalau dapat tackle kerabat ni padhal bila kau jadi bini laki tu belum tentu jadi hak milik kau seorang kau bakalan diberi madu paling2 sadis dapat 3 madu.macam JR ni dapat beri waris pun tak mampu mendapat yang sepatutnya anak kahwin pun tak dapat munculkan diri kesiannya

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:47 PM | Show all posts
Mamiyan replied at 28-1-2022 08:18 AM
Bapak boksit pun prnh dgn retis ke uolss?  tak faham la why lelaki genes boksit ni mcm always ad ...

atok boksit pun kawin dgn aktres Maria menado

setiap generasi wajib ada bini artis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 04:48 PM | Show all posts
Edited by annehuda at 28-1-2022 04:51 PM
orkidorkido replied at 24-1-2022 04:22 PM
Masa pertabalan Sultan P jad Agong dulu, ada netizen komen ‘mana Che Puan JR, takde nampak pun’. A ...

nasib baik jugak no 2 tu tak lahirkan anak lelaki. kalau dak maybe jadi games of thrones versi real plak. teringat plak drama korea the heir, hero tu anak mistress bapak die je, mak kandungnye disorok sampaikan public sangkakan bini no 1 tu mak betul si hero
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 28-1-2022 04:47 PM
sebenarnya aku ketawa saja bila ada yang bangga kalau dapat tackle kerabat ni padhal bila kau jadi b ...

Jom kita tengok pula sapakah bakalan madu cpeykey
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:52 PM | Show all posts
Incanto replied at 28-1-2022 04:47 PM
atok boksit pun kawin dgn aktres Maria menado

setiap generasi wajib ada bini artis

lah macam tu ke patut semua generasi hadap dengan artis masuk sekali menantu jagong jangan cakap lah
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 05:01 PM | Show all posts
MawarBerduri87 replied at 28-1-2022 09:21 AM
jadi JR mmg dah stay KL for good ke? or berulang alik UK - KL

ulang alik tapi skrg dah selalu di KL berbanding dulu.....kata kawan aku yg kenal Faith lah



Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 28-1-2022 04:42 PM
Sultan Kedah skrg pun takde rasanya
Perlis pun tak pernah dgr


Perlis, mak mertua aku kata ade...dulu la, tapi dah lama cerai...dah lama sangat dah, sekarang setia pada yg satu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kektepungpelita replied at 28-1-2022 04:51 PM
Jom kita tengok pula sapakah bakalan madu cpeykey

Jamaica ke chuolss??? Iolss tengok jamaica ni mcm cinta mati dgn bini dia. Iolss more curious dgn nasib faith la, Bakal dpt madu ke tak dia tu hahaha. Bcs Husben dia pu ada genes boksit jga
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 10:30 PM | Show all posts
Mamiyan replied at 28-1-2022 06:48 PM
Jamaica ke chuolss??? Iolss tengok jamaica ni mcm cinta mati dgn bini dia. Iolss more curious dgn  ...

bapa hasben faith pun kawin bnyk kali

bapa jamaica pun bnyk


Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 10:56 PM | Show all posts
xpernah cantik anak-anak raja Malaysia

entah dimana silapnya

marhaen lagi cun melencun

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 26-1-2022 07:29 PM
Translate dr perkataan melayu

Bff jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 02:11 AM | Show all posts
SpyLeman replied at 28-1-2022 12:25 AM
Kalau setakat umur jagong skrg ni masyarakat tak panggil tua tapi masih garang. Kalau tua tapi ged ...

Bini taib mahmud umur iols ya. 39 tahun ni

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 28-1-2022 03:25 PM
Faith pun bff ngan hajah
Kerabat Pahang ngan retis berpisah tiada..

Faith tu sape? Takleh decode
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

peh... juicy gossip ni.. sesuai dgn nama spy.. hihihi.. negara tgh dilanda wabak sempat lagi kayangan bauksit bercakaran laki bini..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 08:42 AM GMT+8 , Processed in 0.110523 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list