CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Perkembangan Terkini Julia Rais, Bakal Timang Cucu Kedua?

  [Copy link]
Post time 27-1-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 26-1-2022 07:17 PM
mestilah dia  banyak gambar dgn anak cucu

cuma tak di tunjuk di socmed

Ishhh..kalau dah nama retis tu takkan la tak gila nak tayang kat socmed... anak2 pun sejenis menayang jugak..tapi nak post gambar dgn mak sendiri pun takut..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2022 10:26 AM | Show all posts
nw111 replied at 27-1-2022 09:51 AM
Ishhh..kalau dah nama retis tu takkan la tak gila nak tayang kat socmed... anak2 pun sejenis menay ...

JR artis zaman 80an lerr

sama dgn sopiah jen...tak batak socmed
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
jr ni pernah eksiden bersama sorang pelakon kacukan juga..selepas eksiden dia tetus senyap dr dunia seni..tertibah rupanya dah kawin ..
Semlm tgk jr kat yt iklan syampoo rejoice 2 dlm 1 hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:16 AM | Show all posts
Pak.dolla replied at 27-1-2022 10:57 AM
jr ni pernah eksiden bersama sorang pelakon kacukan juga..selepas eksiden dia tetus senyap dr dunia  ...

susan lankaster kan?

yg berlakun kuarga Iskandar dan Baha Don
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:23 AM | Show all posts
Mamiyan replied at 26-1-2022 08:41 PM
Ada ke sultan yg setia pada satu je chuolss? kikikiki

Sultan Nazrin? kekeke.. tu je lah setakat ni iols rasa macam takde gosip liar
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 27-1-2022 03:16 AM
susan lankaster kan?

yg berlakun kuarga Iskandar dan Baha Don

Iya betul..thanks..baru teringat nama dia..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 27-1-2022 12:46 AM
Perak kot. Nazri ke nama? Yg mcm educated sikit. Ke ada cawangan iolls taktau

Ya yang itu saja meols rasa setia pada yg satu king yg lain atau kerabat bukan sja ada buni bernombor dgn scandal pun bnyk makin tua makin menjadi2x
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols pun teringin nak tengok muka JR skrg ni dia dgn biras dia tu muka dh lah cantik tp syg dapat pula set boksit yg memang keturunan kumpul bini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa panggil si dia azmee ? Hahahah i faham tapi tak dapat nak decode
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Submitted replied at 27-1-2022 08:03 PM
Kenapa panggil si dia azmee ? Hahahah i faham tapi tak dapat nak decode

Tu kan mmng nama kuin la azi*** maimu*** i(E)skandar. Pandai kuin buat nama kt forum ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 27-1-2022 09:51 AM
Ishhh..kalau dah nama retis tu takkan la tak gila nak tayang kat socmed... anak2 pun sejenis menay ...

jr tu mungkin dah rasa cukup dgn apa yg dia ada. hidup mewah, anak-anak tak kena nafi hak sbg anak raja, dia pun bukannya hilang hak dlm hidup anak-anak. jadi tak berbaloi nak ambil risiko semata-mata nak tayang kat socmed utk org yg tak ada kena-mengena dgn hidup dia. anak-anak pun mungkin ikut sbb hormat dan sayang queen yg layan dan terima dia org dgn baik. lgpun anak-anak ada aja private ig
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 26-1-2022 08:41 PM
Ada ke sultan yg setia pada satu je chuolss? kikikiki

Yam tuan n9, tuanku mukhriz
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 27-1-2022 12:56 AM
Oghang peghlih bak hangggg

Serious aaa? Bini agung no 4 org perelih?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakor baca box kuning tu.lelaki pilihan yg ditulis kontra habis apa yg diterima yacch
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 25-1-2022 03:04 PM
Yup they’re cousin. Teksi dgn julia are cousins so automatically ned dgn TI sepupu

Memang bukan kaleng2 la boned even perangai tak class..apak dgn mak nya mmg bukan kaleng2
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-1-2022 10:10 PM
Iols nak jwb few soalan dari porumer sekalian.
Setau iols JR ada rumah kt Kl dan kt Cameron.
Azmee  ...

Alahai dah tua pun sebok menambah.memang napsu lelaki khenn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
azmee walau dapat anak lambat, anak dia laki. berderet 3 orang. senyum sinis juga dia.  tuhan tu adil yach.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 27-1-2022 10:44 PM
Serious aaa? Bini agung no 4 org perelih?

Iyooooo...apoooo yg mustahil? Tapi yg pasti bukan acik garita dari utan aji tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-1-2022 01:21 AM
Almarhum ayahanda pun tak peenah dgr cite kawin dua.

Maksud chuols arwah apak jagong ke? Mmg ler takde sbb tak dirasmikan statusnya. Iols tak nak tumpah teh sgt sbb org dah meninggal. Tapi chuols blh google cerita nurse filipinos tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 27-1-2022 09:18 PM
Tu kan mmng nama kuin la azi*** maimu*** i(E)skandar. Pandai kuin buat nama kt forum ni hahaha

Skrg dia pakai nama zizi weyyyy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 01:28 PM GMT+8 , Processed in 0.121345 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list