CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: xanderz

PU Syed tegur retis berani berlakon aksi ranjang dalam drama!

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
acikbajuhijau replied at 20-1-2022 11:09 AM
dia attack golongan yang mudah untuk diserang contohnya JSC ni la. mana mampu dia nak attack golon ...

Kannn... Marhaein dia beranilah tunjuk hero. Cer tegur ezurin or sabrina yg bikini 24 jam or kawan2 dia yg cam hanatt tinggal bini nak kahwin lain.. Takdanya.. Diam x berkutik.. Pastu perasan dia keturunan baik2 ada syed. Choyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 18-1-2022 09:51 PM
Aku pun terkelu bila tenguk sinetron Layangan Indon tu
Sejak bila indon terbuka sgt dgn scene cium2  ...

Indon dari dulu2 since 80s or 70s memang ada bab2 erotic bugil cium2 giteww.. Yg layangan tu bukan tayangan tv nasional tayangan online beli.. Cam kita drama bahadon kat iflix pun ada scene seksi gak plus cakap mencarut takda sensor.. Kalo scene cium2 mau gegar lobai2 jadian malaysia..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:04 PM | Show all posts
umbut replied at 20-1-2022 04:33 AM
Kannn... Marhaein dia beranilah tunjuk hero. Cer tegur ezurin or sabrina yg bikini 24 jam or kawan ...

Ye... mana mampu nak tegur golongan kayangan. Hat tu tutup mata ja la... ini sibuk pula nak nasihat orang yang cuma berlakon. apa yang digambarkan dalam filem tu la sebenarnya yang berlaku diluar tapi yang luar tu golongan PU ni dok tutup mata.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:01 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 20-1-2022 10:23 AM
Choii kaka pun tengok yach...  iols tengok memang terkejut, tapi lepastu ulang balik kejap sebab ...

ekceli kaka dud, msa iols kecik2 dolu pelakon tu byk ada act dlm movie nusantara ni, tp idok ler kenal namanya. yg kenal pelakon sundel bolong ittew jer. waaaaa siap di-rewind semula yaa hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:06 PM GMT+8 , Processed in 0.081164 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list