CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xanderz

PU Syed tegur retis berani berlakon aksi ranjang dalam drama!

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 08:54 PM | Show all posts
belilies replied at 19-1-2022 07:24 PM
Ntah! Gile kot. Sibuk je nak tegur JS. Maybe heols sangka JS tu muslim. PUshit ni iols perhati dah ...

kan... geng2 dia tak pernah pulak di tegur nya... dia ni tegur sekadar acah2 nak nampak macam buat keje je...

maksiat2 yang majoriti orang islam buat tak pernah pula di tegurnya...
ni yang minoriti secoet non muslim buat pulak yang gigih nak tegur...
cuba kira berapa banyak scene aksi ranjang dalam drama melayu kita...
boleh kira pakai jari je... tapi iols nak bagi satu contoh pun tak boleh sebab tak pernah nampak scene tu dalam drama melayu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:55 PM | Show all posts
innocentsangat replied at 19-1-2022 05:48 PM
Aku tak paham apa fungsi PU ni. Punya byk isu. Psl ni jgk hg nk petik

fungsi untuk mencapub acah2 nampak menegur dan nampak la rhoper PU... sekadar nak kekal relevan dan nampak buat keje agittewww...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-1-2022 08:54 PM
kan... geng2 dia tak pernah pulak di tegur nya... dia ni tegur sekadar acah2 nak nampak macam buat ...

Biasalah. Berlaku kat mana2 agama pun, yang memalukan agama tu biasanya yg acah2 alim cam heols ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 19-1-2022 08:43 PM
biarlah

aku tunggu pelakon kita berbogel di dalam movie

Kau mampu diknah?

  


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:41 PM | Show all posts




Dajjei sungguh laaaaaaaaaaaaa

xmampu beraksi bogel tergamak perguna gerudi ganti kotey

acah-acah semata-mata


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Drmu replied at 18-1-2022 04:49 PM
Setuju kne tapis. Sbb tu mmg tugas finas. Netflix pun iol stuju je tapis scene2 yg prlu ditapis tu.  ...

Ade je filter utk for kids kan..
Lepas tu kat movie preview ada kategori 18+ 13+ etc..
Nak salahkan netflix pasal apa kalau u xreti nak filter tayang anak movie sah2 tag 18+..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-1-2022 08:51 PM
baru2 ni iols tengok sangkuriang dekat netflix... ya gusti rumuhun gittewww pelakon laki tu bogel2 ...

Uols tgk sensorg ke dgn family??tak tahu nak habaq awkward klau kebetulan ada tetamu dtg rmh dikala heshe keliling sambil vogel2
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:39 AM | Show all posts
lahhh nk salah kan pelakon tu kenapa? pegi laa hentam pengarah tu sebenarnya. tu baru lah betul. adeehhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:42 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 19-1-2022 08:51 PM
baru2 ni iols tengok sangkuriang dekat netflix... ya gusti rumuhun gittewww pelakon laki tu bogel2 ...

hahahaha kaka pun trtgk juga cite ni aritu, sungguh pun cite tu taon 1982, ada laa dlu tgk kat tv biasa tp masa siar tu idok ler ada scene cenggitu. alih2 tgk kt netflix haaaa hambekkkkkk. tergelak jap tgk, nasib tgk sorg msa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:50 AM | Show all posts
aiyo....ramai lagi yang buat lebih teruk kot. takat satu scene yang dia buat dalam filem, ramai lah yang buat babak bersentuhan walaupun bukan seks dekat slot drama tv. itu lagi terukkan? peluk pegang tangan etc yang beragama islam. itu ok ke PU? ditonton semua lapisan masyarakat pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 20-1-2022 01:10 AM
Uols tgk sensorg ke dgn family??tak tahu nak habaq awkward klau kebetulan ada tetamu dtg rmh dikal ...

Tengok dengan family masatu... Sudah tentu ada yang bijik mata dah terbeliak, siap menjerit persis acik porum tengok video dewasayu menghulurkan lesung batunya ke kamera...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 20-1-2022 08:42 AM
hahahaha kaka pun trtgk juga cite ni aritu, sungguh pun cite tu taon 1982, ada laa dlu tgk kat tv  ...

Choii kaka pun tengok yach... iols tengok memang terkejut, tapi lepastu ulang balik kejap sebab nak perhati betul2, kebetulan lelaki tu tasty masa muda2...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
acikbajuhijau replied at 20-1-2022 08:50 AM
aiyo....ramai lagi yang buat lebih teruk kot. takat satu scene yang dia buat dalam filem, ramai lah  ...

Khen, PU ni iols tengok dia tegur semua benda2 tah pape. Minoriti di kalangan masyarakat islam ataupun benda yang kita sendiri pun tak nampak pernah berlaku.... Yang majoriti macam geng2 dia buat perangai, lepastu rasuah besar besaran, rosakkan alam sekitar semua tu takde pulak nak tegur secara umum.


Lupa kot pasal agama, bila pendakwah2 tidak menegur maksiat besar besaran macamni maka tuhan akan turunkan musibah.

Hujung2 nak nampak buat kerja di tegurnya bab aksi ranjang secoet yang kita pun tak tengok lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:09 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 20-1-2022 02:27 AM
Khen, PU ni iols tengok dia tegur semua benda2 tah pape. Minoriti di kalangan masyarakat islam ata ...

dia attack golongan yang mudah untuk diserang contohnya JSC ni la. mana mampu dia nak attack golongan kayangan. mahunya dihumban dalam tong terus disemen kongkrit kan.... ha... takut...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:19 AM | Show all posts
Drmu replied at 18-1-2022 04:49 PM
Setuju kne tapis. Sbb tu mmg tugas finas. Netflix pun iol stuju je tapis scene2 yg prlu ditapis tu.  ...

netflix tu cite ape pon ai x berani nak tgk kalau ade anak2..tgk kat hfon je la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:59 AM | Show all posts
Madel replied at 18-1-2022 09:51 PM
Aku pun terkelu bila tenguk sinetron Layangan Indon tu
Sejak bila indon terbuka sgt dgn scene cium2  ...

Cerita Indon memang dah makin advance. Hari tu tengok cerita Sianida kat WEtv siap ada adegan lesbian.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlala replied at 20-1-2022 11:59 AM
Cerita Indon memang dah makin advance. Hari tu tengok cerita Sianida kat WEtv siap ada adegan lesb ...

Khennn... yang june & kopi dekat netflix tu pun selamba acha septriasa bela hanjing dan gomol2 gittewww

Tapi anjing boleh samak, nak kata takut theyols tak sah semayang iols takut theyols pun memang tak semayang pun...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari makan kat indo lagi senang nyah
Industri disana lagi besar dan gaji masyukkk
Takde sibuk cakap aurat 24 jam
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 20-1-2022 04:05 AM
Khennn... yang june & kopi dekat netflix tu pun selamba acha septriasa bela hanjing dan gomol2 git ...

Retis indo seksi bertatu bela anjing
Tapi solat tak tinggal
Tu yg aku tau
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu pu ni mana berani tegur aurat kerabat diraja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 07:48 AM GMT+8 , Processed in 0.190861 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list