CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xanderz

PU Syed tegur retis berani berlakon aksi ranjang dalam drama!

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan pompuan berani la tegur.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Laju setad komen bab ranjang
Bab RASUAH SETAD X NMPK KOT
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:59 PM | Show all posts
chocobozhere replied at 18-1-2022 02:35 PM
Aku kan tak faham apa pentingnya scene2 ranjang ni. Baru ni aku layan cite Thai, drama series. Deme  ...

boleh sis bagitahu tajuk drama thai tu tak. Thanks

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 18-1-2022 04:50 PM
Si Jasmine suraya ni non Muslim Kan ..Nama je macam Melayu kan

Nama tu nama belakon dia..dulu penah dia jawab isu nama dia tu..lupa tah sebab ape
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun terkelu bila tenguk sinetron Layangan Indon tu
Sejak bila indon terbuka sgt dgn scene cium2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 18-1-2022 02:35 PM
Aku kan tak faham apa pentingnya scene2 ranjang ni. Baru ni aku layan cite Thai, drama series. Deme  ...

Tp citer indon ada uols..tu drama viral layangan putus tu dah cm movie holiwod mat salleh dah trkejut aku bnyak aksi ranjang comolot siap bunyi2 lg
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Diamlah lebai. Kalau jsc ni offer kat kau mesti tak tolak punya. Tercabut kot kopiah tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 18-1-2022 11:02 PM
Tp citer indon ada uols..tu drama viral layangan putus tu dah cm movie holiwod mat salleh dah trke ...

Bunyi cium over btl...rse geli plak...hahaha...dh la serupa cium dgn bapok...scandal pnye la gerga...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 18-1-2022 08:45 PM
Thai korea japan byk lah... ya ampunnn ko ni.. husnuzon

Kann
Jgn2 cerita yg die tgk dh dicut scene nya

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 19-1-2022 12:35 AM
Bunyi cium over btl...rse geli plak...hahaha...dh la serupa cium dgn bapok...scandal pnye la gerga ...

Si skandal body out ank 3,dagu pon pelik..si bini lawa natural beauty x puas tgk…
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak paham apa fungsi PU ni. Punya byk isu. Psl ni jgk hg nk petik
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap ustaz komen la pasal pembalakan haram, banjir, harimau hilang habitat jugak ya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 18-1-2022 07:51 PM
Mulut longkang. Ko tu sapa nak tegur JS? Sheols bukan muslim pun utk ditegur. Baik ko tegur hanis ha ...

Heols pernah tegur tak sohai laksa? Hari tu menteri agama petik nama heols. Ke heols sembunyi kat rumah berwakilkan yenna lembam tu?

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-1-2022 05:51 PM
Heols pernah tegur tak sohai laksa? Hari tu menteri agama petik nama heols. Ke heols sembunyi kat  ...

Ntah! Gile kot. Sibuk je nak tegur JS. Maybe heols sangka JS tu muslim. PUshit ni iols perhati dah banyak kali mulut dia meronggeng, ada je nak ditegur. Sampai part JS ni memanglh heols mendapat cercaan dari iols. Kalu jumpa depan boleh pakej kene ludah skali. Malang sapa jadik bini & anak pompuan dia ni. Selayaknya jadi penghuni nuraka
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:11 PM | Show all posts
Memang kapiaq dah biasa buat,tapi orang melayu masih kuat pegangan cuma segelintir yg kena hasut tu yg ikut telunjuk.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mana adegan ranjang untuk rujukan
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:43 PM | Show all posts
biarlah

aku tunggu pelakon kita berbogel di dalam movie

uh ahh uhh ahhhhhhhh berkepuk rambut sambil terhinggut-hinggut  buah dada time memuncak
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:48 PM | Show all posts
kenapa scene yang minoriti juga di tegurnya yang iolsss pun haram tak pernah nampak kat TV...
scene majoriti pegang2 bergedik2 tu tak pernah pula deorang ni nak tegur...

perlu di ingati kalau musibah berlaku adakah di sebabkan maksiat kecil2lan (minoriti yang tak nampak langsung) atau maksiat besar besaran agittewww... macam orang2 lelaki pakai seluar pendek... orang2 islam majoriti menggunakan sosial media untuk follow perempuan2 tak tutup aurat dan tengok benda lagha setiap saat termasuk website lucah... rasuah yang berleluasa... berkira nak bersedekah pada fakir miskin... riak dan takbur...

ada kan explain dalam islam mana patut di tegur dahulu kalau tak nak di timpa musibah...
hujung2 benda yang hanya minoriti dan secoet berlaku di luar sana jugak di tegur...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:51 PM | Show all posts
jargon replied at 18-1-2022 11:02 PM
Tp citer indon ada uols..tu drama viral layangan putus tu dah cm movie holiwod mat salleh dah trke ...

baru2 ni iols tengok sangkuriang dekat netflix... ya gusti rumuhun gittewww pelakon laki tu bogel2 keliling suzanna ala2 dugong sambil nampak lubsjubs dan telo heolsss... tapi dia bukan islam la mata iols memang gini masa tengok tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Jasmin ni geletis naw, kekonon sexy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 11:41 PM GMT+8 , Processed in 0.082098 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list