CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: tatod

Isteri Shuk Jadikan Keruntuhan Rumah Tangga Sebagai Bahan Marketing?

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 02:34 PM | Show all posts
anilanil replied at 18-1-2022 12:16 PM
Lantak le deme nak buat marketing murahan. Yg kecam tu ada bank in duit makan anak dia ke? Kalau i j ...

btul komen ko ni aku sokong....lgpun sera ni dah fail cerai cuma shuk ja mngelak p bcuti..ni la masanya sera jual mahal n sakitkan hati farah tu lg...pelik aku farah tu bangga pula tayang 1 dunia yg dia tu PELAKOR
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 02:51 PM | Show all posts
Bini pun kuat mencapub.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 02:54 PM | Show all posts

demi airtime kannn....
IG enggagement dia pasti tinggi gitu...
then senang la nak buat review, ada la income...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:19 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 22-1-2022 02:54 PM
demi airtime kannn....
IG enggagement dia pasti tinggi gitu...
then senang la nak buat review, ada ...

Macam kakak diamond juga lah. Nasib baik dah kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 05:38 PM | Show all posts
betina low class
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:44 PM | Show all posts
AnnaSendin replied at 21-1-2022 02:53 PM
Kalau iols jadi sera pon, iols buat benda sama.  Time tengah hot dengan kontroversi, time tue lah io ...

khen. selama nama masih hot, kumpul harta banyak2. melawa kaw2. nak renovate ke apa sukati. baru terbeliak mata shuk. biar membara2 panas hati fara.

fara pun dah buat cubaan jadi instafemes, ada pulak makhluk bodo offer dia review barang. kalau kat indo perangai tak senonoh dengan product yang direview tu kena boikot dengan netijen contoh macam kes rachel vennya



Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 22-1-2022 10:44 PM
khen. selama nama masih hot, kumpul harta banyak2. melawa kaw2. nak renovate ke apa sukati. baru t ...

Ye lah uols, sedangkan daie sang wukong yang ader isu luar tabii ittuew pon ader makhluk yang sokong, inikan pulak si biotch pelakor yang hade ropa ittuew. Tak paham rokyat meleis nieyh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 17-1-2022 06:14 PM
Xdanyr dy nk bsatu dgn syuk to...saje nak panaskan ati si farah...nak bagi farah meroyan...mesti tim ...

Gaduh apo. Time serra dok perasan syuk msg2 ayat manis tu. Syuk ada ngn si farah tu kt penang. Aku rasa depa dua ekoq dok tepi pantai saje je msg2 serra wt bahan sebab tau serra ni lembam. Pastu tgk dia post gitu kt ig, dorg pn gelak2. Saje wt bahan sembang kopi. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
yayaachan replied at 23-1-2022 12:31 PM
Gaduh apo. Time serra dok perasan syuk msg2 ayat manis tu. Syuk ada ngn si farah tu kt penang. Aku ...

Yeke bukan farah time to ada di johor rumah parent dia...syuk kt penang sb mmber i da terjumpa syuk dekat penang quenbay penang...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 04:11 PM | Show all posts
Syuk dengan fara dah kawin ke eh? Sbb ramai nampak sesama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 04:01 PM GMT+8 , Processed in 0.074750 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list