CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Isteri Shuk Jadikan Keruntuhan Rumah Tangga Sebagai Bahan Marketing?

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak paham si lembam tue. Mana satu dia nak
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua org berhak bahagia. U go sera.
Ikut suka kaulah bah. Asal halal
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Guna je lah. Wajah tak hensem itu ajelah gunanya
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ada hint nk baik balik tu... dgn alasan demi ank²
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasar pompuan suluk play victim...siapa yg beli produk si sera lembam ni mmg bodoh la mcm dia...yihhh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Malasnye nk bc bab dia org ni...cuma nk tau mmg comfem ke dah bercerai.. ke blm lg..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:05 AM | Show all posts
AmandaRollins replied at 18-1-2022 01:16 AM
Dasar pompuan suluk play victim...siapa yg beli produk si sera lembam ni mmg bodoh la mcm dia...yihh ...

ramai aja uollsss acik2 kepam lagi gundu yang percaya dan akan beli...
sekali membantu insan lemah gitu....

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
the marriage itself is a joke
so dua2 badut
dan iol pun takmo terjebak dalam circus ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-1-2022 11:40 PM
Jgn la compare dgn intan. Intan tu lg lawa, kurus, humble lg. X ada jijik mcm sera ni. Intan tu se ...

Setuju sis..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak le deme nak buat marketing murahan. Yg kecam tu ada bank in duit makan anak dia ke? Kalau i jadi sera pon akan buat benda sama. Free marketing dpt, kasi panas bontot fara pon dapat. Yg penting income masyuk, dah kurus, bole melawa sakan. Happy kan diri sendiri & anak2 yg penting. Nak happy kan semua netizen sampai ajm takkan dpt.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:44 PM | Show all posts
mu@h@h@ replied at 18-1-2022 12:57 AM
Mcm ada hint nk baik balik tu... dgn alasan demi ank²

kannn... demi anak2 dan renovated double storey kannn....
alhamdulillah...
mereka berdua kembali berbahagia...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap
Yg pelik, org2 camni ade peminat/supporters/followers dan tololwers
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati2 dgn produk kurus. Takut effect buah pinggang nanti. Nak kurus kena exrecise dan jaga makan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
xboleh ke nyahkan je dua org ni drp memasuki berita?? dua2 attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hal2 rumahtangga yg negatif, tak payah la nak share kat public
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak malu ke dok heboh hal rumahtangga kat public
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:32 PM | Show all posts
sayawifenikmie replied at 17-1-2022 08:22 PM
... takada masalah ... korang ni bias yer .. masa  yang sirang dulu  tu  sama juga .... kemain koran ...

Ini betul sis. Meols ada kenal sorg forumer kat sini mulut dia puaka yakhamat. Bila jumpa depan2 erm... bertianglah si Seraa ni lawa bahkan Ayu Damit pun lagi lawa dari sheols

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 20-1-2022 11:32 PM
Ini betul sis. Meols ada kenal sorg forumer kat sini mulut dia puaka yakhamat. Bila jumpa depan2 e ...

Biasanya begitu sis. Macam jantan2 jari puaka dalam forum ni juga la. Menaip cam bagus. Tengok gambar, emh.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 01:35 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 20-1-2022 11:32 PM
Ini betul sis. Meols ada kenal sorg forumer kat sini mulut dia puaka yakhamat. Bila jumpa depan2 e ...

... hidup dia penuh filter tu .... sejenis tak sedar diri ... t ak sedar dek untung .. elok sumpah jadi telur ikan tembakol jer ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau iols jadi sera pon, iols buat benda sama.  Time tengah hot dengan kontroversi, time tue lah iols sibok pasang strategi, iklankan diri sana sini. Takkan forever nak berduka lara selagi si fara biotch ittuew nak rampas hubby sheols? Daripada iols sedih tersedu sedan, baiklah iols ambik kesempatan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 10:00 AM GMT+8 , Processed in 0.075171 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list