CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Isteri Shuk Jadikan Keruntuhan Rumah Tangga Sebagai Bahan Marketing?

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai kawin dgn soeb sejenis hidup berhalakan socmed
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 17-1-2022 08:22 PM
... takada masalah ... korang ni bias yer .. masa  yang sirang dulu  tu  sama juga .... kemain koran ...

Acik ni mcm kajol tauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 17-1-2022 06:14 PM
Xdanyr dy nk bsatu dgn syuk to...saje nak panaskan ati si farah...nak bagi farah meroyan...mesti tim ...

Kan, layan je la si syuk tu bagi farah terbakar. Tapi jgn la terima balik. Teruskan life happy2
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar je lah.. klu x buat marketing mcm mana dia nak survive.. kena cerai.. hidup janda.. x de pendapatan.. x de laki tanggung.. bior lah kalau cara ni boleh buat dia cari duit...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:27 PM | Show all posts
makadek replied at 17-1-2022 08:25 PM
Acik ni mcm kajol tauuuu

...... syantekkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 17-1-2022 05:58 PM
Awat x open undi sekali terus... Haaa senang nak rujuk based on undi netizen... Yihhhhh


Cuols bg idea tgk2 bsok lusa dorg buat betul.
Bukan blh caya manusia2 batak socmed contents/views/likes nih kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah janda ke??
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:20 PM | Show all posts
Suchi replied at 17-1-2022 08:22 PM
Ya kan drpd duk meratap sampai kemurungan berbulan2
Kena ingat bil nak kena bayor, alang2 menyelu ...

dia share pic2 laki dalam IG story segala... windu ler tu kann...
alasan windu anak... padahal windu emak tu....
hahahaha.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ingat nak jadi mcm intan ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp soeb nk bini pandai nyanyi. Sblm tido soeb nk didodoikan. Tp sera pandai berjoget kt tiktok. Ok tak soeb
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental deterioration detected
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:11 PM | Show all posts
sah sah ler marketing... janji kaka memang tak heran langsung pasal dua eko ni....
tak kosser nak nengok jejan gundu rhoper tikus bendang dengan cikki balut kepala persis buah nangka...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Choiiiii apa pulak kenen soeb dgn sera.. Soeb kan DSV dah booking
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bleh dp anugerah Jantan tersial shuk ni..lol..dulu bini tu ko tinggal2kan ..da helok cantek ehhh nk mntak maap segala..ape jns jantan la wehhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ni syuk... Buat2 tanya lak... Mcm la ko xtau si sera ni kalau ko buat hanat cmane pun dia takkan lepaskan perut gundut ko tu.. Dia akan simpan ko smp mampos.. Kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 17-1-2022 08:22 PM
... takada masalah ... korang ni bias yer .. masa  yang sirang dulu  tu  sama juga .... kemain koran ...

Acik forum tau mengata je org ni tak cantik, yang tu tak cantik.
Agaknya semua acik forum cantik persis model semuanya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis terasa paling lawa ke tuuu dah.
Hahaha
Klo rujuk balik pn i xterkejut dua org nie
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yek!!!! i tetap dgn pendirian i, sehina2 shuk, jijik lg la bini dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KarinaKapur replied at 17-1-2022 09:23 PM
Dia ingat nak jadi mcm intan ke

Jgn la compare dgn intan. Intan tu lg lawa, kurus, humble lg. X ada jijik mcm sera ni. Intan tu sekali dua je bersuara then terus bangkit move on. Mmg hebat la intan. X ada marketing murahan pon rilex jah. Intan lg teruk kena mcm2 jering heboh dkt wartawan. Sera ni setakat kena dgn farah jah. Num boleh block kan? X ada pulak farah cerita apa2 dkt wartawan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus sera, alang rumahtangga dah jadi bahan kontroversi kan. Ambikla kesempatan time boleh ni. Ko dah cantik, pegi cari jantan berjenis sikit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 12:56 AM GMT+8 , Processed in 0.072692 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list