CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 6662|Reply: 78

Status Vaksinasi Khairy Jamaluddin Diragui, Fendy Bakry Dan Noorkhiriah Bersuara

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 02:31 PM | Show all posts |Read mode
Sebuah video yang mamaparkan senarai dos yang telah diambil oleh Menteri Kesihatan iaitu Khairy Jamaluddin Abu Bakar atau lebih dikenali sebagai KJ tular.


Iesya Toh ada memuat naik video tersebut menunjukkan menteri kesihatan itu masih belum lengkap mengambil dos penggalak dan terdapat di dalam senarai dos ke empat yang masih belum di ambil oleh menteri tersebut.




  



Perkongsian tersebut telah mendapat perhatian Fendy Bakry.


Dalam komen tersebut, Fendy menjelaskan bahawa dirinya bukanlah antivaksin, tetapi mengharapkan supaya orang ramai lebih berwasapada dengan program imunisasi ini.


Foto: IG




Sementara itu Khiriah juga kecewa dan menegaskan rakyat bukan tikus makmal!










Kebanyakan  netizen mempersoalkan kembali mengenai status vaksin yang telah diambil Menteri Kesihatan itu.


Ramai yang meluahkan rasa kecewa dan ada juga mengharapkan penjelasan yang jujur dari KJ.


Sampai sekarang, Menteri Kesihatan, KJ masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan dan maklum balas mengenai video tersebut. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dgn budak item ni agak ragu sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kt web mmg la mcm tu...  adik aku pun sampai skrg dalam proses padahal kt my sejahtera dah panggil dan dah fully vaksin...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols xsuka lgsung KJ ni jadi menteri kesihatan. Dia mmg dulu kini selamanya lagi sesuai menteri sukan. Menteri kesihatan bg yg ada medical background la. Kak zizah ke...tun M ke..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:50 PM | Show all posts
miss_strangers replied at 17-1-2022 02:44 PM
Iols xsuka lgsung KJ ni jadi menteri kesihatan. Dia mmg dulu kini selamanya lagi sesuai menteri suka ...

mcm bongok kan menteri kesihatan bg pd org yg xde background medical...... geleng kepala iols
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka je kj jd menteri kesihatan,sbb samseng sikit dr menteri sbelom ni mcm takut2 je wlupun dr medikal..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 17-1-2022 03:09 PM
Aku suka je kj jd menteri kesihatan,sbb samseng sikit dr menteri sbelom ni mcm takut2 je wlupun dr m ...

Menteri kesihatan yg sblm ni manjang kena nganjing ngn netizen.
Dia plak tak menyerlah org nampak DG je.
Tiber time KJ abis menggelupur semua orang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali kj buat live kena cucuk close up lah sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:39 PM | Show all posts
Keykeyhem mana menipuuuuu
Muntri2 pulak maksum...
Ini suma pitnah!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:00 PM | Show all posts
iols percaya je kj memang dah cucuk vaksin + booster. #donebekapdaddykj
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
KJ ni bodohh..lain kali suruhlah yg profesional buatkan kerja edit ni semua.jgn bg budak2 intern yg buat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by addamnor at 17-1-2022 06:49 PM

The best health minister so far zaman PH tu. Not a clown joke.
Tapi sayang 2 tahun sahaja sejak dirompak kabinet tebuk atap abah cow yang tak berguna apa pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ponen mana lah yg gigih sgt dok semak berape kali kj dah dicucuk ni. Ke ponen2 tu teringin nk kena cucuk dgn pensil kj
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 17-1-2022 06:53 PM
Ponen mana lah yg gigih sgt dok semak berape kali kj dah dicucuk ni. Ke ponen2 tu teringin nk kena c ...

Khuenz kecoh bebenor.  Last2 kau pun x nak ambil so apa cerita.  Semua nak kena londehkan kat tiktok macam bbnu ke.   Homai matang la sikit nak ambil ambil tak nak ambil duk diam2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:21 PM | Show all posts
miss_strangers replied at 17-1-2022 06:44 AM
Iols xsuka lgsung KJ ni jadi menteri kesihatan. Dia mmg dulu kini selamanya lagi sesuai menteri suka ...

masalahnya kat malaysia ni .... party oriented .. bukan berdasarkan merit pun ...kalau ko bernaung dibawah party aku .. baru layak pegang jawatan dalam kerajaan
kalau tak .... jangan harap
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
baby_bro85 replied at 17-1-2022 02:42 PM
Kalau kt web mmg la mcm tu...  adik aku pun sampai skrg dalam proses padahal kt my sejahtera dah pan ...

Iols pon mcm tu jugak dulu. Asyik sedang diproses padahal dh full vax
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik pun bukan antivax.. Dah lengkap booster.. Tp bila nk cucuk bdk bwh 5tahun acik jd goyang sikit.. Tak berani pulak mikirkan anak kecik lg. Pdhal yela sama je vaksin mcm mak paknye tapi dorg kecik lagi.. Perlu ke.. Takut tak tahan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:12 PM | Show all posts
iols check iols punya pun takde lagi dekat website... masalahnyaaaa sekarang ni sapeee yang hireee pembuat website nan haukkk tu??? website non-government lagi up to date... buat malu jah...

btw 4 dos ni betul... ada yang dah cucuk dah pun masa iols ambil booster haritu... kemain apek tu gebang heolsss cucuk 4x rilek jah siap balik nanti nak minum samsu acik india yang sembang dengan dia tu pun gelak2 jah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ni kemahen semua nak kj jd muntri kkm
La nih masing2 kata dia dajeiii pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 17-1-2022 11:12 PM
iols check iols punya pun takde lagi dekat website... masalahnyaaaa sekarang ni sapeee yang hireee p ...

cina klau tahu ade vaksin ke 10 pun depa book dah..
bani melayu plak percaya pitnah video.. nak kata kj tak cucuk tgk website tu ja? haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:21 AM GMT+8 , Processed in 2.315923 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list