CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Azira Shafinaz Tangkap Gambar Tengah Panas, Sharnaaz Risau Nanti Kulit Gelap

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Shahnaz ni hensem sgt sebenarnya kalau tgk depan depan pernah nampak dia dgn eina azman kat tesco ampang and Eina azman actually kalau depan depan sebelum suntik jadi putih nampak cantik jah. Tinggi and x nampak kesendukan sgt kalau tgk depan depan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak try azira lagi la tu.hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nauzubillahiminzalik.. Azrina mana ni Acik.?? Lawak pulak.. Pnya benci nya Acik kt mamu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamu kne polish laaa gigi tuh bg putih ckit.. Ni nmpk mcm emas berketol ketol baru la sekufu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa betul azira ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
suka tgk dia. lawa
dia berlakon pn ok gak. dia ngn mini lana mmg aku suka
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 17-1-2022 03:22 PM
Harap Mamu berjodohan dengan sheols...anak confirm lawa macam mix mix sikit...takmo la dengan xaxila ...

Hahaha haritu terjumpa iv beliau masa ngn sanaz. Ada accent penang gak masa tu gais
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke si pinat ni mmg coklat gelap jah.bibir pun hitam berbirat
putih mendenyeeee kulit sheols
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik,comel n body meletop...azira layak dpt yg lg better dari nanas ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dlu tgk dia dlm video xde hal bro. Cntik gila. Tp bila tgk dia berlakon kt tv cm biasa je muka
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 18-1-2022 01:32 AM
Cantik,comel n body meletop...azira layak dpt yg lg better dari nanas ni...

Betul azira deserve better
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk dlm drama mcm biase2 je azira ni
Dlm gamba kat pantai tu cantik pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
dalam tv nampak biasa sheol ni
kena tukar laa kamera malaya ni dengan korea
biar filter terus
dari mamu berjambang terus filter jadik jambang yilek
carik jeee lain azira oiii
si acik lijah mata buntang pun dato sri jambang
ni kan pulak kooo
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:34 AM | Show all posts
haruslah replied at 18-1-2022 10:07 AM
Tgk dlm drama mcm biase2 je azira ni
Dlm gamba kat pantai tu cantik pulak

nk thu org tu cntik betul ke tak,
tgk gmbr versi video bergerak..kalau tgk gmbr statik blm tntu betul cantik.
sbb gmbr bleh filter 10 lapis edit sana sini. video ssh sikit..haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam defam azira paling gems aku rasa..dulu badan dia kurus..cik manggis dan sophia liana tu maintain slim
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 17-1-2022 03:11 PM
Kan
Mcm susut je badan die

I pon nampak makin kurus. Dah mmg lawa, kurus ni lg lawa
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 20-1-2022 12:47 PM
I pon nampak makin kurus. Dah mmg lawa, kurus ni lg lawa

Kan.
Lawa n xde isu bodoh sgt ke ade..
Tp rase mcm die x delah annoying cm ruhanies tu hahaha
Suara die best.

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:57 PM | Show all posts
cantiknya kulit zira ni, jenis x batak nak memutihkan kulit
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Selekeh mamu ni...kalau tgk tv dia kuar rasa nk tukar channel..cer cukur kemas rapi. Ni mcm tua sgt..tak terurus
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Penah nampak pinat ni real depan mata..mmg lawa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 09:02 PM GMT+8 , Processed in 0.081595 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list