CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2086|Reply: 14

Caprice Tegur Anak Joget Tayang Punggung

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 01:07 PM | Show all posts |Read mode
Setelah pelbagai kecaman diterima oleh netizen tentang rumahtangganya, kali ini Caprice telah 'menegur' anaknya sendiri, Aleesya Sofea yang melakukan aksi yang kurang sopan ketika menari.


Caprice berkongsi kejadian tersebut melalui Instagram ketika diajak menari bersama oleh anaknya pada waktu pagi.


Foto: IG Caprice




  



Pada akhir tarian tersebut, Caprice terkejut dan terus 'menegur' anaknya yang menari dengan gaya bertudung yang tiba-tiba menayangkan aksi menggoyangkan punggung.


  



Netizen turut komen video tersebut kerana terhibur dengan aksi Caprice yang seakan-akan membebel pada anaknya dengan mengatakan "why do you that?" sambil menunjukkan semula aksi kurang sopan itu walaupun suara tegurannya tidak didengari melalui video tersebut tapi boleh difahami melalui gerak-geri mulutnya.


Foto: IG Caprice








Rata-rata netizen merasakan aksi tarian itu comel dan turut menasihati anaknya supaya menjadi anak yang baik. Tidak kurang juga yang memberi teguran 'pedas'.


Foto: IG Caprice




Caprice pandai melayan anaknya dan semoga dapat mendidik Aleesya menjadi anak yang solehah hingga dia dewasa nanti. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sampahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
yihhhhh sangat
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bljr dari mak dia belen kelantan tu. Caprice pun dok guna budak ni jd content skrg. Tp mmg comel cantik anak tiri dia ni. Gunakan selagi boleh ye dakk kepris
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:11 PM | Show all posts
child exploitation.. sorry x minat dengan poklen wannabe coolz gitchew
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bini hg pun dok goyang gak cap
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:36 PM | Show all posts
dah kau pun sibuk bergelek dpn camera mcm2 style
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:14 PM | Show all posts
kenapa den rasa cam lakunan tak menjadi je time dia bebel konon tu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Belajar dr mak dia la kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
muka celaka ni lagi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
alahaiii lakonan x jadi plak
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
marah konon.. tp duk post kat socmed jua, bg entah sapa2 yg tgk, puiihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik ada anak tiri...bolehlah jadi content dia. Kalau x jenuh juga palatak nak fikir besok² nak post apa ekk
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:39 PM | Show all posts
belajo dr mak nya la bergelek kt tiktok serupa x yah pakai baju
opsss bini pejuang islam kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yihh tak suka la mamat acah ghetto ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:10 AM GMT+8 , Processed in 0.080357 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list