CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Tiga Bulan Naik Turun Mahkamah, Siti Saleha Sah Cerai Talak Satu

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 17-1-2022 10:43 PM
So dlm news ni sebut ibu bapa dia temankan dia, maknanya mak dia dr england sana tu dtg sini ke?

Maybe mak tiri dia la kut
Or mak kandung dia mmg dh fly ke sini
Akak dia nama Rohana tu yg stay dgn mak dia kt england sana lps depa cerai dulu
Sally dan Sam bunkface ikut bapak.depa duk klang
Sally dulu sekolah convent klang
Mohtep aku dh mcm spokesperson utk leha?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia muka persis rapiji ramli
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 17-1-2022 04:36 PM
Semoga bertemu jodoh yg lebih baik

Nak cari yg baik...but can you too be yg baik utk your next in line?

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 17-1-2022 05:34 PM
Opkos la parents teman..sebab yang buat hal bukannya anak dorang.
Dengar nya ex laki sheol dah ada
...

Ya Allah. Apa lagi jantan tu nak.
Dah dapat cam Sallywho ni pun nak berselingkuh.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Doa yg baik baik
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa beliau guna nick name sallywho di social media? Who dgn ha agak tak relatable sebegitu. Ke macam mana percaturan nama sallywho tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:51 AM | Show all posts
Kan elok kalau tidak menyembunyikan perceraian..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:22 AM | Show all posts
Moga sskjp bole buat contoh bila sampai masa esok
Tak payah nak ber jane jane sangat
Tak payah tanya drama pukul berapa
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa laki heolls yg buat hal ke? Perangai seiring rupa ek..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah sallywho
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:04 PM | Show all posts
aku baca kt ig ohmymedia, ada yg komen selalu nampak laki sally ni masuk keluar pub dgn mcm mcm perempuan. tak tahu la betul ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 18-1-2022 08:27 AM
Kenapa beliau guna nick name sallywho di social media? Who dgn ha agak tak relatable sebegitu. Ke ma ...

Ntah la nok.
Tapi rasanya la, ni Ganja punya speculation je la.
Nama sheolls kan Saleha. Orang kenal dia pun as Saleha.
Tapi dekat IG dia pakai Sally.
So, dia macam nak bagi orang question la.
Sally Who?
Gitu gigih nama id kat IG pun nak speku

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Siap sedia peminat akan menjodohkan dgn lelaki lepasni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
erami96 replied at 18-1-2022 01:52 PM
Siap sedia peminat akan menjodohkan dgn lelaki lepasni

Jgn pulak kenen dgn sahmira.

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu tertukar siti saleha ni dgn faradhiya..fara tu pon bagus jenis rapat dgn fmly
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 17-1-2022 11:51 AM
Dia kira melayu la sbb mak dia yg omputih. Anak kena ikut bapak la kan

Tak tentu jugak. Bila kawen campur  mak bapak boleh pilih bangsa anak nak letak ikut mak atau ikut bapak. Cth, anak cindian boleh pilih bangsa cina atau india. Kalau melayu ngan mat saleh, boleh pilih bangsa melayu atau lain-lain. Sebab kita tak de kategori bangsa omputih. ????
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:03 PM | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 17-1-2022 07:51 PM
Dia kira melayu la sbb mak dia yg omputih. Anak kena ikut bapak la kan

ala sis ada pelakon tuh dengaq kata saudara rapat dgn @Acikgomen pakai surname atuknya yg omputeh walau bapak dia melayu tulen
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 17-1-2022 05:40 PM
Tersa shilalat kalo baca statement uolls nie

Family's involvement and  intervention, often  than not complicate husband/wife relationship matters...kata anak jiran aku yg 3 tahun iteww...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
GincuPurple replied at 18-1-2022 05:27 PM
Tak tentu jugak. Bila kawen campur  mak bapak boleh pilih bangsa anak nak letak ikut mak atau ikut ...


Bukan ke kena ikut bapak.
Kawan i dulu cindian tp dia jadi India sebab dia kata bapak dia India.

Tapi kawan i yg bapak cina, mak Melayu, bangsanya Melayu. Yg ni mungkin utk privilege ke i tak tau la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 18-1-2022 08:03 PM
ala sis ada pelakon tuh dengaq kata saudara rapat dgn @Acikgomen pakai surname atuknya yg omputeh  ...

McWilson itu kah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 09:03 AM GMT+8 , Processed in 0.077102 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list