CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: Cari-Saiful

Tiga Bulan Naik Turun Mahkamah, Siti Saleha Sah Cerai Talak Satu

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 10:14 AM | Show all posts
Tiada drama...tiada press conference mengarut.  Dah tiada jodoh ape lagi nak kata... move on je memasing udah.  Kalau ada lagi rasa cinta mana tau masing2 boleh rujuk semula... kita xtau masa depan mcm mana.  Good luck for both.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
3 bulan?

Tak boleh celen greentea la.....

Sampai rosak escalator mahkamah syariah taking her weight..makan tahun turun naik court.


Kahkahlahlahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 20-1-2022 03:23 AM
McWilson itu kah?

Nadia brian kot
Brian tu kan nama atok nadia belah mak.dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dah lama kan wartawan tau psl rumahtangga dia. And nak dia sendiri spill the tea tapi saleha katup elok2 aib laki dia. Thumbs up
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 18-1-2022 12:04 PM
aku baca kt ig ohmymedia, ada yg komen selalu nampak laki sally ni masuk keluar pub dgn mcm mcm pere ...

Muka ex laki cam hamster pon ada pempuan duk ngendeng ek
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello hello takde ke thread utk ex husband saleha? Tiba2 popular di Twitter. Atau dh tak layak berada di sini jadi betul la kot forumer ada di kejadian beliau marah2 time bukak puasa tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 11:30 AM GMT+8 , Processed in 0.171837 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list