CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Tiga Bulan Naik Turun Mahkamah, Siti Saleha Sah Cerai Talak Satu

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 05:02 PM | Show all posts
evlinne replied at 17-1-2022 02:26 PM
Dibayangi ibu bapa camna tu

Sentiasa mendapat sokongan ibubapa.  Bermulanya karier siLeha ni atas sokongan ayah.  Kawin pun dpt restu ibubapa.  Bercerai pun, ibu bapa tetap beri sokongan semasa ke mahkamah.  Leha tak membelakangkan ibubapa, dan ibubapa sentiasa di belakang Leha.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Opkos la parents teman..sebab yang buat hal bukannya anak dorang.
Dengar nya ex laki sheol dah ada
pengganti sebelum jatuh talak lagi. Selamat menghadap bad temper berterusan hendaknya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
asamfish replied at 17-1-2022 05:02 PM
Sentiasa mendapat sokongan ibubapa.  Bermulanya karier siLeha ni atas sokongan ayah.  Kawin pun dp ...

Tersa shilalat kalo baca statement uolls nie
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Its okay sis leha  iolls yakin ramai je vvvippp yg nk beristerikan sis leha  crik la yg terbaik …
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
innalillahwainnalillahirojiun.. moga Allah menggantikan yg lebih baik buat kalian
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
All the best sally
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Maya karin and sitk saleha mmg hidup privacy abis yeee.. Pajura pun kalo x same je. Erra fazira, ziana, amy mastura and mak iti gologan yg zaman dodulu suke privacy. Xlupe juga ella and fauziah latipp.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:46 PM | Show all posts
dia darah kokesen dari sapa??bapak ka mak??takdak nama omputeh pun kt belakang?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 17-1-2022 05:34 PM
Opkos la parents teman..sebab yang buat hal bukannya anak dorang.
Dengar nya ex laki sheol dah ada
...

Secantik2 leha perangai pun elok, laki dia cari lain. Oh mai.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 17-1-2022 07:46 PM
dia darah kokesen dari sapa??bapak ka mak??takdak nama omputeh pun kt belakang?

Dia kira melayu la sbb mak dia yg omputih. Anak kena ikut bapak la kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulotkoyak replied at 17-1-2022 07:40 PM
Maya karin and sitk saleha mmg hidup privacy abis yeee.. Pajura pun kalo x same je. Erra fazira, zia ...

Dlm bnyk lots of mixxxxx


Suka tengok maya k dgn saleha. Dedua maintain classy. Talent pulak itu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn la dgn soeb. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:36 PM | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 17-1-2022 07:50 PM
Secantik2 leha perangai pun elok, laki dia cari lain. Oh mai.

sbb laki dia perangai buruk, nak cari yg sekufu kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la selesai elok2 chill2 aje
Drama hya dlm tv je
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga dijodohkn dgn yg lbh baik
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kali ni kwin mat saleh jelah sbb dulu2 pun mmng dia ckp minat j
Kokesen kan.Ex laki bukannya handsome
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 17-1-2022 05:34 PM
Opkos la parents teman..sebab yang buat hal bukannya anak dorang.
Dengar nya ex laki sheol dah ada
...

Oh gitu ya...masih lagi somi leha dah ada spareparts ke sis? Pls lah tumpahkan hot teh lagik
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 17-1-2022 07:46 PM
dia darah kokesen dari sapa??bapak ka mak??takdak nama omputeh pun kt belakang?

dr mak dia
sbb lps cerai, akak dia folo mak dia duk england sana
ms pkp tu ada dia ckp dia teringin nak fly ke sana sbb rindu dgn mak dia.ms tu kan border dh katup.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga lepas ni dapat jodoh yg lebih baik. Dia muda lagi dan cantik. Harap maintain classy, tak merempan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:43 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-1-2022 09:55 PM
dr mak dia
sbb lps cerai, akak dia folo mak dia duk england sana
ms pkp tu ada dia ckp dia teringi ...

So dlm news ni sebut ibu bapa dia temankan dia, maknanya mak dia dr england sana tu dtg sini ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 12:58 AM GMT+8 , Processed in 0.078704 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list