CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Aisar Khaled Gigih Tunjuk Solat Di Gim, Bengkel, Tepi Jalan- Stesen Minyak Kan Ada Surau?

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau dpt adik mcm ni mmg aku tibai habis2
buat malu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bottom ke nok
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Eyyy mat!
Ni Malaysia, bukan Amerika
Berlambak surau masjid ko beli pergi
Motif kat situ jugakkkkkk ko nak solat, ko dah kenapa????
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AnnaSendin at 17-1-2022 08:50 PM

Budusnya mamat nieyh. Heols tade kemaluan kah nak tayang bersolat dalam media sosial? At least segan ker cam show off jer solat kat tempat umum gittuew? Iols is rengsa tengok kelaku ummah Muslim yang solat merata tengah2 alam raya termasuklah utubers Muslim dari luar negara. Ibarat taboley betul solat dekat mana2 ruang terpencil. Menyusahkan orang satu hal, pastu macam nak show off naw yang deols lah paling toat pada agama.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:40 PM | Show all posts
Eh..... jap jap.
Aku nk solat kt tgh2 dunia ni.
Tolong rakam jap, and amik gmbr.

Sedih xde org nk rakam and upload puji2
So upload sendiri dan mengahrap pujian.
Ni tahap bangang sama mcm sotong makan atas lantai airport.
Bodoh x bertepian
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigihnya mencari content ya. Sampai bab ibadah pun ko taruhhh
Macam darurat sangat sampai takda tempat baik2 dan bersih untuk solat. Netizen tak Bodo nak solat tepi2 jalan dan kaki lima Lerr.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:50 PM | Show all posts
Gini la bdk skrg.keje tak nak.sibuk nk jd YouTuber la content creator la.kalau bagus tkpe la jugak ni sume content sampah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 17-1-2022 01:26 PM
masa tgh nazak tu mungkin dah pesan siap2 kat PA dia mintak rekod start dr mandi, kapan, turun ke  ...

Tak mustahil pon apa yg chuols tulis.  Btw, ketat sungguh seluar...time sujud, tak menjerit ke testikal 2 beradik tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:14 PM | Show all posts
Nanti ko masuk liang lahad jangan lupa mintak family ko rakam bideo pastu up kat IG yach!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:18 PM | Show all posts

rasanya yerr kuttt... haritu heshe kan dengan safiey ilias... siap buat2 video lagi...
safiey ilias tu porumer2 kata walaupun heshe pondan tapi heshe top...
pagi2 siap ada morning wood... nauzubillah min zalik dah lobsjos rupanya lubsjubs aisar ni patut la dah sewel semacam


semoga lubsjubs heolssss kembali pulih supaya boleh kentot dengan berbunyi dan bernada dering.... kalau tidak takde bunyi... tapi masih berbau satu bilik...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:22 PM | Show all posts
makita replied at 17-1-2022 03:13 PM
Tak mustahil pon apa yg chuols tulis.  Btw, ketat sungguh seluar...time sujud, tak menjerit ke tes ...

hati aku hitam berkerak berkarat.. boleh x aku nak cakap.. xde maknanya dia solat betul2 full. ntah2 utk content just ambik shot2 tertentu je
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
pergi layan budak bengap ni buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 17-1-2022 02:31 PM
memang la solat boleh kat mana2 .. kalau kat rumah pun ko ambik tempat sunyi dan kalau boleh bertutu ...

Teringat pula iols dengan cerita my friend. Kakak ipar sheols solat kat ruang tamu masa deols ada gathering makan-makan. Rumah mak mentua 3 tingkat and ada 6 bilik yer. Kat tepi sofa juga dia bentang sejadah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg pasti la kan, org yg jaga solat xkan post mcm ni. So heols ni, faham2 je lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar la dik
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bdk mulut besar ni..what do u expect..rakam mcm br belajar solat harusla tayang kt semua org..propa
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sepanjang hidup xpernah lagi nmpk org solat tepi Pam minyak or Gym...selalunya org solat cari tempat yg telah disediakan. Kita kat Malaysia kot... sana sini Surau & Masjid
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 17-1-2022 11:18 PM
rasanya yerr kuttt... haritu heshe kan dengan safiey ilias... siap buat2 video lagi...
safiey ilia ...

Mulut aisar ni luas..puas la kak safiey bagi BJ.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
meluatnya dgn budak babi air ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:15 AM | Show all posts
baru nak kutuk did di IG, tengok2 comment dah limited
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:24 PM GMT+8 , Processed in 0.076489 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list