CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Aisar Khaled Gigih Tunjuk Solat Di Gim, Bengkel, Tepi Jalan- Stesen Minyak Kan Ada Surau?

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan ikhlas i aisar who ni siapa... Artis ke penyanyi ke pelakon ke serious x kenal. Rengsa sgt la nk menunjuk2 solat ni dik. Akakkk dlu masa belajar di luar negara solat merata dlm fitting room, bawah tangga.. Tp tu sbb dekat UK susah nk cari prayer room. Tapi kalau setakat Malaysia ni bersepah la petronas konfem ada surau
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
attention seeker level infinity.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:25 PM | Show all posts
mesmerize replied at 17-1-2022 02:31 PM
memang la solat boleh kat mana2 .. kalau kat rumah pun ko ambik tempat sunyi dan kalau boleh bertutu ...

tetibe terbayang ada tetamu datang tengah borak2 dgn mak pak tiber2 mamat ni datang tengah2 pastu sembahyang.. hahahahahah bodoh..

ni la contoh zalim...tidak meletakkan sesuatu pada tempatnya gitooh setajah incess
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni clout chaser, benda bodo je dia pandai buat utk content
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dilahirkan tanpa otak ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:35 PM | Show all posts
TabletSusu replied at 17-1-2022 01:22 PM
scene akhir solat kat masjid tu.. kopiah dah tutup dahi dah. mcmn ko solat tp kopiah ko x terletak e ...

pastu tengok gambar tu bawak handbag sebesar alam(for guys)...
ape salah letak kain pelikat skali dalam tu..
meols skeptical tengok lelaki solat pakai seluar ketat...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:39 PM | Show all posts

budak bodoh lapar perhatian...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:45 PM | Show all posts
.... biar jer la .... bukannya dia rekod sedang bercumbuan ... dia rekod dia sedang solat di awal waktu jerrrr .... korang dah solat dzohor ke belum? jgn lupa rekod ... hehee
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:16 PM | Show all posts
Duk Malaysia Insha-Allah senang nk cr surau, tempat solat.
Lainlah pegi negara yg bkn majorit muslim, pyh laa skit.
Ni ke yg ckp hr tu lepas ni akan berhati2 bila nk buat content?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Demi content, kenapa dia letak je tin kosong atau tempurung kelapa depan dia. Mesti ada orang dah pakat2 hulur singgit dua dah.

Tengok cara sembahyang pun nampak sangat lakonan di buat2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 17-1-2022 01:13 PM
semoga disambar petir time rekod tgh solat sbb niat bk show off kat socmed, aminnnnn

Herlok sangat dah tu kebetulan sebelah stesyen minyak je... Tinggal nak di simbah minyak petrol dan di sambar kilat je, lepastu potong2 la bawang sikit dan tambah cuka bagi jadi masak tocu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:29 PM | Show all posts
Gigih ya rakam solat 5 waktu hinggakan masa solat Isyak ada 3 angle berlainan rekod.. syabas anak muda yang bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku benci betul dia ni. Dh lama aku block dia kt ig.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Petrol station ada surau awatla sembahyang tepi jalan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku imagine dia letak handphone atas tripod utk rakam diri sendiri tgh sembahyang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak paham org yang holier than thou ini. Ada satu kali sorang ini nak tunjuk sgt ISLAM ITU BAGUS AND SEMUA KENA SOLAT pada tempat waktuu… sanggup solat kat tempat takda orang malam2 semata2 nak tunjuk yang bertapa pentingnyaa solat dimana2
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu sebab akak tak berkenan YouTubers Malaysia. Berangannnnnnn... Pastu annoying..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jadah benda wajib pon tunjuk ni... mandi wajib pon tunjuk sekali la dah alang2 kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeuwwww...mjengkelkan la....mcm la dlm pam minyak xde surau....dlm gym xde tmpt rest ke....apa batak nau content dye ni??mnunjuk2 sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtau generasi yg ni. Bodoh amat terserlah. Rase puas kot erkkk. Ntah. Mohon berjimak nnt rakam la skali. NK juga tgk btg die pnjg ke kecik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 01:17 AM GMT+8 , Processed in 0.811752 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list