CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Aisar Khaled Gigih Tunjuk Solat Di Gim, Bengkel, Tepi Jalan- Stesen Minyak Kan Ada Surau?

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 01:54 PM | Show all posts
sick nya lahai... rupa dah ada. tapi oh sedih
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:01 PM | Show all posts
3chanceno replied at 17-1-2022 01:23 PM
Sapo record dia ngah solat tu? Kalo orang curi2 record & upload tu crita lain

Kalo nak mint ...

yg kat masjid....sapa yg rekod tu mcm2 angle ada..

demi content..gila isim la mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:08 PM | Show all posts
demi sebuah content. ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:14 PM | Show all posts
dia ni apa sumbangan dia ?? bodoh juga management dia ni.buat cerita konon nak tunjuk solat, tapi peliknya apasal x solat kat surau? desperate sangat ka nak tunjuk baik?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:16 PM | Show all posts
dia cakap nak bgtahu masyarakat solat bole kat mana2.. eh sengal kalau dah ada kemudahan n tempat yang disediakan untuk solat gunakan je la.. lain la kalau ko kat oversea kena solat tengah padang ke tepi  jalan ke..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Oii mangkok kau fikir ni kat eropah atau amerika ke musibat! Kat malaysia ni surau/masjid bersepah ada knp kau bodoh sgt nk solat kat dlm bengkel tu semua..esok lusa kau solat dlm tandas pula..musibat mcm kau ni la yg mencemarkan agama islam.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:27 PM | Show all posts
sapa dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigihnya la nak solat kat tepi jalan. Surau kat shell tu ada, kalau ramai pun takleh masuk, tggu aje la. Gigih merakam
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:31 PM | Show all posts
memang la solat boleh kat mana2 .. kalau kat rumah pun ko ambik tempat sunyi dan kalau boleh bertutup untuk solat kan.. takde la ko solat kat dapur masa mak kau tengah masak ke, kat halaman rumah masa bapak kau tengah basuh kereta ke, kat ruang tamu masa tetamu tengah bertandang ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:36 PM | Show all posts
mesmerize replied at 17-1-2022 02:31 PM
memang la solat boleh kat mana2 .. kalau kat rumah pun ko ambik tempat sunyi dan kalau boleh bertutu ...

hahahaaa..padu sekali pernyataan mu.. jangan lupa depan pelamin waktu bekas kekasih dia bersanding..hahahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah aku dengan budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bbnu instafemes penonggeng.. caption kena tunggang baru dikagumi dipuja puji seantero netz... tunggang jgn x tunggang.. dasar penonggeng
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis ka budak aysar ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak ayah die x raa malu ke ble baca psl ank die buat orgai cmni??? ????????????
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Demi content.
Hopefully mase camera x rakam pon solat la ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kalau kagum dgn manusia spisis solat merata biasanya mmg spisis tak solat. Org pi oversea pun plan  kasi boleh solat kat hotel tak perlu nak merapu solat bawah tangga, dlm fitting room, dlm subway. Kalau pergi atas urusan kerja, dekat ofis pun elok2 dorg siapkan ruang berhadang utk kita solat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 17-1-2022 02:01 PM
yg kat masjid....sapa yg rekod tu mcm2 angle ada..

demi content..gila isim la mamat ni

Tu lah macam nak menunjuk je..nampak b*d*h je cara gini nak naikkan nama   mungkin cara begini, penonggeng agama gunakan nak naikkan diri sendiri

Tapi tulah, sapo dia nie?#tanyajer
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:09 PM | Show all posts
harap dia ni masa masuk dalam kubur nanti, buat live la
haprak sangat perangai
ni contoh perangai muka tak ensem takpe, tapi jangan haprak bhaiiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:10 PM | Show all posts
Americano08 replied at 17-1-2022 06:41 AM
Mak ayah die x raa malu ke ble baca psl ank die buat orgai cmni??? ????????????

tula.... ke sejenis mak bapak yang x kisah asal dpt duit...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau elok solat kat situ ntah tempat anjing berjemur ke....pakai la akal...solat tu tak payah rakam sebab itu dah memang rutin pon....
Hati hati lah menunggang....dah ramai penunggang terciduk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 05:35 AM GMT+8 , Processed in 0.087219 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list