CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 5947|Reply: 107

Aisar Khaled Gigih Tunjuk Solat Di Gim, Bengkel, Tepi Jalan- Stesen Minyak Kan Ada Surau?

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 12:13 PM | Show all posts |Read mode
Aisar Khaled jadi bualan lagi selepas memuat naik video memaparkan dirinya solat di pelbagai tempat.


Subuh di rumah, zuhur di bengkel, petang di gim, maghrib di tepi stesen minyak dan isyak di masjid.


Foto: IG




"Tidak Kira Sibuk Kerja Dan Berada Dimana , Solat Jangan Tinggal," tulisnya.


Mungkin dia jangka mendapat pujian namun sebaliknya berlaku apabila ramai yang mempersoalkan tindakan pelakon drama Lelaki Lingkungan Cinta ini.




  



Shell ada surau kenapa solat tepi jalan?


Gim pun selalunya menyediakan kemudahan surau kata mereka.


  



Benarlah kata orang. Biar nampak bodoh asalkan dapat duit, tak begitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:52 PM | Show all posts
apa perasaan dia ya bila aktiviti solat dirakam oleh diri sendiri, dengan niat nak tayang kat socmed? bagi meols aktiviti ibadah adalah hal personal yang tak patut dihebohkan. It is between u and The God. Lagi 10 tahun, bila dia tengok balik video2 dia semua ni, mesti dia rasa malu dan bodoh. Sama macam bila sekarang ni tahun 2022, kita tengok balik tweet rina harun tahun 2011.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni btul2 tonggang agama.. kalah penonggang2 lain
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:02 PM | Show all posts
Hmm anything for attention I guess kids these days...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Islam tu indah tapi perangai mamat macam ni la orang akan fikir bukan2 kat kita. Budak ni dari mana tiktok fame ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:11 PM | Show all posts
dia yang solat..dia buat caption..puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga disambar petir time rekod tgh solat sbb niat bk show off kat socmed, aminnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Skang semua kena rekod
Kalau tak..orang tak tau...
Aysar ni nanti kalau dia masuk liang lahad pung kena rekod
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:22 PM | Show all posts
Edited by TabletSusu at 17-1-2022 05:24 AM

scene akhir solat kat masjid tu.. kopiah dah tutup dahi dah. mcmn ko solat tp kopiah ko x terletak elok? bro, tolong pakai kopiah yg ngam2 msuk kepala ko tu.. so that bila ko rukuk ko sujud kopiah ko x bergerak. klu x.. baik ko guna bandana je tutup rambut ko tu supaya x jatuh tutup dahi ko

yg kat gym pn 1 hal.. penuh rambut ko kat dahi ko tu.. mcmn ko sujud? ke setiap kali nak sujud ko kena selak rambut?
benda basic gini pun ko fail.. lg nak tunjuk ko alim

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapo record dia ngah solat tu? Kalo orang curi2 record & upload tu crita lain

Kalo nak mintak attention, sila bertabah kena kecam sekali
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:25 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 17-1-2022 05:13 AM
semoga disambar petir time rekod tgh solat sbb niat bk show off kat socmed, aminnnnn

kejam sgt ni kak kiah.. tp sy mcm nak mengaminkan aje
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape ke bang.....ngang....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:26 PM | Show all posts
shernazz replied at 17-1-2022 05:15 AM
Skang semua kena rekod
Kalau tak..orang tak tau...
Aysar ni nanti kalau dia masuk liang lahad pung k ...

masa tgh nazak tu mungkin dah pesan siap2 kat PA dia mintak rekod start dr mandi, kapan, turun ke liang lahad, kambus. dia nak tgk kat sana nnt
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:28 PM | Show all posts
moga telur ko tersepit dalam seluar ketat ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 17-1-2022 01:26 PM
masa tgh nazak tu mungkin dah pesan siap2 kat PA dia mintak rekod start dr mandi, kapan, turun ke  ...

Silap2
Masa.talkin
Kenduri 7 hari
Kenduri 100.hari
Semua.rekod ikut wasiat hanat neh..
Hahahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
terdesak sgt nk cri content ke bro?takda content,takda duit la kn..smpai snggup mmperbadutkn diri sndri...annoying gilos mamat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Penunggang….penonggeng
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
heran btol iols dgn org yg sengaja tunjuk diri sendiri solat..kalu i malu..sbb tau mungkin ada tertib yg x sempurna..contohnya mcm rukuk, bukannya kita boleh buat asal boleh je..malu la nak tayang pergerakan masa solat bagi org tgk..klu bagi Ustaz/ustazah tgk untuk penilaian takpe la..tu pun secara personal..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak mental ni jugak yg wartawan cari nak sibuk bagi clout
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kagum betul dengan usaha dia tunjuk bodoh ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:35 PM GMT+8 , Processed in 0.202681 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list