CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Aisar Khaled Gigih Tunjuk Solat Di Gim, Bengkel, Tepi Jalan- Stesen Minyak Kan Ada Surau?

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 02:20 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 18-1-2022 06:14 AM
Mulut aisar ni luas..puas la kak safiey bagi BJ.

X psl2 iol tr-imagine, choiiii.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 02:21 PM | Show all posts
MoneyMatters replied at 17-1-2022 03:17 PM
Soalan ikhlas i aisar who ni siapa... Artis ke penyanyi ke pelakon ke serious x kenal. Rengsa sgt la ...

YT-ber or Influencer, camtu lah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:23 PM | Show all posts
Jajabeans replied at 17-1-2022 04:31 PM
Aku benci betul dia ni. Dh lama aku block dia kt ig.

Aiol plak x prnh jengah Insta dia lngsung lollll.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:24 PM | Show all posts
3480 replied at 17-1-2022 02:41 PM
Retis ka budak aysar ni

aku tak kenal sape mamat ni. tp aku baca dlm artikel ni :

Mungkin dia jangka mendapat pujian namun sebaliknya berlaku apabila ramai yang mempersoalkan tindakan pelakon drama Lelaki Lingkungan Cinta ini.

so dia retis la kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:26 PM | Show all posts
mesmerize replied at 17-1-2022 02:31 PM
memang la solat boleh kat mana2 .. kalau kat rumah pun ko ambik tempat sunyi dan kalau boleh bertutu ...

Lawak gila komen uol tpi mmg btul.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:28 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 18-1-2022 08:19 AM
meols dulu kt luar negara pernah shalat dlm pagar church smbil kawan meols berjaga kt belakang takut ...

Aiol dlu msa gi Umrah, prnh smbhyg Maghrib kat tepi jln & msa kat S'pore, prnh smbhyg kat surau kcil dlm shopping centre pstu dkat dgn emergency exit psl ruang dh pnuh. Dkt dgn pintu emergency exit, mmg stu pngalaman.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:43 AM | Show all posts
budak budak kan.. tahu nak mencabab je
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2022 12:33 PM | Show all posts
nononcrux replied at 24-1-2022 11:43 AM
budak budak kan.. tahu nak mencabab je

pergh.lama x dgr ayat ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 09:00 AM GMT+8 , Processed in 0.075858 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list