CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Sajat Beli Kereta BMW Di Australia, Aliff Syukri Puji Hebat

[Copy link]
Post time 17-1-2022 07:28 PM | Show all posts

muet band 1 pun tak lepas lgkang ellen cakap ayam dia cakap itik trus ellen kena kensel
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
1 je aku cemburu kat dia.
yg ketiak dia putih tu je
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hihihi
Besntyaaa hidupppp
Yelaaa Tuhan cuma ada dekat Malaysia dengan Mekah Madinah jaaa
Kat OZ tarakkkk
Lantak ko laa nyahhhh
Pape jawab sendiri naa dengan your maker

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 17-1-2022 05:47 PM
Tp mmg pondan ni sng buat duit msa muda. Masa muda smpn la duit byk2. Aku kadang2 nyamar pondan po ...

Camne chuols menyamar jadi pondan? Chuols gigurl kan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat Jat
. Jgn balik malaysia k... Itu ja nak pesan... Haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 17-1-2022 08:27 PM
Camne chuols menyamar jadi pondan? Chuols gigurl kan?

Guna acct michat je. Letak dp pondan. Pastu pow la laki2 str8 ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 17-1-2022 08:48 PM
Guna acct michat je. Letak dp pondan. Pastu pow la laki2 str8 ni

Haha ok..ingat ke dpn2 menyamar pondan. Confused pula.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
keys replied at 17-1-2022 11:37 AM
True. Masa tu pil hormon pun dah tak dapat membantu. Tengok yang kat Sentul dan Jalan Ipoh pun cuk ...

Kalau tak pun mcm pondan yg tumpangkan long tiger. Umur 47 dah mcm onyang mak lampir.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 17-1-2022 07:28 PM
muet band 1 pun tak lepas lgkang ellen cakap ayam dia cakap itik trus ellen kena kensel

Ellen menganjing bangjat mcm heshe buat kt org lain.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 17-1-2022 09:15 PM
Kalau tak pun mcm pondan yg tumpangkan long tiger. Umur 47 dah mcm onyang mak lampir.

Ada gambarnya tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
K bangjat. Tayang selagi ko laku,k?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
keys replied at 17-1-2022 11:37 AM
True. Masa tu pil hormon pun dah tak dapat membantu. Tengok yang kat Sentul dan Jalan Ipoh pun cuk ...

Ade kat fb aku,tah mcm mn boleh ade bekas mak nyah ni je friend aku.. dia tulis kat fb dia mcm dia dah berubah...buang brest dah..pakai pakaian lelaki,tp ade ms dia pakai gak pakaian perempuan..tp dl dia duk ovc,kawin gan org sana..laki dia mati dia blk Malaysia..kira kaya la kot .x keje duk p usrah je dia citer.. bl ko ckp mcm ni patut la dia buang brest dia, pipi dia pun x cucuk botox, tp ade la dia share cara nk jaga kulit..still mkn pil hormon lg kalo x silap..umur dah lebih 50an..dlm gambo lelaki ok la nampak gak perempuan dia tu.. sbb berdiri pun ala2 perempuan.. tp suka share resepi memasak,Gan make up..geng2 ni kan kalo bab keje perempuan mmg pandai benau
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 17-1-2022 05:59 PM
Uollss tengok je lah nyah yg sorok kan long tiger tu. Umo baru 47,tapi rupa dah macam 70+. Mak aya ...

Tak payah tgk nyah tu, tengok sapie flower horn tu dh seram. Umur tak cecah 30 lg kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:38 AM | Show all posts
Biasalah bahagia bila guna tiket transgender yg kena buli kat negara asal.. ramai la yg simpati.. tapi one day, akan nampak juga tu perangai busuk dia kat negara omputeh tu.
kalau tak buat perangai, tak lah orang kutuk ko Sajat..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 18-1-2022 02:38 AM
Ade kat fb aku,tah mcm mn boleh ade bekas mak nyah ni je friend aku.. dia tulis kat fb dia mcm dia ...

Leh pm facebook dia tak.
Nak jd fren..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
sajat tergoyang2 punggung tu, teringat gambar bikini dia pakai yg punggungnya hitam sangat tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
pro-goals replied at 17-1-2022 12:43 PM
Bila nk kuar ellen nya.

Si Ellen dah nak bersara dah tu, ntah bila nya sajat nak di interview dek ellen tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 17-1-2022 03:53 PM
Heolls ni dah makin nak nampak segala rupa, rangka jejantz heolls.
Nak2 pulak suara tu makin garau, ...

Dah kat msia ada port nak maintain seme tu, mungkin dpt diskaun kot, mau ribu riban nak maintain seme tu . Iols terstumble dlm yt ke twitter ttg trend skrg kat luar negeri ramai yg buang breast implant , pastu bc komen masing2 ramai yg buang sebab bila dah lama pakai toxic kata nyehh, memudaratkan badan, even Kim K pon dah sedut sikit kluar lemak yg dia implant kat bontot dia tu.. hehehe .xdelah nampak x normal sgt skrg ni.. dia pon sibuk exercise skrg ni , takut bontot jatuh tu ler Kim K tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 17-1-2022 12:17 PM
macam mana dia boleh beli kereta, ada duit jugaklah dia ni ya????

Tu yg aku pelik tu..ke dia niaga kunyit kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:09 AM | Show all posts
SherryZass replied at 17-1-2022 12:17 PM
macam mana dia boleh beli kereta, ada duit jugaklah dia ni ya????

x silap dgr desas desus dia ade account bitcoin cmtu la.. '
tu pasal dia dok oversea relax je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 09:45 AM GMT+8 , Processed in 3.755305 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list