CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Sajat Beli Kereta BMW Di Australia, Aliff Syukri Puji Hebat

[Copy link]
Post time 17-1-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 17-1-2022 02:01 PM
Cmne sajat boleh menten krus. Selalu pondan msok umo 30 gemok. Kagum sbb sajat boleh kurus je

Aku suke tang tiak putih dia tuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapalah masih highlight pasal dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Hutang dah langsai blom.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaazim replied at 17-1-2022 11:36 AM
tak pelah bam jat tinggal lagi berapa tahun pun bam jat nak bangga ngan body bamjat tu.. faktor umur ...

Yer btol.
Pastu muka jadi kusam sgt nyah2 tua ni kan..

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 17-1-2022 02:05 PM
Aku suke tang tiak putih dia tuu

Mgkin ada duit kot. Pondan ni mostly side income dorg melacur jela. Da tua xde spe nk order tu susah nk menten.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 17-1-2022 03:04 PM
Yer btol.
Pastu muka jadi kusam sgt nyah2 tua ni kan..

Bkn setakat kusam. Dagu pnjg pipi kembung. Gemok, lengan besar. Gigi xde.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 17-1-2022 03:06 PM
Bkn setakat kusam. Dagu pnjg pipi kembung. Gemok, lengan besar. Gigi xde.

Btol dah tu.
Obvious skali mmg dagu jdi panjang.
Muka dah jadi cm witch.

Ajaib nye nyah2 ni bile tua muka sepesen
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:12 PM | Show all posts
iols nak tunggu nampak rhoperrr ketenya dulu baru nak tolong bangga dekat bamjat...
kalau macam penulisan atas tu persis template cercaan iols tulis dalam note jah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak wow mana lah jat sana kereta berjenama semua mampu milik
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata usahawan terpaling berjaya tapi pakai 320i je. Dah la kereta di australia tu murah je. Kalau di malaysia ni, banyak yang pakai 320 ni pergi cabut nombor dia. Malu kot.
Nampak beno sajat ni dah sengkek.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:50 PM | Show all posts
mamaazim replied at 17-1-2022 11:36 AM
tak pelah bam jat tinggal lagi berapa tahun pun bam jat nak bangga ngan body bamjat tu.. faktor umur ...

.. saya kompius

wanita asli pun buah dada akan jatuh, muka akan jatuh. ponggong akan kendur dan lain lain (kebanyakan)


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:53 PM | Show all posts
Heolls ni dah makin nak nampak segala rupa, rangka jejantz heolls.
Nak2 pulak suara tu makin garau, terpaksa kepit2 suara heolls tu.
Pastu body heolls tu terlampau alter, nampak pelik.
Padahal heolls masa memondan kat Msia cantik bergetah la jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal ko bahgia la jat... Kat sosmed mmg indah, ujung2 ko lonely kat sana... Jiwa ko tak tenang sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:15 PM | Show all posts
caprut replied at 17-1-2022 03:05 PM
Mgkin ada duit kot. Pondan ni mostly side income dorg melacur jela. Da tua xde spe nk order tu sus ...

Baru terfikir, dapat sugar daddy kut.  Kalau tak camne la dia bayar tuk kereta tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:28 PM | Show all posts
takde sape2 ke kawan dgn jpj australia, ntah2 keter tu die sewa je kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 17-1-2022 05:15 PM
Baru terfikir, dapat sugar daddy kut.  Kalau tak camne la dia bayar tuk kereta tu.

Tp mmg pondan ni sng buat duit msa muda. Masa muda smpn la duit byk2. Aku kadang2 nyamar pondan pon bole dpat rm 50 rm100 . Haha. Pastu pau grab food. Foodpanda.

Tu belom real pondan . Real pondan jumpe jntan str8 . Brp bayak tah jantan str8 hbes duit dkt dorg
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaazim replied at 17-1-2022 11:36 AM
tak pelah bam jat tinggal lagi berapa tahun pun bam jat nak bangga ngan body bamjat tu.. faktor umur ...

Uollss tengok je lah nyah yg sorok kan long tiger tu. Umo baru 47,tapi rupa dah macam 70+. Mak ayah iolss yg 60an pun nampak lagi muda dari heshe
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:00 PM | Show all posts
caprut replied at 17-1-2022 03:05 PM
Mgkin ada duit kot. Pondan ni mostly side income dorg melacur jela. Da tua xde spe nk order tu sus ...

dia kan kena masukkan sesuatu dalam part bawah tu..
sbb benda dia kat bawah tu kan bukan original kannn...kalau tak kan nanti tertutup gitu....



Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:46 PM | Show all posts
caprut replied at 17-1-2022 06:01 AM
Cmne sajat boleh menten krus. Selalu pondan msok umo 30 gemok. Kagum sbb sajat boleh kurus je

chuols tgk la 3 4 tahun lagi..org jantan ni kalau kurus pun ada boroi skit...tp kalau sajat menten kira terer ahhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 17-1-2022 05:28 PM
takde sape2 ke kawan dgn jpj australia, ntah2 keter tu die sewa je kot

Kat australia senang je nak tukar nama kereta tak mcm jpj sini.  You beli keta katakah dr jiran u, lepas tu you isi je borang tukar nama, you sign jiran u sign dan pos.  habis cerita tak payah thumb print bagai.  2nd hand car pulak murah.  Kat sana orang tak kisah kau pakai keta apa since the public transportation kat sana very efficient.  Satu lagi kalau rosak ke apa memang mahal nak ganti.  Dulu  masa i duk sana, hujan batu habis semua kereta dah rupa bola golf tapi nak repair tak pulang modal.  Sib baik keta iols dalam garage tertutup.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 09:59 AM GMT+8 , Processed in 0.085925 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list