CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: CARI-MRO

Sajat Beli Kereta BMW Di Australia, Aliff Syukri Puji Hebat

[Copy link]
Post time 18-1-2022 11:17 AM | Show all posts
Dia nih boleh berlakon jadi bondgirl...seksi tak ingat tapi body tiptop cantiklar ..lulus sbg bond girl..English tu kena asah lagi
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Propa je lah sajat. Lesen pun tk de lagi. Aku tengok ig live dia cakap lesen tk de lagi apooooo
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ayat from so called BMW tu grammar kelaut, dengan takde titik noktah bagai… ke kena scam
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiwa tetap tak tenang kan jat
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:21 AM | Show all posts
Edited by Meiizu at 19-1-2022 01:24 AM

Bang jat bila nak ada bf kokusen?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaazim replied at 17-1-2022 11:36 AM
tak pelah bam jat tinggal lagi berapa tahun pun bam jat nak bangga ngan body bamjat tu.. faktor umur ...

Bukn nak hina tp mmg serius muka mak lampir..
Bila dia punya filler kolagen ke apa segala yg diinjek tu dah keras x montok mantul dah start la kulit sagging .. jatuh mcm hidung ahli sihir snow white
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:39 AM | Show all posts
The email looked shady af.
Anyways your bmw is a taxi in germany.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tuntasha at 19-1-2022 11:07 AM

Mengarut surat dari BMW tu. Mana dia copy paste.Spelling pun bukan Australian English. Belum lagi masok punctuations grammar semua tu.

Also,bengkung ni tak de scientific proven pun.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 17-1-2022 07:09 PM
Kat australia senang je nak tukar nama kereta tak mcm jpj sini.  You beli keta katakah dr jiran u, ...

Huwarghhhh.
Rindunya nak jalan-jalan Aussie lagi
Harap lepas ni, boleh travel sana, dapat la jumpa Sajat dengan BMW dia.
Tiber kan.

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:16 PM | Show all posts
wow.banyak nye duit.kirim coklat
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:04 PM | Show all posts
lagi jat lagi jat..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:07 PM | Show all posts
Ada2 je sajat ni. Nak tunjuk dia hepi & kaya raya kot kat OZ tu.. ntah2 duit kat mak pak tu pun mokkay yg duk transfer. Dia berjoli kat OZ
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:18 PM | Show all posts
i rasa bukan email from BMW la, macam tak professional langsung je ngan punctuation takde etc. Maybe 2nd hand dealer?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati aku merasakan dia ni bukan dok kat ostolia tu pon... Still ade kat telen rasanya dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:21 PM | Show all posts
Keta bukan mahal pun kat ovc.

Me kerja simple 3 hari part time pun mampu beli keta..
Inikan sajat yang dikatakan jutawan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 11:47 PM GMT+8 , Processed in 1.929265 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list