CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10164|Reply: 74

Sajat Beli Kereta BMW Di Australia, Aliff Syukri Puji Hebat

[Copy link]
Post time 17-1-2022 10:35 AM | Show all posts |Read mode
Baru baru ini Nur Sajat Kamaruzzaman atau dikenali sebagai Sajat telah berkongsikan satu komunikasi antara dia dan juga pihak BMW Australia.


Dalam perkongsian tersebut, Sajat menunjukkan satu gambar komunikasi bersama pihak BMW berkaitan pembelian kereta baharunya. Sajat turut bersyukur dan berterima kasih kepada BMW Australia di atas pembelian tersebut.




Foto: IG




Dalam ruangan komen Sajat, ramai netizen yang mengucapkan tahniah dan memuji kemampuannya untuk membeli kereta tersebut walaupun baru saja menetap di Australia.


Bukan itu saja, ada juga yang turut berbangga dengan apa yang dicapai oleh Sajat.




  



Bukan sahaja netizen, rakan perniagaanya Dato Aliff Syukri turut merasa bangga terhadp kejayaan Sajat. Baginya, apa yang dikongsikan oleh Sajat merupakan tindakan yang hebat.




  



  



Sebelum ini Sajat ada berkongsikan perkembangan terkini perniagaannya di negara luar. Sajat yang kini berda di Australia telah berkongsikan kepada umum mengenai kejayaannya dalam menjalankan perniagaannya di sana.-CARI


Sumber: Murai.my
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:41 AM | Show all posts
gelek je la jad selagi boleh.. i have no better words for you, i better diam. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:01 AM | Show all posts
apsal nama bapak si toklip sotong dengan bam jat sama bin???
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Jual corset tapi diri sendiri alter operate sana sini. Sapo beli corset dgn bamjat mmg kene khenchingg. Puuihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:17 AM | Show all posts
Edited by Samerosie at 17-1-2022 11:18 AM

Wow kaya nye.  mmmm daripada kau beli luxury car kat ostolia tu baik la kau bayar hutang kau kat mesia ni.  dekat sama je dah figure nya.

Anyway, kencing je dia ni.  Haritu let's bengkung dia jual $85 sekarang dah turun $10?  Tak de orang beli ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tuntasha at 17-1-2022 11:23 AM

Kereta bmw basic je pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:21 AM | Show all posts
Samerosie replied at 17-1-2022 11:17 AM
Wow kaya nye.  mmmm daripada kau beli luxury car kat ostolia tu baik la kau bayar hutang kau kat mes ...

baru nak cakap...  bayar hutang dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:30 AM | Show all posts
abam jat neh dia tahu dok
yg dia makin jauh dari landasan
moga sempat bertaubat.. 1 msia doh dok nasihat
tak dengar
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:31 AM | Show all posts
Rumah kena sita pastu nak berlagak dengan kereta baru. Gigih nak tunjuk dia hebat. Sotong merah sekor tu gigih back up geng bapok dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:32 AM | Show all posts
djzara81 replied at 17-1-2022 11:05 AM
Jual corset tapi diri sendiri alter operate sana sini. Sapo beli corset dgn bamjat mmg kene khenchin ...

Kan. Nampak menau tak berkualiti pong
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:36 AM | Show all posts
tak pelah bam jat tinggal lagi berapa tahun pun bam jat nak bangga ngan body bamjat tu.. faktor umur akan menjadi faktor terbesar nanti untuk perubahan tubuh bamjat tu...buatlah cemana pun.. ive seen bekas2 nyah yg dah tua... they can no longer go for operation due to high risk of age factor..  n terpaksa lah hidup ngan buah dada dah melepek muka yang jatuh n so on.. bam jat ni kalau betul buat punggu nanti punggung tu jatuh, buah dada jatuh n muka or hidung n so on... ku dah berkecimpung ngan nyah ni dari masa zaman study dulu.. masa zaman kegemilangan diorg muda mudi...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:37 AM | Show all posts
Aiyoooo...hutang bayor sajat...nnt ko mati roh x tergantung...samapai bila ko nk menongkat langit
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:37 AM | Show all posts
mamaazim replied at 17-1-2022 11:36 AM
tak pelah bam jat tinggal lagi berapa tahun pun bam jat nak bangga ngan body bamjat tu.. faktor umur ...

True. Masa tu pil hormon pun dah tak dapat membantu. Tengok yang kat Sentul dan Jalan Ipoh pun cukup.  Hazab rupa memasing
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
malu la jat tayang beli kete bmw tapi lari sampai ke obersi bila kena bayo hutang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:57 AM | Show all posts
bayar la hutang tu pondan..yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:17 PM | Show all posts
macam mana dia boleh beli kereta, ada duit jugaklah dia ni ya????
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nk kuar ellen nya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan sial
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaazim replied at 17-1-2022 11:36 AM
tak pelah bam jat tinggal lagi berapa tahun pun bam jat nak bangga ngan body bamjat tu.. faktor umur ...

Cmne sajat boleh menten krus. Selalu pondan msok umo 30 gemok. Kagum sbb sajat boleh kurus je
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago: gelek je la jad selagi boleh.. ...


Biorlaa dia gelek selagi mampu.. bila lg nak tayang kopek beso.. dah kendor kopek tuu nanti.. dah sakit pinggang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 10:42 PM GMT+8 , Processed in 0.096261 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list