CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

UPDATE : GV8, Confirm Aliff Aziz Menang! dah menang dah pun!!!!

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Alif jadi juara, mampuh la deknon bini dia mencapub mendoniaaa macam kan dialah yang paling power seantero dunia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nikki /aweera juara
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 17-1-2022 10:52 PM
Alif layak 4 5 6 jer

Kalau indeed betul jangkaan ko ini ....aku bogel lari keliling kamar aku....sebaliknya kalau he is to be top two....ko pulak berbogel buat sit ups 50 kali  dalam rumah ko...

On?




Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
jemahjacjon replied at 18-1-2022 12:08 AM
Alif jadi juara, mampuh la deknon bini dia mencapub mendoniaaa macam kan dialah yang paling power se ...

Kalau aweera pulak jadi juara...habis amira_adlina dan fanzmaniacz  yistana aweera mintak cerai dari laki masing masing.....lagi serammm kheunz?


Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:29 AM | Show all posts
Fav jury
1.Nikki
2. Suki
3. Alif
4. Adibah
5. Aweera
6. Azan

Fav penonton
1. Alif
2. Aweera
3. Suki
4. Nikki
5. Adibah
6. Azan

Actual performance
1. Nikki
2. Suki
3. Aweera
4. Alif
5. Azan
6. Adibah

Skor:
6 - Nikki (Juara)
7 - Suki (Naib Juara)
8 - Alif (Tempat ke-3)
10 - Aweera (Tempat ke-4)
15 - Adibah (Tempat ke-5)
17 - Azan (Tempat ke-6)

ni prediction meols utk GV8 final

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:30 AM | Show all posts
stingeritters replied at 18-1-2022 06:25 AM
Kalau indeed betul jangkaan ko ini ....aku bogel lari keliling kamar aku....sebaliknya kalau he is ...

meols rasakheun alif no.3 behind nikki and suki
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
stingeritters replied at 18-1-2022 07:28 AM
Kalau aweera pulak jadi juara...habis amira_adlina dan fanzmaniacz  yistana aweera mintak cerai da ...

Nk mintak cerai nak mengangkang nak buat paaa tak kezaahhh. Asal jg mencapub cerai tak cerai buat citer sedih pastu jd penyanyi sendu berlakon kayu kayan

Mak onzzz jah even kak deeb ka sapa ka jd juara. Pasal depa xdak spouse kaki mencapub

Kuekuekue
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
riena3321 replied at 17-1-2022 07:07 PM
dlu org ingt adibah ni best. penghibur serba blh. dah msuk GV baru orang tau dia ni biasa2 jer. xde  ...


Bdk2 twitter je kot pikir mcm tu ahkak x pikior pon mcm tu.. dah tau dah dia setakat “macamtu” je, op kos kaka deeb ok dari meols ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Xyah lah aweera juara bio jela dia dpt top 3 , aweera tu kompem jobs pon byk tu menunggu .. insya Allah impian dia nak bwk umi n papa p umrah tercapai dgn jobs bersusun , jgn hang xgrab jobs sudah aweera oii.. buat betul2 kali ni, umur pon dah matang dah skrg jgn dgr ceta probs displin lagi dah mcm masa muda2 dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak suki or nikki menang..... buat sehabis baik please mase final
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 18-1-2022 08:30 AM
meols rasakheun alif no.3 behind nikki and suki

In all honesty...lagu yg diberikheun utk final bagi lagu solo dan duet lebih lebih berpihak pada nikki dan aweera .....followed by awerra,suki, azan, debs..in that order.....

But then again.....aweera getting an english song despite genre yg he is quite comfortable with, will be an uphill task for him... especially when it comes to diction dan telo lidahnya...sedangkhen nikki getting gangnam style, a dance song  ibarat icing on a cake for her ....dan lagu solo dan duetnya ibarat tutup mata aja buatnya...kacang..

Aliff? Akan terus diuji akan tone low rangenya dgn lagu solo dan duet yg diperolehinya...if he delivers...he will be the champ....his battle with aweera...aweera bakal dipijaknya...sorry amira_adlina...

As for the rest?

Aku rasa debs will be at the bottom...unless of course like i always say...tok ram has soft spot for debs...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
lolz91 replied at 18-1-2022 09:11 AM
Nak suki or nikki menang..... buat sehabis baik please mase final

Nikki perhaps...suki unlikely...but she will not be at the bottom ...you dont have to worry...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 18-1-2022 09:10 AM
Xyah lah aweera juara bio jela dia dpt top 3 , aweera tu kompem jobs pon byk tu menunggu .. ins ...

Bukan namanya rokz kental leleh kedondong pak ali la kalau nak sebut berdisiplin....nak bawak org tua pi umrah kena tunggu menang...macam aku nak terajang aja....

Sorry amira_ adlina .....memang pantang nek moyang aku buat kenyataan kenyataan macam ini utk raiih likes....

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
jemahjacjon replied at 18-1-2022 08:52 AM
Nk mintak cerai nak mengangkang nak buat paaa tak kezaahhh. Asal jg mencapub cerai tak cerai buat  ...

Ko memang geng setan...iblis...suka org bercerai...

Yg tak jadi cerai walau nampak macam acah acah iteww yg sepatutnya kita raikheun....

Laki ko takda didik ko bab ini kewww? Atau ko pun menang dah ada title J?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 18-1-2022 08:30 AM
meols rasakheun alif no.3 behind nikki and suki

Macam jelmaan gv5 khuenn...juara noryn Nikki, 2nd suki- dhia, 3rd aliff zamani...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 17-1-2022 07:12 AM
maybe dia poyo kut
apa standard collab ngan malaysian baik collab ngan indonesian….besar sket ma ...

Poyo apa nya ?
Ada jer cliff muncul dalam maharaja lawak mega tema muzikal jadi quest ngan dina dan tok ac buat persembahan pembukaan
Aku tau sebab tak pernah miss tengok mlm
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
stingeritters replied at 18-1-2022 09:33 AM
Ko memang geng setan...iblis...suka org bercerai...

Yg tak jadi cerai walau nampak macam acah aca ...

Ewww kau ni mesti geng2 tak boleh hidup kalau kene cerai… nk kene mengonek baru tercapai matlamat hidup

Lemah!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:41 AM | Show all posts
ok nasib baik aweera dapat ke final
syok la gak nak layan final karang
menang ke tak belakang cite

kalo setakat alip bimbo mmg maleh katup tv
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
1. Aweera
2. Nikki
3. Alif
4. Suki
5. Dibah
6. Azan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
jemahjacjon replied at 18-1-2022 10:21 AM
Ewww kau ni mesti geng2 tak boleh hidup kalau kene cerai… nk kene mengonek baru tercapai matlamat ...

Bak kata anak jiran aku yg 3 tahun iteww...Lebih ramai yg boleh berdikari khususnya kaum hawa kita...yg boleh bekerja, boleh generate own income....lebih ramai yg mudah bercerai dan tercerai kheunz?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.092417 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list