CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

UPDATE : GV8, Confirm Aliff Aziz Menang! dah menang dah pun!!!!

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 02:16 PM | Show all posts
yujin replied at 17-1-2022 02:12 PM
Yg aku pelik ngape juara tahun lps x keluar2 buat persembahan dh nk hbs dh gv ni huuu

aku pun pelik

tak pernah naik pentas langsung


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:23 PM | Show all posts
1. Nikki
2. Aliff Aziz
3. Aweera
4. Suki
5. Adibah Noor
6. Azan Scan

Jangkaan meols untuk kedudukan finalists GV8  
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 17-1-2022 02:14 PM
Kalau Aweera juara bakal menyepi? KL Gangster 3 masih tengah cari hero...ko ghaser?

Kasi kembang  ...

Haha ko biar betull. Iolls rasa dia takde aura hero.

Ampunn @amira_adlina
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:47 PM | Show all posts
Gv adalah satu satunya rancangan hiburan melayu yg aku tengok...kalau aliff menang mmg lepas ni aku tak tengok or sokong industri hiburan malaysia dah...sampahhh...memalukan..dgn indonesia pun kita 10 tahun terkebelakang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya tak follow dan takde astro pun boleh tahu nape suki tak dpt top?
Sbb undian penonton ke?
Dulu oim dia top kata sbb voters tapi dia tak aktif lepas tu so mcm tak berbaloi... Nak faham je...tq
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 17-1-2022 02:16 PM
aku pun pelik

tak pernah naik pentas langsung

maybe dia poyo kut
apa standard collab ngan malaysian baik collab ngan indonesian….besar sket market
last last gituh le

kejap nak
ngaji kejap nak nyanyi

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:21 PM | Show all posts
GV8 kali ni takleh nak predict sgt sbb kedudukan based on lagu2 forte peserta yg diberi..
kalau alip dapat lagu mcm lagu Padi dulu.. ade chance.
kalau suki dapat lagu mcm last week OST DOTS tu ade chance..
kalau aweera dapat lagu mcm minggu ni lagu Amy Search ade chance...
.. dan kalau Nikki nyanyi smooth ade chance.
tapi Adibah Noor & Azan just isi tempat kosong jela. Both cannot be at the top place.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Gv8 ni mula2 dulu nampak up sket level dia compare gv sebelum2 ni sebab ada peserta muda2 yg bersemangat untuk menang n join balik industri tanah air.

Hujung2 sama je mcm musim2 lepas,macam xde hala tuju untuk peserta.dengan pemilihan lagu yg tah pape.peserta pun nampak confuse,apa yg perlu dorang buat.
Mcm oiam,mi dorqng fokus dgn fortè yg betul2 dorang selesa.gv pulak,dah masuk musim ke 8,maintain hentam kromo jah pilih lagu.nasib ada bonda yg jd penghibur
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 17-1-2022 02:16 PM
aku pun pelik

tak pernah naik pentas langsung

Stinger mesti tahu biasa bab2 gni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 17-1-2022 02:15 PM
Ko ni hidup di mars kewww?

Seluruh alam berhenti sejak cobid morbid kheunz?

Hidup kt bumi.. mars ni jauh nk pg
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Alif semput nyanyi flat tak cukup nafas pun boleh lepas?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:38 PM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 17-1-2022 02:30 PM
Gv8 ni mula2 dulu nampak up sket level dia compare gv sebelum2 ni sebab ada peserta muda2 yg bersema ...

setujuuu sgt2 statement uols niiii

awal2 dulu very promising, peserta pun semua enjoy n confident je
towards tgh2 n hujung, very anti-climax.. bodoh mane yg buat pemilihan lagu n tema..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:44 PM | Show all posts
1st time meols nak ramal competition ketat diantara 4 penjuru - Nikki, Suki, Alip, Aweera bakalan jadi juara. KakDib, Bam Azam sebagai nasi tambah.

Sape2 menang meols ok jer. Cuma kalau Alip menang confirm umah2 porem bakalan bukak tred cercaan berantai kot.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 17-1-2022 02:53 PM
Saya tak follow dan takde astro pun boleh tahu nape suki tak dpt top?
Sbb undian penonton ke?
Dulu  ...


Aku pn x de astro tpi tgk kt utube jer.. ada channel yg siar live konsert.. sbb utube pn konsert gv dia siar separuh jer pn..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:04 PM | Show all posts
dlu ramai kata kak dib bakalan juara, ujong2 nk final nan hado org predict kak dib juara
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:05 PM | Show all posts
harap tahun depan farah breep2 msuk... ptutnya tiap musim bg la 1 kuota dari AF msuk... apa la asteruk
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 17-1-2022 02:23 PM
1. Nikki
2. Aliff Aziz
3. Aweera

Tak payah nak copyvat aku la the top 2 itewww..

Kahkahjahjahjah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
jfq replied at 17-1-2022 04:31 PM
Alif semput nyanyi flat tak cukup nafas pun boleh lepas?

Nyanyi flat certain parts iteww tentula dah dipotong markahnya...kalau tidak ...dah terjunam aweera dari tempat pertama...kheunz?

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 17-1-2022 05:04 PM
dlu ramai kata kak dib bakalan juara, ujong2 nk final nan hado org predict kak dib juara

Hanya aku yg sebut....tok ram has soft spot for dib and dont be surprise kalau dia go all the way to the final...walaupun along the way...banyak kali terkehel
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 17-1-2022 01:24 PM
1. alip
2. awira
yg lain2 lantak ler

saya pun suka kalau aliff menang....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:16 PM GMT+8 , Processed in 0.078868 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list