CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MRO

Yakin Syahiran Lelaki Terbaik-, Uyaina Arshad Dapat Petanda Melalui Mimpi

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 17-1-2022 01:00 PM
Honeymoon phase lagi. Semuanya indah belaka
Jap lagi kalau cerai harus pakai alasan "jodoh tak pa ...

Salah satu alasan favorit, tak serasi atau jodoh sampai di sini aja ...aaahhhhggiiitewwww
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedulu dgr org kata kalau mimpi baik..in real life sebaliknya [em:15:]
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls ada soft spot kat uyaina ni sbb dia dah pnah jumpa depan2 kat event and dia baikk sgt. Tak sombong lngsung. Ramah tamah and buat buat org keliling selesa dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi baru kahwin pon… tenang2 aja. Jangan over dik.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kene simpan tred ni elok² wei
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lohhhh so kalau iol mimpi mr bean
Jodoh yang tepat untuk iol mr Bean kee acaner?
Ke iol yang mr bean?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
susah sangat ke nak dapat laki sampai macam nie..lain la ko kena mandi air bunga 7 kolah masjid baru dapat jodoh..Choi sangat perempuan nieh..asyik cerita laki dia ja..kalau laki tu somebody macam naza clan ke atau golongan istana boleh la ko cerita..nie sama marhen ja dengan netizen..Dia nie nak paksa kita minat dia ke..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 17-1-2022 11:48 AM
Raja shahiran ni kaya gile..famili bisnes keliling pinggang sebab tu tak glemer sangat sbb dia bis ...

kaya reta bapak ke kaya usaha sendiri...tak heran klu ko kaya reta bapak tapi ko macam biawak hidup pun taguna ja, tak ada masa depan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgh2 manis iyalah petunjuk dlm mimpi la apa lah..dah busuk hanyir esok...mimpi jatuh ke loji najis la petanda nya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
So yuboooo
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 17-1-2022 01:00 PM
Honeymoon phase lagi. Semuanya indah belaka
Jap lagi kalau cerai harus pakai alasan "jodoh tak pa ...

Aku dh bg jubo sebijik
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
aku pon selalu je mimpi ex
tp dia dh kawen la
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:46 PM | Show all posts
3chanceno replied at 17-1-2022 01:18 PM
Salah satu alasan favorit, tak serasi atau jodoh sampai di sini aja ...aaahhhhggiiitewwww

Iols tambah-tiada persefahaman

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Krik krik krik uyaina ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru sebulan jagung dekkkkkk

Ko belum hadap lagi perangai haukkkkk laki ko
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 11:45 PM GMT+8 , Processed in 0.078959 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list