CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Khai Bahar Sunyi, Pernah Suka Dari Jauh Tapi Orang Tu Dah Kahwin

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 01:35 PM | Show all posts

beza ye bila berduit
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahah sobs sobs
Iol paham keperitan itewwww
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke ada keinginan nak kawin
Jgn cakap je
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:15 PM | Show all posts
HEHEHEH  gossip netizen yang lebih open dari wartawan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:16 PM | Show all posts

nauzubillah min zalik... yang ni nampak cam kekawan ponen dia je kaka...yang dia kata dia suka tu dia tak kenal katanya...tapi sapekah somi orang tu?



iols nak pitenah somi jahlop... sebab itu je nama yang terdetik untuk pitenah...

elok la target nak kahwin umo 30 tu lajak terus sampai umo 60 terus...

takut nanti hujung hujung terkejut beruk bini tika malam nampak heshe dok menonggeng kehausan sampai ke subuh dekat sebelah menanti di tusuk objex tumpul... hujung2 sampai ke maghrib pun tak di tusuk2... buat lenguh dan sakit pinggang jah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:21 PM | Show all posts
cikpisang replied at 17-1-2022 12:34 PM
Euww mana satu bottom ni. Dedua nampak gayah

dedua bottom kot kena tanya @kurex

apalah nasib nana... dah la nak di aminkan dengan peponen bottom gigi tikus ni...lepastu sekarang nak di aminkan dengan balududa bubble bee muka macam sarang lebah...

tak cukup dengan tu di bawang secara live oleh 5 retis sangkak plak tu...

semoga ibu tunggal seperti sheolss tabah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:52 PM | Show all posts

Zaman lom repair gigi lagi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 17-1-2022 10:21 PM
dedua bottom kot  kena tanya @kurex

apalah nasib nana... dah la nak di aminkan dengan pepon ...

Elokla jgk sendayan gn soeb..dr segi rupa mmg sepadan sgt…
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
insan tersebut kini sudah mendirikan rumah tangga dengan seorang lelaki.

ghisau pulak kalau dgn seorang perempuan..


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 17-1-2022 08:28 AM
ni ke yang dah kawen tu



adoiyaiiii.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 17-1-2022 10:21 PM
dedua bottom kot  kena tanya @kurex

apalah nasib nana... dah la nak di aminkan dengan pepon ...

Cobaaaannnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-1-2022 10:01 AM
Ko cuba la jerit AHHH AKU SUNYI!!! mcm dialog missfake dlm manisnya cinta dia kapakdokia tu

Ikonik ya scene tu.
Pompuan2 sunyi (dan juga jejantan yang tak berapa jantan) mesti akan sentiasa teringat aksi ni.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 17-1-2022 08:28 AM
ni ke yang dah kawen tu



Lehnat sangat...hahaha. nasib ayat reporter cakap org yg dia minat dari jauh tu telah berkahwin dgn seorang lelaki. Kalau x sebut kat situ, sesuai dah la gamba ni. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 17-1-2022 11:23 PM
Elokla jgk sendayan gn soeb..dr segi rupa mmg sepadan sgt…

Kah kah kah...menangis karatz siti nana baca
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:13 AM | Show all posts

Kih3.. Ahaksssssss
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 17-1-2022 08:28 AM
ni ke yang dah kawen tu



Klu ni mmg  jatuh fitnah. Gambar sekerat mcm ni. Lelaki tu pon dah kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 17-1-2022 11:23 PM
Elokla jgk sendayan gn soeb..dr segi rupa mmg sepadan sgt…

Sepadan kan sendayan tu dengan shuib. Tengoklah hidung memasing. Fesyen sama je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 17-1-2022 08:28 AM
ni ke yang dah kawen tu



Hahahaha fitam seram tengok gigi heshe….
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:22 AM | Show all posts
woven11 replied at 18-1-2022 07:12 AM
Hahahaha fitam seram tengok gigi heshe….

klu tgk video2 lama heshe dlm SMULE tu semua cover gigi dengan headphone..teruk benar gigi heshe masa tuh..nasib company dia invest buat crown gigi sblm debut.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ensem khai bahar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:07 AM GMT+8 , Processed in 0.077764 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list