CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Dah Nampak Baby Bump, Isteri Fizo Omar Hamil?

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 03:34 PM | Show all posts
bini pijo ni janda anak 1 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:20 PM | Show all posts
mamajawie replied at 17-1-2022 09:41 AM
x bosan ke si mak terpaling tu manjang mngekor je si pijo laki bini ni???rengsekkkkk la hai nak bers ...

ada video ke hahaha nak link juga tengok
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:28 PM | Show all posts
WeAiNe replied at 17-1-2022 04:20 PM
ada video ke hahaha nak link juga tengok

meollss pun harap ade leak video madam rose dpat spill masa deyoollss bertenggek kat banglo madam..kahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:30 PM | Show all posts
caprisonne replied at 17-1-2022 02:47 PM
Ooohhh alahai berangkut sekali ke.. eiii rimas rengsanye la mak mentua menyibuk ikut.. amik je la  ...

itu la geli mat betul mak manjang mengikutt je anak dia..cam la pijo tu anak tunggal..mohon pijo carikan pokcik negro buat somi mok biar mok dio mato putih laluhh trus lupo ko pijo ni tokse nok ikut lagi...

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:10 PM | Show all posts
mamajawie replied at 17-1-2022 04:30 PM
itu la geli mat betul mak manjang mengikutt je anak dia..cam la pijo tu anak tunggal..mohon pijo c ...

adik badik lain tak femes macam Pijot nak tumpang glam mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
lohhhhh baru kawen bape bulan
buncit berisi apa nyahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Abe dah beli ke kerusi urut ke ma abe sempena masuk 2022 ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 17-1-2022 01:07 PM
buat2 sakit kepala, padahal tak sakit pun. saje nk bergesel dgn anak

Suruh menantu baru beli mesin urut kepala pulak... urut badan dah byk kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye. Igs mawar smlm mcm sesuatu sgt
Adakah yg d tygkan pasal cikyam oleh fizo hanya utk tayngan je. Hakikat sebenor di biorkan aje anak tu sensorsng kat legoland. Ke camane
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
skymania replied at 17-1-2022 06:33 AM
bini fizo ni ada anak kan? mana anak die? pernah tak bergamba bersama2 fizo ngan cheyam? mcm x perna ...

Laa dh pernah kawin ke... Ingat anak dara td
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat fb ramai dok bash mawar kata tak move onn..bukan dulu ramai sokong mawar ke...lepas kes mawar ada gosip dgn menteri pas tu..terus ramai tak suka mawar...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ketambangkang replied at 17-1-2022 09:34 AM
kenapa igs mawar semalam mcm sesuatu...tunjuk gmbr yam sorg2 kat legoland, hashtag #indahkhabardarir ...

iols ade baca kat fb td.. puak fb kuat la membekap pijo ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Yam ni jendul betul
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk tak kat igmawar latest yg dia interview maryam what happened masa dia sorang2 masa kt legoland tu... Xclear n xfhm sgt apa maryam tu ckp
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini dia umur berapa? Cringe gila happy post dapat hangbag LV kat feed and then updated bio ada dean list haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 17-1-2022 10:39 PM
iols ade baca kat fb td.. puak fb kuat la membekap pijo ni

Mawar dulu ade hal ngn mentri pas sape suruh..siap rentas negeri lagi..tau ler ummah fb memg anti dgn muntri pas
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 18-1-2022 02:13 AM
Bini dia umur berapa? Cringe gila happy post dapat hangbag LV kat feed  and then updated bio ada d ...

lahh ingat resume ke. macam insecure sikit
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sha_82 replied at 18-1-2022 01:50 AM
Tgk tak kat igmawar latest yg dia interview maryam what happened masa dia sorang2 masa kt legoland t ...

kan.. x fluent. cuma repeat trouble trouble trouble lps tu cakap sad sad sad. maryam ni umur brp? mmg belum pandai cakap eh
i assumed dia nak mengadu ada yg kata dia ni troublesome kot masa kat legoland, so sheols merajuk & sedih kena tinggal sorang2 mcm gambar yg mawar post tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
aikk? janda ka she?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sha_82 replied at 18-1-2022 01:50 AM
Tgk tak kat igmawar latest yg dia interview maryam what happened masa dia sorang2 masa kt legoland t ...

iols ada tgok.. harini keluar news binik pijo hamil harini jugak keluar news mawar bising pijo x pandai jaga anak tinggal sorg2.. timing dia cantik jer.. hehehe..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 11:49 PM GMT+8 , Processed in 0.076693 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list