CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

Mas Khan Dedah Jana Pendapatan RM42 Ribu Dalam Masa 6 Jam Buat Netizen Kagum

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 17-1-2022 10:46 AM
Yg ni iol prnh bca kat mna entah, rmai ikut Forex knonnya boleh cpat jdi kya, dh trtipu dgn gmbr2 g ...

Uncle i dalam industri kapal ni. Dia tengah on hold jap sebelum masuk co lain.

Sambil2 tu main saham tapi bukan forex.

Uncle i kata, logik akal, kalau some1 tau trick or ways to be kaya main saham ni, ingat senang2 ke nak bagi orang lain kaya sekali.

There's no definite ways or steps main saham ni.

Modal rm 1 la apa la. Bukkshit tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:15 PM | Show all posts
mamat ni ngan diana macam muka mak ngan anak
diana is sooooo tua yek mukanya
nampak sangat bukan real love
ayat pon nampak fake sangat
euuuwwwwwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Modal kalau kena taruk besar mmg boleh untung main forex ni.. ade bberapa org jgk iols kenal mmg pndi tp xpayah la nk ikut signal2 ni membongak jer.. bg signal yg dh jd sejam lepas buat ape.. nk buat kena ade ilmu betul2. Kwn iols chinese sheols g blaja smp singapore,die ckp mne ad sifu kt mlaysia ni ajar ilmu yg btul2.. sbb deols pn nk kaya sorang2.. mostly yg i kenal mmg x flex sgt sbb tkut bnm,lhdn cari.. deols buat2 ade ssm utk tutup untung forex je tu.. tp awal2 rugi byk tu mmg biase sbb basically bnda ni mainan org2 kaya yg byk modal je sbnrya..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:50 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 17-1-2022 02:53 PM
yer... dia jadi riba sebab leverage tu la sebab kita kena pinjam dulu dari broker duit tu...

kala ...

gittuh khuenst.... ujong2 ereb yg mencekik darah dgan rege yehudi cas jemaah haji n umrah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 17-1-2022 03:15 PM
mamat ni ngan diana macam muka mak ngan anak
diana is sooooo tua yek mukanya
nampak sangat bukan rea ...

Masing2 ada kepentingan masing2. Time mas proposed diana, mata kosong yah. Kita boleh tahu kalau orang itu betul cintakan someone. Ini muka diana kosong. Mata kosong. Mas nangis pun takde expression yang pure.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kawan aku yg main forex kata xkan rugi, sebab just keluar duit masa untung. dia tau haram so dia sedekah je duit tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke pelakon kacak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sementara ittuew, produser renovet ropa tersohor dan terpaling, AA, mengendap heols di bucu katil sambil berbisik, "pulangkan, pulangkan!"
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:32 PM | Show all posts

Kan..
Asal kulit cerah je kacak. Asal putih je cantik.
Sedey betul mindset.
Pdhal tgk supa toklipwannabe xsiap je.

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Lhdn x cari ke?
Kalau acik bisnes kecik cepat kena kejau dgn lhdn

Btw 6j 48k
Xde org nak share cara jd kaya melainkan korang lah prospek utk diorg mengkayakan diri
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni sama x mcm anak cikta dok promot tu
Penah nampak iklan anak dia dgn kete sport
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg huntong 42k boleh la sembang
Yg rugi puluh2 k simpan sendiri ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:22 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 17-1-2022 10:14 AM
I terbca Mas Khindzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan td. Terus bca blik, Mas Hidzhir Khan bin Mas Fadz ...

hahaha aku terbaca benda yg sama, hati kita itam sis
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:28 PM | Show all posts
luvcomot87 replied at 17-1-2022 03:28 PM
Modal kalau kena taruk besar mmg boleh untung main forex ni.. ade bberapa org jgk iols kenal mmg pnd ...

kawan cainis uolls masih ijau ni dlm fx. check out cms@mansor sapari, safwan omar, cikgu zul fibo musang, hanzo, kak nora @bystra, penyufixxer, ramai yg bagus tapi low profile. ini yg genuine lerr. kalau follow signal mmg bongok laa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:39 PM | Show all posts
awek kaya kot bolehla backup
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Forex ni bkn haram ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mrseller replied at 18-1-2022 02:28 PM
kawan cainis uolls masih ijau ni dlm fx. check out cms@mansor sapari, safwan omar, cikgu zul fibo  ...

U familiar semua tu ke...How about si AA marubozu king AA tu? Bnyak pamer kereta , bnyk cmpany jgak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mrseller replied at 18-1-2022 10:28 PM
kawan cainis uolls masih ijau ni dlm fx. check out cms@mansor sapari, safwan omar, cikgu zul fibo  ...

Oic nnti i bgtau sheols.. tp sheols byk jgk untung duk beli kete baru.. cainis mmg rmi dan suke main apa2 jenis investment. sheols suruh i main bursa jee tp gune teknik2 mcm forex jgk.. i xpaham lg kena byk blaja2 lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 17-1-2022 10:49 AM
semesti forex la..dia ni siap bukak kelas forex. siap ada cartel forex lagi
si diana tu pn melabur p ...

Yg ni dia xnk cerita kan? Kalau modal setakat 1-10k xpayah la. Org2 mcm ni kaya dari kelas & modal ada org laburkan. I rasa 20k pertama tu utk buat trial n error jah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:49 PM | Show all posts
nak kaya main saham

xpun jaid proxy

xde nyalah taikun taikun tu semua kaya sampai xmausk akal sebab berniaga

banyak saja kedai tp xde org masuk tp gaji pekerja boleh bayar ,kedia xtutup

kenapa??

kedai tu sebagai medium sahaja

yg betul ialah cuci duit

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 11:53 PM GMT+8 , Processed in 0.444739 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list