CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

Mas Khan Dedah Jana Pendapatan RM42 Ribu Dalam Masa 6 Jam Buat Netizen Kagum

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 10:20 AM | Show all posts
Bukan dia ni ke songlap duit produser A.Aida sampai beliau sumpah taknak amik mamat ni berlakon dah?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 17-1-2022 10:14 AM
I terbca Mas Khindzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan td. Terus bca blik, Mas Hidzhir Khan bin Mas Fadz ...

Haha hadoi queen.. tersedak i baca komen u lol
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:46 AM | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 17-1-2022 06:43 AM
Kaki forex ni semua sembang. Yg rugi dia tak citer.

Yg ni iol prnh bca kat mna entah, rmai ikut Forex knonnya boleh cpat jdi kya, dh trtipu dgn gmbr2 gi holiday, Lamborghini etc. Last2 smuanya tu sembang & rmai yg rugi psl main ikut cara "bidan terjun" je, sbb ikut Forex xde ilmu & more into trkocoh2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:46 AM | Show all posts
baik buat savings sementara ur forex ni tengah up. sebab sekali forex ni down, lost tu umpama 100x u untung tau!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:48 AM | Show all posts
rocksteady replied at 17-1-2022 08:45 AM
Full margin ke?
Member aku main forex pun show off boleh tahan. Tunjuk graph hijau je kat fb. Yg los ...

Yg ni aiol stuju dgn uol.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:49 AM | Show all posts
semesti forex la..dia ni siap bukak kelas forex. siap ada cartel forex lagi
si diana tu pn melabur puluhan ribu dlm forex mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:53 AM | Show all posts
Bukan ni yg kena tangkap sebab curi duit digital ke apatah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:58 AM | Show all posts
yg dlu kes dia curik duit a.aida tu cmne eh ? xde kena pape denda ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:05 PM | Show all posts
sleepandream: lepastu bank negara call tanya ada transaksi oversea ke? ada sijil syarikat SSM tak (sebab nak report tax)... blablabla... unless ada kabel kuat


dia kabel NAZA Mesti kuat ,,
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:21 PM | Show all posts
kawan i jatuh kedana sebab rugi forex.awal-awal untung dulu siap resign kerja fokus nk main forex.memang nampak la untung dia masa tu.last-last rugi sampai terpaksa jual kereta.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:24 PM | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 17-1-2022 06:43 AM
Kaki forex ni semua sembang. Yg rugi dia tak citer.

Tgk pun tau ko letak 0.77 mmg laa.. try ko letak 0.01 mau semput. Silap2 MC. Mestilah sembang part untung je.. part SL kena diam2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk back up, jadi anak ikan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:42 PM | Show all posts
Masa tengah huntong, best la flex ke hulu kehilir...
but, siyeslah... trying hard sangat flex with all the brands tu... Looks kinda cheap ok..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Abam @capilaton pun kaki poreks
Meh la sembang2 dlm tred hanak hekan forex ni

@capilaton
@capilaton
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:49 PM | Show all posts
percaya je orang2 eh.... iols follow group cartel heols di telegram... signal beberapa kerat je jalan lain2 habukkkk... berita ni takkan tak faham lagi... untuk tarik ramai masuk la apa lagi...

macam si agen kek mamasabariah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:51 PM | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 17-1-2022 06:43 AM
Kaki forex ni semua sembang. Yg rugi dia tak citer.

khennn... lepastu setiap kali orang bawah dapat untung dia akan dapat beberapa percent tu jer untungnya pun... lain2 kalau signal dia haram tak jalan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:23 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 17-1-2022 01:49 PM
percaya je orang2 eh.... iols follow group cartel heols di telegram... signal beberapa kerat je jala ...

forex ni sbenarnya dari segi undang2 negara boleh ke tak sbenanya ? ada porumer kata x boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:27 PM | Show all posts
Orix replied at 17-1-2022 02:23 PM
forex ni sbenarnya dari segi undang2 negara boleh ke tak sbenanya ? ada porumer kata x boleh.

rasanya boleh... kalau dari segi undang2 islam je tak boleh sebab forex tu riba kalau pakai leverage...kalau tak pakai ianya tetap halal agittewww

leverage tu susah nak explain... kaka kena tengok youtube dan info2 forex banyak2 iols pun pening masa mula2 belajar dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:36 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 17-1-2022 02:27 PM
rasanya boleh... kalau dari segi undang2 islam je tak boleh sebab forex tu riba kalau pakai levera ...

leverage tu bukan mcm bila rugi dah lebih drpd fund/depo kita so utk selamatkan duit diberi pinjam utk sementara gituh sementara tggu naik balik ? mengikut pemahaman iols lah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:53 PM | Show all posts
Orix replied at 17-1-2022 02:36 PM
leverage tu bukan mcm bila rugi dah lebih drpd fund/depo kita so utk selamatkan duit diberi pinjam ...

yer... dia jadi riba sebab leverage tu la sebab kita kena pinjam dulu dari broker duit tu...

kalau beli takde leverage tu ala2 tukaran wang biasa macam acik2 pergi umrah gittteww... tak haram sebab takde proses riba walaupun bank memang penuh riba...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:56 PM GMT+8 , Processed in 0.086207 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list