CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Kata Dr Vida, 'Shuib ada ciri lelaki idaman saya' #SHUVIDA

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 10:25 PM | Show all posts
nauzubillah min zalik... shuib tu walaupun kulit muka rhoper sarang lebah...
tapi taste dia nak yang cantik2 jugak... kalau rhoper ikan puyu buntal macamni hmmmm...
si kebal tu pun belum tentu nak... rela lagi heshe tungging lubsjubs jadi ponen bottom di sontot lucintaluna tu dari di kahwinkan dengan janda scammer jutawe nate beruk tersia...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaa shuvida
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahaiii tak yah la mengata Vida sgt
sekufu je pon 2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Org jantan ni wpun muka pecah rmh mcm soib ni tp kalau nk carik binik ke gf ke nak yg lawa2 je, tak padan dgn level muka tu.
Masa tak de apa2 sauk je la, bila byk duit, ada nama, masa ni la nk pilih2 pun..dasarrr jantan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missbigrockstar at 18-1-2022 09:47 AM

Ter double post
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 17-1-2022 07:36 AM
TersedAk sedak bobba madu si soeb dengar ayat acik bibir gamat

Kah kah terus aku bayang rupa gamat tebal teksture kenyal2.
Gamat banyak guna dan hasil nya, tapi acik ni?
Vote for shuvida
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Si Jar Jar Bink ni, kalau tak menempel isu semasa, mmg tak sah

Btw, kalau betul2 jadi, akak nak say Good Luck, dik.
Pada bakalan anak mereka. Bayangkanlah muka mcm Cik B mix with Shuib
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:12 AM | Show all posts
shuib dh reject awall ahhahhahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dan kapel plg hodoh jatuh kepada....

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
iols ship #mirabidah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada baca jawapan soeb. Dia nak cari perempuan biasa2 je sbb tok vida terlalu hebat. Katanya dia duda anak 4 kecik2 lagi. Jadi nk perempuan yg boleh jaga anak2 dia. Penolakan secara berhemah.. walaupun tok vida dah tunjuk dia 'manja' dan 'boleh menyanyi'.. menepati ciri2 wanita yg soeb cari

Seram si soeb agak nya
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
asal boleh nama kau disebut2 je kan bidah?
taktau malu betul dia nih. mesti tersembur air madu kalau soeb baca nih
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak ke si mira dengan bidah ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 06:36 PM | Show all posts
VIDA yakin masih boleh memberi zuriat...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 06:54 PM | Show all posts
stingerkitkat replied at 16-1-2022 08:39 PM
Bakal dapat masuk forbes annual list of the rich and famous....if menjadi mereka berdua ini....

Hasrat seolah2 ditolak, Vida move on – “Sah2 saya pun tak nak Shuib juga..”



Jutawan kosmetik sensasi, Datuk Seri Vida berlapang dada apabila hasratnya untuk bertemu jodoh dengan pelawak dan usahawan Shuib sepertinya tidak kesampaian, lapor Kosmo! Online.

Namun begitu, Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman tidak kisah mengenai perkara itu sebaliknya sentiasa berdoa supaya urusan jodohnya dipermudahkan.

  



Jutawan kosmetik sensasi, Datuk Seri Vida berlapang dada apabila hasratnya untuk bertemu jodoh dengan pelawak dan usahawan Shuib sepertinya tidak kesampaian, lapor Kosmo! Online.

Namun begitu, Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman tidak kisah mengenai perkara itu sebaliknya sentiasa berdoa supaya urusan jodohnya dipermudahkan.


“Tidak mengapa, kita ‘move on’ sahajalah. Kalau Shuib tak nak (berjodohan dengan saya), dah sah-sah, saya pun tak nak juga.
“Namun, saya mendoakan yang terbaik buat Shuib sekeluarga agar bertemu pengganti sesuai mengisi posisi isteri dan paling penting, ibu buat anak-anaknya,” katanya menerusi laporan tersebut.

  


Usahawan berusia 50 tahun itu berkata, bagaimanapun dia sentiasa berharap agar mereka kekal sebagai rakan perniagaan selain tidak mahu memperbesarkan isu tersebut.

“Saya menghormati hasrat dan keputusannya dan sebagai seorang wanita, saya tetap meneruskan kehidupan seperti biasa.
“Banyak lagi perkara yang saya boleh lakukan dan kecapi bersama atau tanpa lelaki bernama suami. Cuma pesan saya, anak-anak memang perlukan kasih sayang seorang ibu dan saya percaya, anak-anak Shuib juga begitu,” luahnya.

  


Terdahulu, Vida mengakui tidak menolak jika ditakdirkan bercinta dengan pelawak berkenaan apatah lagi menyifatkan Shuib memiliki ciri-ciri lelaki idaman yang dicari selama ini.

Sumber: Kosmo! Online (Mohd. Haikal Isa) , Instagram Datuk Seri Vida


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 19-1-2022 06:54 PM
Hasrat seolah2 ditolak, Vida move on – “Sah2 saya pun tak nak Shuib juga..”



DARNNNNNNN
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 06:55 PM | Show all posts
tp apasalahnya kan klu ya pun VIDA merisik la keluarga shuib dulu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 06:56 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 17-1-2022 10:25 PM
nauzubillah min zalik... shuib tu walaupun kulit muka rhoper sarang lebah...
tapi taste dia nak yang ...

abis SONTOT smua klua
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tgk sakan mak tiri dia dok usik2 dgn org loveta jgk tu...tu ke bakalan hat yg baru nnt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:56 PM GMT+8 , Processed in 0.123441 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list