CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Kata Dr Vida, 'Shuib ada ciri lelaki idaman saya' #SHUVIDA

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp kan kalau ikutkan sekufu sbb dedua ada passion dgn bisnes.
Tok bida asik dapat laki yg salah je balik2 bewak.
Patut dorang ni kena kawen yg sama minat tp susah gak sbb dedua akan sibuk gile pastu risau jd mcm kes yg viral sblm ni.
Dedua suka buat bisnes tp laki taknak bini lebih drpd dia diam singkirkan nama bini dr company.
Tp yg tu buat bisnes sama2, tok bida ngn soeb memasing bisnes lain2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua benda NK Di capubnya
Demi NK mensensasi kn diri.


Suib Tu taste tak dgn tok beda ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:12 AM | Show all posts
malu pulak aku baca
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:13 AM | Show all posts
Cm tbe2 jee bidah kenan dgn soeb.
Hahahaha bkn bidah nk yg muda2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah sangap sangat ke makcik tua ni?? Tapi macam seswei je dua orang ni. Macam pinang dikapak-kapak. Sila nikah segera!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Iqbal n nana dah ada pesaing
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengah dok membayangkan  Tok Vida gelak bila Shuib buat lawak
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:36 AM | Show all posts
nagm lah tu..yg sorang lps meratap hiba ari2 plk cite psl nk kawin lg..yg sorang mmg tgggu ms nk kawin lg..dua2 suka buat content
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:43 AM | Show all posts
kawen jelah.. dua2 pun sangap kasih sayang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Xtgk cermin ke vida ni.. Wlpn shoib tu x ensem mana.. Mst la die nk yg blm expired lagi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Heeeeeee...niee kalo bjodohan...maunyaa kenduri kawen smpi 7 hari 10 mlm... haaaaaa meriahhhh gitewwww....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:46 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 16-1-2022 08:12 PM
hahahhahahahahahhahahahahahaha shoebb pun mng lama nk romen bibir kau tu nyehhhhhh

tergelak aku baca komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Pnye la gatal bijik si bidah ni .
Agak2 soeb terliur tak tgk bidah terutama tang bibir tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:53 AM | Show all posts
fuhkeeyyy da merenyam sangat ke tok badak asyik merempan je sibuk dok nak menikoh ni...dengan soebbb muka lubang pun ko hadap ea...nonsense!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:57 AM | Show all posts
scaryyyyyyyyyyyyyy.. lari shuib lariiiiiiiiiii. hahahhahaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Attempt nak kasi iqbal jealous ke apa niii
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:59 AM | Show all posts
Jennyrol replied at 17-1-2022 09:44 AM
Xtgk cermin ke vida ni.. Wlpn shoib tu x ensem mana.. Mst la die nk yg blm expired lagi

hahaha khuenz.. anak dara lagi ramai boleh si shuib ni dapat.  Vida, kau ambil la syuk...macam padan sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miss_perfect at 17-1-2022 11:41 AM

Tokvida ni rasanya makin menjadi2 pulak kepelikan dia sekarang ni. Ada la cakap2 dia ni ni weng sikit sejak anak2 dia meninggal tu tapi aku takde la percaya sangat.... tapi sekarang ni tak tau nak cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekufu sgt2..sama2 huduh wakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:23 PM | Show all posts
Kesian aku tgk Vida ni hari tu Iqbal tak dapat ni nak try Soeb pulak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:10 PM GMT+8 , Processed in 0.186870 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list