CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Kata Dr Vida, 'Shuib ada ciri lelaki idaman saya' #SHUVIDA

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti direstui warga forem kan
Pamoga + bumble bee = pabe
Sesuai la tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak jugak try naseb ye dsv
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
#tilljannah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
tanganbercakap replied at 17-1-2022 12:51 AM
Mesti direstui warga forem kan
Pamoga + bumble bee = pabe
Sesuai la tu


nanti kt outlet babelbi mesti dijual juga botol2 pamoga
and siap ada menu baru dlm babelbi yakni Bubblebee perisa jus pamoga + madu + tofflenut ice blended
menu yg bakalan mengundang diabetessssss
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahhahaha, nape aku rasa thread ni patut masuk ke board lawak jenaka?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ok la tu padan je aku rs..shuib pun bukan level2 aliff aziz nak cari yg meletop2 sgt..ok la dgn acik vida ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:42 AM | Show all posts
Semoga ada jodoh, kahwin dengan vida bolehlah shuib duduk rumah jaga anak yang ramai tanpa perlu bekerja dah..

Cerah masa depan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dia nak jugekkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampunn desperate sangat ni malu letak mana? Pls anyone marry her, kang apa lagi isu dia create. Cikb tolong sedar mak hang memang merenyam
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
TersedAk sedak bobba madu si soeb dengar ayat acik bibir gamat
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:43 AM | Show all posts
Vida ni mmg pandai cari publisiti kan....hebat!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jd soeb, aku takutttt..takut vida betul2 maksudkan statement dia tu...eiiii scarynya pompuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Hoola replied at 17-1-2022 12:52 AM
#tilljannah

#syuvidaroadtohalal
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:56 AM | Show all posts
Banjar bertemu sskjp woi
Naya ko eb, hari2 kena lanyak dengan bida
Bukan hanya atass katil, bilik mandi pun aku rasa kau kena sondol

Kau tak nak try Ezurin ke eb
Ezurin taste yang bermata sepet
Cuba la eb, belom cobak belum tahu yahhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kalau jadi.. Sekufu sgt!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:06 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 16-1-2022 08:12 PM
hahahhahahahahahhahahahahahaha shoebb pun mng lama nk romen bibir kau tu nyehhhhhh

hahahahahah cantik tak cantik tak cntik takk muncunggggg
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:09 AM | Show all posts
memang gatal bijik kan dia ni..tak malu betol..kalau rupa tu macam paris hilton takpe jugak..ni muka macam selipar jepun.. tapi sesuai jugaklah soeb bukannya hensem macam enrique iglesias ke apa... lagipun dua2 gila publisiti... sesuailah..semoga #syuvida till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 17-1-2022 12:18 AM
FULAMAK!  Terkedu dn terkesima saya mendengarnya. Tak tau samada harus mendoakan atau .............. ...

Woww mcm pantun salam kaut depan pintu umah pengantin
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam lagu pulak "shu vida vida pap pap, shu vida vida pap pap"
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 16-1-2022 08:27 PM
Oklah tu..nanti cik b dan kacak bakal dpt 4 org adik2 tiri yakni anak2 soeb.
Meriah la rumah tok bid ...

Umah dia sblm ni pun mcm meriah gak, ada je budak2 kecik anak staff ke sapa tah.
Rasa mcm penah nampak Cik B duk pegang sana sini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 11:20 PM GMT+8 , Processed in 0.081907 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list