CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 6511|Reply: 118

Kata Dr Vida, 'Shuib ada ciri lelaki idaman saya' #SHUVIDA

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 08:05 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 16-1-2022 08:06 PM

'Shuib ada ciri lelaki idaman saya'


Vida bersama dengan anak Shuib.


Jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida tidak menolak sekiranya ditakdirkan bercinta dengan pelawak dan usahawan popular Shuib.

Vida berkata, Shuib memenuhi ciri-ciri lelaki idaman yang dicari selama ini.

"Shuib seorang lelaki yang baik dan penyayang. Saya lihat sendiri bagaimana dia melayan anak-anaknya dengan penuh kasih sayang. Sejujurnya saya tiada masalah untuk mengenalinya secara lebih dekat. Lagipun sebelum arwah Siti Sarah meninggal dunia kami sudah menjadi rakan kongsi untuk produk makanan Unagi.

"Malah, saya pun rapat dengan anak-anaknya. Saya selalu juga bersiaran langsung bersama anak-anak Shuib melalui Instagram ibu mentuanya. Seronok setiap kali berpeluang bersembang dengan mereka,"katanya.

Menurut Vida, biarpun ada segelintir orang menganggap dirinya serasi dengan pelawak itu namun setiap perhubungan perlu melalui proses perkenalan dan restu.

"Orang luar boleh berkata apa saja, tapi hati manusia tak boleh dipaksa-paksa. Tuan empunya badan yang akan membuat keputusan.

"Kalau tanya saya sekarang saya tiada masalah untuk berkawan dengan Shuib,"katanya.

Sebelum ini, Vida juga sudah beberapa kali bertemu dengan anak-anak Shuib dan arwah Siti Sarah.

Sumber:https://www.hmetro.com.my/rap/20 ... -lelaki-idaman-saya

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 08:06 PM | Show all posts
kasi ON la SyuVIDA!!!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 08:07 PM | Show all posts
Semoga ke JINJANG KEPONG!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak jugakkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahhahahahahahhahahahahahaha shoebb pun mng lama nk romen bibir kau tu nyehhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh
Ghamaiii la adik2 cikB & kacak
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
parokk benauuu si bida niii
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah tu..nanti cik b dan kacak bakal dpt 4 org adik2 tiri yakni anak2 soeb.
Meriah la rumah tok bidah nanti

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nooriesz replied at 16-1-2022 08:16 PM
parokk benauuu si bida niii

Menumpang isu semasa jer nek bidah ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 08:34 PM | Show all posts
MELEPAS IQBAL
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu. Sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakal dapat masuk forbes annual list of the rich and famous....if menjadi mereka berdua ini....


Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow.... Adakah coib menerimanya
Jeng....jeng....jeng
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha teruskan lah
Tak sabar nak tgk, sepadan sgt!
Sama2 lapo viral
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesak napas ko soeb kena hempap
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:05 PM | Show all posts
badak air ni kalau x mencapub x sah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 pn huduh camne nk baiki keturunan
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:11 PM | Show all posts
gila lah dia punya level tak malu tu
memang tahap desperate betul promo diri sebab teringin benar2 nk menikah
hujung2 drama air mata anak beranak
anak tak restu mak mengenyam
lepas tu tak jadi menikah maki hamun
ungkit segala bantuan
now bidah ni tengah rapat and tryinG hard nk amik hati anak2 soeb
bila tak jadi, melihat kepada sejarah bidah
harus anak beranak ungkit mengungkit
londeh semua
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
jadah apa vida ooii
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:16 PM | Show all posts
Tersedak soeb baca ni
Ingat soeb takde taste ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 10:47 PM GMT+8 , Processed in 2.067101 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list