CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Raline

Alasan paling logik, kenapa Zarina Anjoulie sedut lemak

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 10:59 AM | Show all posts
walau kau kurus macam lidi pun tetap aku tengok kau tu busuk.. jual ubat kurus tapi pergi lipo, sah2 acik2 yang beli tu bodo. anjuling dah kau tu hodoh terima je lah, kalau gemuk dapat kurus yes betul tapi kalau dah hodoh nak suntik sana sini pun tetap nampak busuk. aura awak tu memang aura janda sundal lah.. nobody likes a janda sundel hokey hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:06 AM | Show all posts
sebabnya gemok, malas dan berduit.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:58 PM | Show all posts
eyansss replied at 17-1-2022 10:10 AM
betul...  benda2 camni kena cari certified n trusted clinic/ hospital...  aku masih berkira2 lagi  ...

chuols kena survey dlu laa yg klinik yg bebetul. ada satu doc tu (Dr. Syazli) kat Avisena Hospital SA haa dia tu ada buat surgery dgn aesthetics, bleh refer kat dia, iols ada prasan dia lalu iklan kat IG tu yg prasan. tapi harga hospital laa, kot harga klinik lain pula.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:22 PM | Show all posts
lawa ke pasni? ahakksss.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:33 PM | Show all posts
lantak la dia nak sedut apa.siput sedut ke,lemak ke...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedut lah banyak2 .. Ada harapan kojol cepat jugak nak2 bahagian perut
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 17-1-2022 01:15 AM
Lipo ni buang terus tisu lemak jd mcm susah skit nak gemuk balik berbanding kita bersenam tu semua ...

Ngeri pulak dengar
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:56 PM | Show all posts
amboi nak juga sebut sebab byk duit, sape je yg sapot bg duit kat pompuan ni

iols nak beli dgn sheols pun geli, tp tu la ada je folower tolol

idak pun lawa wpun ko ejas sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak pelik pulak body shape dia.
I ada tengok makeup artis russia buat lipo terus nampak seksi badan dia, tu pun kalau dia bersiap lah. Pakaian memainkan peranan jugak. Before memang mok lah body nya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 06:35 PM | Show all posts
berakkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:42 PM | Show all posts
Suchi replied at 17-1-2022 09:15 AM
Lipo ni buang terus tisu lemak jd mcm susah skit nak gemuk balik berbanding kita bersenam tu semua ...

haiyoo,ngerinya baca...berani eh serah diri nak potong sana potong sini...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:16 PM GMT+8 , Processed in 0.070608 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list